Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Shkarkohet patchi ketu.Mire eshte ta shkarkosh ne direktorine C:\ ose C:\windows http://dl.efkt.org/HsVH Passwordin me poshte fute me tastjere jo kopjo dhe paste. efkt.org Pasi e shkarkon e hap,klik ne reg file dhe patch.
    Pastaj instalon windows media playerin ketu. http://download.microsoft.com/downlo...xp-x86-enu.exe
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Postime
    18
    ok e shkarkova te faliminderit Benseven11

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    109
    Super me pelqeu shume.

i/e regjistruar Maska e kejd
    Anėtarėsuar
    29-11-2006
    Vendndodhja
    Tirane(me pushime ne rrogozhine)
    Postime
    13
    une e pata provuar disi megjithese e kam windowisin no genuine, por sbera dot gje. me ate variantin tuaj u instalua per bukuri, Faleminderit benseven 11 e te tjereve, qeka "persmari"......

Provova ta instaloj tek pc ku kam nje kopje jo origjinale te XP Media Center dhe nuk arrita dot ta instaloj. Mora versionin e crackuar te Media Player 11 por mbasi i fus ne registry crack dhe provoj ta instaloj me nxjerr nje problem pasi me kerkon Roll Up 2. Po versioni i Media Center qe kam eshte i 2002 ndersa ky Rroll Up 2 funksionon vetem per 2005 dhe mua sma jep fare tek windows updates. A ka ndonje mundesi si te kalohet kjo pengese?

Perjashtuar Maska e Zėu_s
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar mė parė nga benseven11
    Shkarkohet patchi ketu.Mire eshte ta shkarkosh ne direktorine C:\ ose C:\windows http://dl.efkt.org/HsVH Passwordin me poshte fute me tastjere jo kopjo dhe paste. efkt.org Pasi e shkarkon e hap,klik ne reg file dhe patch.
    Po ne kete faqe nuk po hapet asgje pastaj...

Ku mundem me e mare patchin une, a din te me tregoj dikush ??

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749

Problem me instalimin e Windows Media Player 11

Nuk e di se cfare ka kompjuteri im, po sa here dua te instaloj WMP e re qe nuk e merr e thote qe gjoja ka prb windowsi. Edhe kur riinstalova windowsin ( Windows XP) nga fillimi para disa kohesh, kur e instalonte qe me dilte nje dritare ku thoshte qe kishte probleme me licensen a me regjistrimin e WMP (nuk e mbaj mend mire).

Tentova te beja dicka tjeter qe me keshilluan duke bere extraxt dosjen e WMP 11 dhe te instaloja wmp11.exe e pas ristartimit te Windowsit tre skedaret e tjere umdf.exe, wmdbexport.exe dhe wmfdist11.exe, por kur tentoj te instaloj wmdbexport.exe nuk hapet fare gje e as ndodh gje ne ekranin e kompjuterit.

Mund te me ndihmoje ndonje se cfare duhet bere? Jo per gje, por nuk shoh dot asnje gje qe eshte me WMP ne internet.

Shume faleminderit per cdo ndihme se vete nuk po nxjerr gje ne drite mesa duket.

i/e regjistruar Maska e kURTh
    Anėtarėsuar
    09-08-2006
    Postime
    6
    Ndiq kete rruge:

1. Extract (unrar, unzip) wmp11-windowsxp-x86-enu.exe in a new folder
    2. RUN wmfdist11.exe
    3. RESTART your COMPUTER
    4. RUN wmp11.exe
    5. RESTART your COMPUTER
    6. Start Windows Media Player 11 !

-----------------------

ose perdor Registry key e meposhtem (pasi ta kesh bere unzip, bej double click)
    dhe pastaj mund te instalosh windows media player 11.
    Skedarėt e Bashkėngjitur Skedarėt e Bashkėngjitur

ÆÆÆÆÆÆÆÆ
    Anėtarėsuar
    18-11-2005
    Postime
    749
    Kurth. Shume faleminderit sepse tani punon WMP 11. Ta paca borxh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 24-03-2007 mė 14:46

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Windows Vista nė shqip
    Nga PcCrack3r nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •