Close
Faqja 26 prej 65 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 650
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    nuk du me pas pun me kafira, Suphanallah cernagort jan shqiptar. cernagort jan mazi se shkijet e ata jan dajt e tina ku edhe motren princit shka ja ka dhan. tek e fundit vetem 400 vjet pas skenderbeut na ka sundu turki, ja rezultatin.
    Ti hipokrit ti ma shume po ju beson shkijeve se sa Shqiptarve, shkijet i kane nga 100 versione per historine tone ata thojn se Shqiptaret kane prejardhje edhe nga azerbajxhani etj etj ti shko e besoju atyre.

Shko lexoje se sa musliman i ke qe kane pas origjine te jahudive po çka tash me thane

Ty veçse ta kane shperlar trurin wehabistet , te vehabistet ma se shumti fjala qe permendet eshte fjala qafir se e kane ne zemer qafirllakun;

Ti duhet ta kuptosh poziten e Shqiptarve ne ate kohe , duhet ti shohesh edhe politiken e asaj kohe dhe religjionet qe kane pas Shqiptaret ne ate kohe.

Shqiptaret ne ate kohe kane pas ma shumti besimtar ortodoks dhe katolik , edhe marredheniet e tyre kane qene me te njejtit popuj te cilet i ka bashkuar feja e tyre

Une te tregova se edhe ne islam martesa te tilla nuk jane te ndaluara por juve nuk ju intereson islami . Muhamedi a.s eshte martuar me nje grua nga nje popull tjeter dhe fe tjeter se paku keshtu thuhet ne hadithet qe si lexoni . Gruaja e Muhamedit a.s e ka emrin Maria dhe ka qene nga nje popull me duket se kane koptet e egjiptit mos gabofsha.Me kete grua Muhamedi a.s ka pas edhe nje femije me emrin Ibrahim i cili ka ndrruar jete ne moshe te vogel.
    Sa e sa muslimani eshte martuar me gjermane , ruse ,polake etj etje sot , Sa Shqiptar musliman jane te martuar sot me gra boshnjake te cilet kane te njejten prejardhje si serbet por ju nuk kuptoni .
    Ju menzi prisni ti beni te gjithe qafira vetem pse paska nje martese me pjestar te nje populli tjeter.

Edhe njehere ju thash se vehabistat nuk kane njohur as qo do te njohin ndonjeher heronje kombtar Shqiptar, ndoshta na kane inati se nje Shqiptar ju ka treguar qejfin shume mire atyre ne arabi saudite.

Popullin tone e kane demtuar gjithmone fetaret si puna jote qe mendojn se ti duash arabet dhe ti urrejsh Shqiptaret dhe historine e tyre ateher je fetar.

Shiko popullin e sanxhakut edhe ata jane nje pjese e tyre me origjine Shqiptare por koherat e politikat e ndryshme e kane bere te veten .

Nje pjese e madhe e malazezve te sodit ,nje pjese e madhe e grekve ne veri te greqise dhe nje pjese e maqedonve kane qene Shqiptare por fetaret hipokrita te te trija feve kane punuar ne sherbim te dreqit dhe gjithmone i kane asimiluar dhe ndare Shqiptaret.

Shko ndihmoju ti shkijeve edhe ma shume ne historite e tyre , ti qe nuk i lexon qafirat .
    Ndryshuar për herë të fundit nga albprofiler : 18-05-2008 më 07:19
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    ti koke kafir , me mask te muslimanit,, pa diskutim, ALLAH runa nga shejtanit dyftyrsh,

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    ti koke kafir , me mask te muslimanit,, pa diskutim, ALLAH runa nga shejtanit dyftyrsh,
    Hajt shko theje qafen tash , kur ske çka te thuash ja nis me fy personalisht .
    Jo hiç pa mask jam une ti them troç te gjitha.

Sikur komunistat po bejn vdekje fashizmit a fashista vete.

Allahut do ti japesh pergjegjsi per kto fjale çka i thua, shihen dyftyrshat shume kollaj ne kete forum;

une e mbylla diskutimin me ty se ti nuk merr vesh.
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    ALLAHU te udhzoft

anëtar i RASTËSISHËM... Maska e besjon
    Anëtarësuar
    29-06-2002
    Vendndodhja
    Bruksel, Belgjikë
    Postime
    40
    bektashizmi asht emancipim i edukuar e i kulturuar i njerezimit, asht relaksi i trupit te njeriut, asht qetesia shpirterore e njeriut,asht drejtesia e^pagabueshme e per te gjitha te drejtat dhe lirite e njeriut,Bektashizmi asht bardhesia e perjeteshme e shpirtit njerzor (per ato qe jane pa vese te keqia ) te jetojme percdo sekonde pranine e ALIUT ne jeten tone asht njilloj si me pase nje jete te pambarim edhe pse zemra na pushon se rrahuri, Aliu e mban ne pune zemren tone me gjakun e tij te pashtershem O ALI i Madhi ALI te qofshim fale....
    brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

anëtar i RASTËSISHËM... Maska e besjon
    Anëtarësuar
    29-06-2002
    Vendndodhja
    Bruksel, Belgjikë
    Postime
    40

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga only truth Lexo Postimin
    Hajt shko theje qafen tash , kur ske çka te thuash ja nis me fy personalisht .
    Jo hiç pa mask jam une ti them troç te gjitha.

Sikur komunistat po bejn vdekje fashizmit a fashista vete.

Allahut do ti japesh pergjegjsi per kto fjale çka i thua, shihen dyftyrshat shume kollaj ne kete forum;

une e mbylla diskutimin me ty se ti nuk merr vesh.
    nje nder 5 mekatet e njeriut eshte sipas baba haxhi bektashit; asht mekat me ba ligjerat para injorantit, e pra cfar do ti thuash gje tjeter te njejtit ai po i njejte mebetet perhere
    brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga besjon Lexo Postimin
    bektashizmi asht emancipim i edukuar e i kulturuar i njerezimit, asht relaksi i trupit te njeriut, asht qetesia shpirterore e njeriut,asht drejtesia e^pagabueshme e per te gjitha te drejtat dhe lirite e njeriut,Bektashizmi asht bardhesia e perjeteshme e shpirtit njerzor (per ato qe jane pa vese te keqia ) te jetojme percdo sekonde pranine e ALIUT ne jeten tone asht njilloj si me pase nje jete te pambarim edhe pse zemra na pushon se rrahuri, Aliu e mban ne pune zemren tone me gjakun e tij te pashtershem O ALI i Madhi ALI te qofshim fale....
    Kush eshte Aliu a ben me na spjegue sepse nga kjo qe ke deklaru s po di qysh e ke fjalen
    KOSOVA E MADHE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga besjon Lexo Postimin
    subhanallah , qysh Ali te kofshim fal, po te ishte ALIA r.a gjall mesiguri se ta kish hjek koken shpat. po pejkamberi s.a.v.s nuk ka lon pe perdor ket fjal as per vete,, te kofsjhim fal,, e ti i lutrsh ALIS r.a. subhanallah.

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    subhanallah , qysh Ali te kofshim fal, po te ishte ALIA r.a gjall mesiguri se ta kish hjek koken shpat. po pejkamberi s.a.v.s nuk ka lon pe perdor ket fjal as per vete,, te kofsjhim fal,, e ti i lutrsh ALIS r.a. subhanallah.

Po pse vete menjehere tek shpata mor njeri i Perendise.Ku e di ti se cfare do te bente Aliu po ta kishte degjuar ate fjale? Mbase do e keshillonte dhe ti tregonte se lutjet i takojne vetem Zotit dhe jo Aliut.Mbase do te qeshte dhe do ti thoshte se nuk ishte faj i tij, por i historise se dhimbshme te Shqiptareve qe u duhet te ndryshonin fene neper shekuj nga dhuna osmane dhe sot nga shovinizmi grek.
    Ju pse shikoni shpaten si zgjidhjen me te vetme? Islam do te thote paqe dhe jo shpate.
    Pastaj Zylfikari i Aliut ka prere vetem koka arabesh te pafe, nuk besoj se do te priste koka shqiptaresh.
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Weee ca gallate qenka kjo teme. Si me kishte shpetuar

Po ketu spo u merrka vesh myslimani me myslimanin (se bektashiu jo e jo). Ore po ca pretendoni ju qe tju degjoje bota e tju marri seriozisht kur ju akoma nuk keni zgjidhur se cili nga ato 73 sekte eshte ai verteti Vrituni e prituni mire e mire njehere me njeri tjetrin, zgjidheni se kush eshte i verteti nga 73 pastaj filloni e mbushini mendjen pjeses tjeter te botes per te mirat dhe dobite e Islamit.

Faqja 26 prej 65 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si i festojne Pashket besimtaret Ortodokse
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 29-03-2010, 17:57
  2. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41
  3. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •