Close
Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 157
    Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Dodono...

E di qe edhe pse shpreh nje optimizem te tepruar dhe ne pergjithesi ngjan sikur po fluturon mes reve, ketu ne heshtje, tek te lexoj...them se bie dakort disi me ty! Tek e fundit, ca kuptimi ka tifozlliku nese nuk do shpresojme...nese nuk u japim kurajo vetes (!)

Vec mos ta teprojme...

Citim Postuar më parë nga dodoni
    Bravo be Ballist, kena mi shkoq krejt, vec Holanden kena mi myt krejt nja 5 me 0 kena me ja bo, me ja bo bajat futbollin.

Tung

Hahahahhahahahaha kjo ka qene e forte. Bajat thote hihihihihhihihihii. Vallai kam vdek tu qesh. Sa e lexova perfytyrova hollandezet me te bardhe dhe te zinj qe kane ne ekip duke u tefteros ne Qemal Stafa

Trusti i Lulelakres Maska e Tulipani Zi
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    Bekim Kastrati eshte 22 vjecar dhe deri para pak kohesh ka luajtur me te rinjte e Borusia Mynhengladbahut ne ligen e trete gjermane ku ka qene nje nder golashenuesit me te mire te liges se trete. Tani para disa muajsh, ekipi i pare i Borusias e morri por eshte duke i dhene minutazhe te vogel loje deri tani. Ne nje takim per kupe shenoi nje gol per Borusian. Para disa javesh ishte prane nenshkrimit per Braunshvajg te liges se dyte gjermane por Borusia nuk e lejoi qe te kalonte te ta dhe preferoi ta mbante. Tani urojme qe ta aktivizoj me shpesh trajneri i tij dhe te kete sukses duke bere shume gola. Forca Kastrati.

Tani per tani, per sulm mendoj qe vetem Erion Bogdani, Igli Tare, e Hamdi Salihi duhet te thirren ne kombetare. Poashtu edhe Vata (Brigeli edhe Vata duhet te pajtohen) duhet te thirret ne kombetare. Urojme edhe njehere ne suksesin e Bekim Kastratit dhe te jete ky bashke me Erionin qe ta udheheqin sulmin, me Taren, Vaten e Salihin ne rezerve. Florian Myrtaj, Edmond Kapllani, Alban Bushi, e Altin Rraklli, me keto lojera dhe kete forme qe jane duke treguar nuk kane vend ne kombetare. Poashtu, te luash ne liga te treta apo te jeshe gjithmone rezerve, nuk ke vend ne kombetare.

Ne mesfushe kemi Lorik Canen, Ervin Skelen, Altin Lalen, Edvin Muratin, Besnik Hasin, Mehmet Dragusha, Blendi Shkembin, Debatik Currin, Klodian Duron, Devi Muken, Dorian Bylykbashi, e te tjere nga kampionati shqiptar.

Ne mbrojtje kemi, Adrian Aliajn, Elvin Beqirin, Armend Dallkun, dhe nga kampionati shqiptar duhet te thirren patjeter Nevil Dede, Alban Dragusha e ndonje tjeter. Besnik Hasi mund te luaj edhe ne mbrojtje.

Ne porte kemi Liken, Hidin, dhe Beqajn.

Kemi nje ekip shume simpatik qe do kualifikohet ne kampionatin europian.

Ekipi i te rinjve duhet ti therras keta te rinjte si Alban Ramaj (ky ka qene me nje grumbullim), Blerim Rrustemi, Enis Alushi (megjithese ky ka luajtur per grupmoshat e Gjermanise me duket e do jete me veshtire ta veshim kuqezi), e tjeret ne Gjermani, Zvicer, e gjithe Europen, bashke me talentet e ri qe i kemi ne superlige si Veliaj, Pema etj. e poashtu duhet hallakatur edhe superligen e Kosoves dhe Maqedonise me shume per talente.

Tung
    100% dakort me kete post. Rraklli, Bushi e Myrtaj nuk duhen ftuar me ne ekip.
    Po Arjan Beqaj ka dhene doreheqjen njehere e mire nga Kombetarja? Beqaj do na bente shume pune ne porte.
    BRIGADA E KUQE PERJETE

Perjashtuar Maska e Lunesta
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Dove la..Vittoria.....
    Postime
    1,660
    Sa kam qeshe mo dodon. Hollanda qe ka fituar kampionate dhe qindra ndeshje do tefteriset nga keta 50 kilshat tane qe mahniten duke ju pare markat e kepuceve te futbollit Van Nilsteroit dhe Van der Vartit? Keep living in the fantasy land end wake me up 'when september ends'.

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Une te bej ty me qesh keshtu gjithmone zemer. Shumica e lojtareve te kombetares sone paguhen miliona dollare ne vit dhe kane kepuca ndoshta edhe me te mira se te atyre qe i permende ti. Po kesaj Holande i beri balle edhe Maqedonia, fqinji yne, qe eshte larg nivelit te futbollit tone. Kurse ne do ta shkelim fare, ta shkaterrojme fare ne Tirane e ne Hollande. Do ta shkoqim krejt, bajat futbollin kemi me ja bo.
    Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 04-02-2006 më 02:07
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

i/e larguar Maska e asteri
    Anëtarësuar
    17-02-2005
    Vendndodhja
    ke porta e kalase elbasan
    Postime
    114
    Une te bej ty me qesh keshtu gjithmone zemer. Shumica e lojtareve te kombetares sone paguhen miliona dollare ne vit dhe kane kepuca ndoshta edhe me te mira se te atyre qe i permende ti. Po kesaj Holande i beri balle edhe Maqedonia, fqinji yne, qe eshte larg nivelit te futbollit tone. Kurse ne do ta shkelim fare, ta shkaterrojme fare ne Tirane e ne Hollande. Do ta shkoqim krejt, bajat futbollin kemi me ja bo.
    hhahaahahhhahahhahahah dodono po mer bajat do ja bejme si jo hahahhahahhahame kete grup qe ka shqypnia ka me ja bo pasha nerin e shqiptarit hhhahhahahahhahaah

Trusti i Lulelakres Maska e Tulipani Zi
    Anëtarësuar
    02-09-2004
    Vendndodhja
    Aty ku mos qofsha
    Postime
    412
    Une te bej ty me qesh keshtu gjithmone zemer. Shumica e lojtareve te kombetares sone paguhen miliona dollare ne vit dhe kane kepuca ndoshta edhe me te mira se te atyre qe i permende ti.
    Sa pare ben Van Nistelroy ben gjithe Komebatarja jone marre se bashku. Megjithate ne ne Qemal Stafa do ti rrahim po jo 5-0, por 2-1. Mire e tha dikush ketu, ky optizmi juaj Dodon qenka ngjites.
    BRIGADA E KUQE PERJETE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-02-2006
    Postime
    1
    Sivjet do t'i kemi 4 ose 5 ndeshje kualifikuese. Datat jane caktuar qe nje ndeshje te luhet ne shtator, edhe nga dy ne tetor dhe nentor.

Une do t'i kisha preferuar keto takime per 5 ndeshjet e para:

1) Luksemburgu brenda pasiqe eshte perfaqesuesja me e dobet ne grupin tone. Ndeshja me e lehte per te startuar mire kualikimet. Kjo assesi nuk do te thote se ne duhet t'i nencmojme ata. Mirepo, e preferoj kete ndeshje te paren ne fushen tone meqe personalisht mendoj se nuk do te kemi ndonje veshtiresi te madhe t'i sigurojme tri pike dhe te fitojme ne vetbesim.

2) Bullgaria jashte per arsye se reprezentacioni Bullgar eshte ne ristrukturim e siper. Padyshim, ekipi i tyre shquhet me disa futbolliste te kalibrit te larte sic jane Berbatov dhe Bojinov. Megjithate, nuk eshte fjala per Bullgarine e epokes se Stoichkov, Balakov, Kostadinov etj.

3) Bjellorusia brenda per arsye te ndryshme. Fillimisht, nuk preferoj nje transferte ndaj Bjelloruseve gjate dimrit meqe as fuqite futbollistike sikur Italia ne disa raste nuk arriten te sigurojne fitore ne temperaturat ekstra te ulta te Minsk-ut. E dyta, ne rast te fitores kunder Luksemburgut dhe te nje barazimi ndaj Bullgarise, ne kete ndeshje do te hynim plot vetbesim dhe motivim.

4) Sllovenia brenda. Edhe Sllovenia eshte duke kaluar ne nje periudhe te rekonstituimit. Ne kualifikimet per Boterorin 2006 Sllovenet paten nje paraqitje te dobet ne krahasim me kampionatet e meparshme. Gjeneraten e Zahovic-it po e zevendesojne talente te rinje pa pervoje te madhe ne skenen Evropiane.

5. Rumania jashte. Shume here kam thene se Rumania eshte nje nder reprezentacionet te cilat kam patur deshire t'i evitojme. Sidoqofte, edhepse jane gjithmone te papershtatshem per kundershtarin, Rumunet nuk jane te palendueshem. Kane superyje si Mutu por, sic eshte rasti edhe me Bullgaret, ka kaluar epoka e Hagi, Moldovan, Popescu etj.

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Do i kemi dy miqesore te kombetares tani ne Mars. Me 1 Mars me Lituanine ne Tirane dhe me 22 Mars me Austrine. Do ishte mire te siguronim edhe ndonje miqesore me Kroacine sepse rumunet, bullgaret, e sllovenet luajne futboll te ngjajshem me kroatet (edhe pse jane ne nje nivel me poshte se ta).

Poashtu, duhet qe te sigurohen sa me pare pasaportat per Bekim Kastratin, Debatik Currin, Labinot Halitin dhe Genc Mehmetin (mbrojtes qe luan me Lucernen dhe qe ka treguar forme te mire ne Norcia tani me kombetaren B). Shtetet e tjera ja rregullojne pasaportat brenda dites ne te tilla raste kurse Shqiperia ka disa jave qe nuk ja ka rregulluar.

Do ishte mire qe te sigurohen edhe talentet tjera si Besart Berisha etj. qe ti kemi te gatshem per kombetaren ne menyre qe te thirren edhe ata dhe te testohen ne ndeshjet miqesore.

Tung
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

x Maska e Juvi
    Anëtarësuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    Postime
    354
    Shqiperia ka shume pak shanse qe te kualifikohet

por me pelqen fryma optimiste e dodonit edhe pse realiteti yne eshte perballja me skuadra me te forta se kombetarja jone

vazhdo lale, kembengul se ka lezet

FORCA SHQIPERIA
    mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit

Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lufta ballkanike dhe Shqipëria
    Nga Albin në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-07-2014, 07:05
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Përgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 16-10-2009, 14:46
  4. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  5. Janullatos: Nuk ka përparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •