Close
Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 133
    i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Fjollat mos je asistente e Latasit ne SITEL?

Sqarime pa bosht dhe me plot kozmetike vehabiste. Me ne fjale Islami eshte ne krize mu per shkak te muslimaneve qe prentedojne se jane mbi te tjeret te cilet sipas jush jane: tradhetar,te shitur apo properendimor.Nuk duroni ndryshime, nuk pranoni mendime te kunderta sepse jeni te rrezikuar pikerisht nga vlerat e botes se qyteteruar dhe duhet medoemos te prodhoni armiq per te mbijetuar.

Rusia nuk ju pengon se jane te ngjashem me ju. A te kujtohet sistemi komunist ne keto hapesira?A te kujtohet se si pikerisht shahej jeta e "lahtarshme" ne perendim qe eshte plot droge e vrasje e denigrime per te konkluduar se socializmi yne po nderton nje shoqeri te shendoshe.Nuk ka dallim mes juve dhe rusise sepse nuk keni tolerance ndaj mendimit te kundert."Ja me ne, ja je tradhetar qe duhet te hedhim ne ajer" kjo eshte motoja e juaj dhe njekohesisht formula e mbijeteses karshi vlerave te civilizuara boterore.

Ja keni fut shume keq te gjithe besimtareve musliman ne tere boten perfshi edhe ne shqiptareve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shkupi : 20-02-2006 më 12:36

Paqe! Maska e Matrix
    Anëtarësuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Në Zemrën e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Fjollat, a ka dhene urdher Muhamedi per ekzekutimin e personave te meposhtem:

1. Ka’b Ebn Al-Ashraf

2. Ebn Khatl

3. Ahsma’a Bent Marawan

Dhe cili ishte faji i ketyre?
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga fjollat
    Xfiles
    Të thënit atë që mendon nuk do të thotë se e ke thënë të vërtetën. Në vend të përgjigjes unë do të parashtroj një pyetje se mbase e kupton qëndrimin e Profetit ndaj tradhëtarëve në fe. Më trego ti i nderuar vëlla pse tradhëtarët e kombit gjithmonë janë vrarë e ekzekutuar? Pse tradhëtarët e kombit konsiderohen si shkalla më e ulët e njerëzisë? Pse duheshka kjo të jetë ndryshe në fe? Tradhëtarët janë njerëzit më të rrezikshëm të një shoqërie, prandaj edhe meritojnë të dënohen.
    Degjo,
    Tradhetari i kombit quhet ai qe bashkepunon me armikun kunder bashkekombasve te vet dhe eshte shume larg nga "tradhetari i fese". Feja eshte nje bindje personale dhe te dalesh nga feja per arsyet e tua sepse zbulon pa dashur qe profeti ishte vrases atehere nuk eshte tradheti.
    Pra une jam tradhetar.
    Une Kur'anit i besoj dhe do ti besoj pavaresisht mbi ate qe ka bere Muhamedi, sepse Kur'ani ka ardhur nga Zoti ,nepermjet muhamedit por perseri eshte 100% fjale e zotit.
    Tani Feja bazohet ne dy gjera, Kur'an + Hadithe. Hadithet jane ato qe ka bere muhamedi, pra nese ne hadith thuhet se muhamedi beri keshtu ne kete rast, edhe ju ne ate rast veproni ne te njejten menyre, pra merrni shembullin e tij.
    Une atehere mendoj se Muhamedi ka qene i gabueshem dhe jam 50% mysliman.
    Une jam tradhetar.
    Ju vetem kete thoni.
    E lexove ate qe shkruajti Darius mbi protestat ne Toronto?
    Une habitem, po ato karikaturat sikur u shkruajten ne Danimarke, po ata ne Toronto çfare borxhi i kishin?
    kuptohet edhe kjo do me merret si fjale anti-islame.

Paqe! Maska e Matrix
    Anëtarësuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Në Zemrën e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Xeni, meqenese Fjollat nuk ktheu pergjigje, po te pyes ty:

A ka dhene urdher Muhamedi per ekzekutimin e personave te meposhtem:

1. Ka’b Ebn Al-Ashraf

2. Ebn Khatl

3. Ahsma’a Bent Marawan

(Ajo qe di une eshte se ai e urdheroi vrasjen e tyre, ndonese asnjeri prej tyre nuk rrezikoi jeten e tij apo qofte e te nje muslimani te vetem. Faji i tyre ishte vetem satirizimi i Muhamedit. Ti me siper ke thene se Muhamedi ka perdorur dhune vetem kur ka qene e nevojshme, por nuk e kuptoj se cfare nevoje e kerkon perdorimin e dhunes ndaj nje femre poete, si Asma Bint Marawan?)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Matrix
    Xeni, meqenese Fjollat nuk ktheu pergjigje, po te pyes ty:

A ka dhene urdher Muhamedi per ekzekutimin e personave te meposhtem:

1. Ka’b Ebn Al-Ashraf

2. Ebn Khatl

3. Ahsma’a Bent Marawan

(Ajo qe di une eshte se ai e urdheroi vrasjen e tyre, ndonese asnjeri prej tyre nuk rrezikoi jeten e tij apo qofte e te nje muslimani te vetem. Faji i tyre ishte vetem satirizimi i Muhamedit. Ti me siper ke thene se Muhamedi ka perdorur dhune vetem kur ka qene e nevojshme, por nuk e kuptoj se cfare nevoje e kerkon perdorimin e dhunes ndaj nje femre poete, si Asma Bint Marawan?)
    Pyetja eshte e qarte por askush nuk i pergjigjet.
    Nese hadithi eshte i dobet ose i pasakte atehere na thoni qe te mos i besojme ketij hadithi.

Paqe! Maska e Matrix
    Anëtarësuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Në Zemrën e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Citim Postuar më parë nga xfiles
    Pyetja eshte e qarte por askush nuk i pergjigjet.
    Nese hadithi eshte i dobet ose i pasakte atehere na thoni qe te mos i besojme ketij hadithi.

Eh, more Xfiles,

Po filluan te nxjerrin hadithet nje nga nje jashte loje, u ngelet kokoshi nje thele pastaj.

Islami pa hadithet shkrin si kripa ne uje.

(Ne Kuran nuk thuhet as sa here duhet bere falja, si duhet bere, jo me te tjerat)

i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Po filluan te nxjerrin hadithet nje nga nje jashte loje
    ska lezet cfare eshte denimi po u largove nga islami? te behesh hero,te ngrihen permendore,te staposet figura ne monedha ne stema,te perkujtojne cdo vit pervjetorin tend etj?

me ironikja eshte statuja e skenderbeut afer xhamive. do ta hedhin ne ere ndonje dite myslymanet fanatike kalin dhe skenderbeun bashke. nuk e di se kur do jete kjo dite por myslymanet shqiptare skane zemren e nje arabi, kjo mua me gezon.

Nuk kane dale shqiptaret e Maqedonise (mos i fut te gjithe ne nje thes) po kane dale ca te papjekur dhe syverber. Pastaj ca ka ketu per te kercyer ne ate menyre? Crendesi ka nese jane katolike apo ortodokse ata qe po flasin? Te gjtihe jemi shqiptar dhe nuk bejme dallime fetare (sic nuk kemi bere ndonjehere). Spo i kerkon njeri llogari atyre te Maqedonise qe merr kot ti zoteri dhe i quake te gjithe adoleshenta. Veprimin e gabuar e denojne te gjithe, qofshin katolike, ortodokse apo myslimane (sic ka plot ketu qe e kane denuar). Qofshin te Shqiperise, te Kosoves, te Diaspores apo dhe te Maqedonise (sic ka plot ketu qe e kane denuar). Me i qete ore toni_d se nuk shan askush fene por denohen ekstremistat qe ne shqiptaret si kemi ne tradite kur vjen puna tek feja. Ne momentin qe eshte Kosova dhe vete shqiptaret ne Maqedoni tani, shfaqje te tilla esktremizmi artificial nuk i sherbejne aspak shqiptareve. Dhe nese gjera te tilla vazhdojne ato sakrifica qe ke permendur ne shkrimin tend, shkojne te gjitha dem.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga toni_d
    C'ju duhet ju per Shqiptaret ne Maqedoni ??? Qekur ju katoliket & ortodokset e forumit ju interesoka ceshtja e shqiptareve jashte kufijve te Shqiperise (sidomos kur shumica e tyre jane muslimane ) ??

Mos ishit gje ju qe luftuat ne radhet e UCK-se ? Apo mos ishit ju ata qe luftuan kunder represionit Maqedons kundrejt shqiptareve ??? Apo morret pjese ne trupat e Natos ju ??? Apo dolet ne protesta ne rruget e Amerikes kur plasi lufta e Kosoves ???

E kane gje te detyrueshme shqiptaret e maqedonise tju japin adoleshentave te forumit llogari qe pse dolen ata ne protesta ???

Jo o toni ishte Amerika ajo qe nuk e la Serbin dhe Maqedonesin tju shtypte pergjithnje dhe sot juve dilni ne rruge kunder atyre!
    Ishte Diaspora ne Amerike ku shume njerez Shqiptare qe kan lidhje te forta me Clinton dhe Clark e ben te mundshme nderhyrjen e Amerikes dhe NATO's ne Kosove dhe ne Maqedoni!

Nejse ne qofse keto i quan normal, thirrjet per xhihad, Amerikes nuk i beni dem me shume i beni dem vetes dhe atyre ne Kosove qe po presin per pavarsine!!!

i/e regjistruar Maska e Shkupi
    Anëtarësuar
    14-05-2002
    Vendndodhja
    Shkup/Iliri
    Postime
    758
    Nuk shahet feja por tendeca e te ashtuquajtureve vehabiste qe ne emer te fese duan nga shqiptaret te krijojne talibanez.Te gjitha faktet flasin se ky komplot i ka rrenjet te koalicioni i cuditshem sllavo-vehabist kunder botes perendimore dhe menyres perendimore te jetes. Pikerisht ky stil perendimor i jetes eshte edhe rreziku me i madh per zhdukjen e vehabistave prandaj ata me cdo kusht duhet te prodhojne armiq dhe dhune per te mbijetuar. Shqiptaret e Maqedonise jane musliman dhe kjo nuk ndryshon gje por historikisht ata para se gjithash kane qene shqiptar e pastaj musliman. Tani vehabistat sipas planit sllavomaqedonas deshirojne ta zhdukin identitetin kombetar dhe ta theksojne ate fetar sepse vetem ashtu mund te sundojne mbi shqiptaret ne Maqedoni. Shqiperia dhe Kosova e perparuar sipas vehabosllaveve eshte edhe rreziku me i madh. Une do te them se pikerisht kjo edhe do te jete celesi i zgjidhjes se ketij problemi. Te gjithe ju qe keni ndonje ndikim ju lus te veproni qe te punohet ne emancipimin e botes shqiptare ne Maqedoni sepse jemi pjese e kombit ndoshta qe ka vuajtur me se shumti nga te gjithe pjeset tjera dhe akoma jemi nen ombrellen e shtetit sllav.Se sa ka ndikim Kosova flet edhe shembulli i trojeve te Lugines se Presheves ku pavaresisht dhunes serbe shqiptaret jane lidhur fort me progresin dhe zhvillimin.

Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kosova Në Okb Apo Drejt Tiranës Ose Shkupit
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 20-02-2009, 18:55
  2. Maqedonia e emërton aeroportin e Shkupit me emrin Aleksandri i Madh.
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 34
    Postimi i Fundit: 19-01-2007, 15:56
  3. Gonxhe Bojaxhiu - Nënë Tereza
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  4. Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 01-10-2005, 05:34
  5. Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 03-11-2004, 14:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •