Close
Faqja 59 prej 170 FillimFillim ... 949575859606169109159 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 581 deri 590 prej 1694
    Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    Luftėn nė kosovė nuk e bėri mesia4, nuk e bere as ti !!! E bėri popullsia muslimane shqiptare ! Kurse ajo katolike s'ka livritur as gishtin e kembes kur vllezerit e kombit u masakrojshin per nje kauz te perbashket, ajo ishte endrra Shqiperis se Bashkuar !
    Luften ne Kosove e beri populli shqiptar dhe jo popullsia myslimane. Shqiptari asnjehere ska luftuar si mysliman apo i krishtere por si shqiptar. Nese ti e sheh ne ate menyre, je gabim koke e kembe dhe i ben sherbimin me te keq vendit tend. Sa per ate tjetren qe katoliket spaskan levizur gishtin, kjo eshte akuze e turpshme dhe e ulet qe nje shqiptar i drejton nje shqiptari. Juve ju pelqen te perrallisni majtas e djathtas dhe nuk preferoni aspak ti referoheni historise se Shqiperise. Kete e kuptoj pasi nuk ju intereson por une jam ne ate pozicion qe tja u kujtoj ty dhe te tjereve magjype si puna jote qe po te mos kishin qene te krishteret ne Shqiperi sdo kishte patur as Rilindje, as levizje kombetare dhe as gjuhe te shkruar shqipe per ndoshta 40-50 vjet te tjera. Te mos ishin ata Rilindas te krishtere sot ti do flisje turqisht me shume sesa flet tani. Keshtuqe: SHUSH dhe pastro gojen here tjeter. Boll nga ndyret forumin me kete kuterbim qe leshoni ore e cast.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    o arpos po pse ban keshtu dallimesh
    per clirimin e kosoves jane mundu te tan se bashku
    e jo vec muslimanet
    une vete jam musliman po smundem me than se shqiperine e cliruan stergjyshat e mi me gjithe fisin kurse tjere ortodokset e katoliket po rrinin
    JO SEKS PARA MARTESE

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    Qfar po flet mor hajvan ?! Luftėn nė kosovė nuk e bėri mesia4, nuk e bere as ti !!! E bėri popullsia muslimane shqiptare ! Kurse ajo katolike s'ka livritur as gishtin e kembes kur vllezerit e kombit u masakrojshin per nje kauz te perbashket, ajo ishte endrra Shqiperis se Bashkuar ! Sot Palestinezėt luftojn per te njejten kauz, te shohin Palestinėn e lirė ! Dhe populli shqiptar eshte ai i cili mė sė miri din te kupton gjendjen e Palestinės, vuajtjet e palestinezėve i kemi pėrjetuar ne vitėt 99-ta ! Ne fakt, ti je ai hipokriti ne fjal i cili harron te kaluaren, harron historin e pėrjetuar dhe bėhet edhe mė i keq se sa ata te cilet te keqtrajtuan !
    Arpos
    Mos u nxito se s'ben.

Jam shume i sigurte se tipa si puna e mesia4ever s'do kercisnin as nje shashke kunder armiqve te shqiptareve, e jo me pushke - por s'ben te thuash qe s'ka patur shqiptare te krishtere ne ate lufte.

Ka patur qe c'ke me te. Ka patur edhe katolike te Kosoves, ka patur edhe vellezer shqiptare te besimit katolike e orthodhokse sa te duash, prandaj korrigjohu dhe mos e thuaj nje gje te tille kurre.

Fakti qe ca tipa ketu mundohen te bejne te mencurin nuk mund te thyeje realitetin, dhe realiteti eshte ashtu sic eshte. Myslimane, katolike, orthodhokse, po dhe ateiste me siguri ka patur, qe kane luftuar te bashkuar kunder okupatorit serb.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Luften ne Kosove e beri populli shqiptar dhe jo popullsia myslimane. Shqiptari asnjehere ska luftuar si mysliman apo i krishtere por si shqiptar. Nese ti e sheh ne ate menyre, je gabim koke e kembe dhe i ben sherbimin me te keq vendit tend. Sa per ate tjetren qe katoliket spaskan levizur gishtin, kjo eshte akuze e turpshme dhe e ulet qe nje shqiptar i drejton nje shqiptari. Juve ju pelqen te perrallisni majtas e djathtas dhe nuk preferoni aspak ti referoheni historise se Shqiperise. Kete e kuptoj pasi nuk ju intereson por une jam ne ate pozicion qe tja u kujtoj ty dhe te tjereve magjype si puna jote qe po te mos kishin qene te krishteret ne Shqiperi sdo kishte patur as Rilindje, as levizje kombetare dhe as gjuhe te shkruar shqipe per ndoshta 40-50 vjet te tjera. Te mos ishin ata Rilindas te krishtere sot ti do flisje turqisht me shume sesa flet tani. Keshtuqe: SHUSH dhe pastro gojen here tjeter. Boll nga ndyret forumin me kete kuterbim qe leshoni ore e cast.
    Ti tash ne kete postim bone hipokrizi, kur permend rilindjen shqiptare ateher i permend me krishter nuk i permend me Shqiptar siq ke qejf qe ne ta bejm, kur eshte fjala per luften qe eshte be ne Kosovė.
    Ne e kemi rujt gjuhen per 500 vjet, e ti me thua se ca rilindas te krishter na paskan shpetu neve gjuhen shqipe ??? pfff kto fjal shko thujav atyre nga jugu i Shqipris qe e ndrrun me komb e me qka ka.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcėn e njė populli

A cme can koken. Ti je i trashe qe nga lindja dhe ste ve faj. Po pse e bertet kete fakt kaq shume se kuptoj? Beji nje sherbim vetes dhe rrudhe gojen qe te pakten mos te te tallin te tjeret sa here te te lexojne. Ose paraqit deftesen qe ke marre tek shkolla Luigj Gurakuqi ne Tirane dhe te pakten ta dime qe meriton tjeter meter tolerance.

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Le te sjellim nje lajm pak te vjeter te atij viti te zymte lufte 1999

Jerusalem, 5 April 1999

Albanian Prime Minister thanks Israel

(Communicated by the Prime Minister's Media Adviser)

Prime Minister Benjamin Netanyahu, today (Tuesday), 13.4.99, received a letter from Albanian Prime Minister Pandeli Majko, in which Prime Minister Majko expressed his appreciation for the aid extended to his people by the State of Israel:

"The Government of Albania and our public opinion are fully aware of the political, moral and material support and assistance of the Israeli people and government to the Albanian people and government in these dramatic moments -- and we are very grateful."
    http://www.mfa.gov.il/MFA/Government...0-%2015-Apr-99

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 07-01-2009 mė 12:37

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Kur u bene zgjedhjet dhe fitoj Hamasi gjeja e para qe me shkoj ne mendje ishte pikerisht kjo lufte , une qe jam kaq larg e kuptova qe ata gabuan duke votuar per nje organizate terrorriste, qe kerkon luften me cdo kusht ,qe kerkon zhdukjen e nje populli tjeter,dhe qe mendon se vetem me lufte dhe terrorr arrihet objektivi i tyre.

E pra ky ishte gabimi i atij populli qe po e paguan tani megjithse jo te gjithe votuan per Hamasin.

Njerzit e Hamasit jane budallenjte me te medhenj qe ka mbi toke , sepse une mund te bej lufte kur jam i barabarte me kundershtarin dhe jo kur ai ka tekniken me te perparuar ne Bote, dhe une kam disa pushke Shqiptare, te prodhimit Kinez dhe pak dinamit qe hapnin tynelet.
    Kesaj i thone ta futesh ushtrine dhe popullin tend ne nje lufte te humbur qe ne leter.
    E pra ajo qe po ndodh eshte pikerisht ajo qe kerkuan ata palestinezet.
    Ata e prishen armepushimin me raketat e tyre te ndryshkura, dhe tjetri i thoshte boll , boll, boll, mjaft, se po tu futa une te shkrij fare ,kurse ata vazhdonin perseri sepse ne programin e tyre elektoral kishin pikerisht kete qellim qe duhet ta realizonin si te marre qe ishin.

Lufte kerkuan lufe le te jete , kur te kerkojne paqe paqe do jete.

Vdekja sjell vdekje ,Dashuria sjell dashuri.

Kjo gje eshte njesoj sikurse te dale nje parti ne Kosove dhe te kerkoje lufte me serbine dhe zhdukjen esaj te fitoj zgjedhjet dhe te filloj luften, duke pretenduar te mos vdese asnje e te mos kete gjakderdhje.

Prandaj mundohuni te kerkoni paqe midis vedi e te tjerve, jepni dashuri se do merrni perseri dashuri biles te shumfishuar.

Ndersa persa i perket politikes nderkombetare, une mendoj se lufta do vazhdoj derisa te nderrohet presidenti i Amerikes, i cili me siguri do aktivizoje dipllomacine e tij per paqe.
    Kjo eshte nje menyre qe ky president te mos digjet nga ana dipllomatike duke marre vendime lufte.

Ato foto me te vrare qe jane veshur me te zeza jane ushtaret e Hamasit qe kerkonin vdekjen e izraelit por gjeten vdekjen e tyre, jane ata qe bertisnin neper rruge me nje pushke ne dore per vdekjen dhe zhdukjen e nje populli tjeter, keshtu qe nuk ka pse ti nxirrni si dicka te jashte zakonshme eshte pikerisht ajo qe kerkuan.

Me vjen keq shum keq per popullin palestinez, per femijet dhe prinderit e tyre qe vriten jo me dashje nga ushtria Izraeliane.
    Shpesh here ushtaret e Hamaasit ne vend qe te luftojne perball te tyre futen neper shkolla,xhamia, e objekte te tjera te populluara per te shpetuar koken.

Ushtria kosovare nuk hodhi kurre nje bombe mbi popullin Serb,nuk perdori kurre popullin e saj si kamikaze, nuk perdori kurre grate dhe femijet si mjet per tu mbrojtur, apo ti mbushte medinamit dhe ti hidhte ne ere neper restorante,shkolla, stacione autobuzash,,,,,, Perkundrazi luftoi balle perballe me ushtrine Serbe larg qendrave te banuara dhe ishin serbet ata qe u hakmoren kunder popullit.Prandaj dhe Kosova fitoj,prandaj dhe kosoven e ndihmuan, fuqite e medha.
    Ne qoftese Kosova do zgjidhte rrugen e terrorrizmit ne popullin Serb nuk do kish fituar kurre ashtu sic nuk do te fitoje dhe Hamasi.

Ju qe shkruani ketu ne forumin Shqiptar edhe pse jeni kosovar nuk e kuptoni qe ne rradhe te pare jeni Islamik dhe ne radhe te dyte jeni Shqiptar.Kurse ne Shqiptaret jemi ne fillim Shqiptar pastaj fetar, dhe nuk e ngaterrojme fene me kombin.
    Feja jon eshte Shqiptaria ndersa e juaja eshte Arabia.
    Prandaj do t'ju kerkoja qe te mos merrni pjese ne forumin tone se e keni kthyer ne nje qender islamike fondametaliste.
    larguar forever

Citim Postuar mė parė nga dardajan Lexo Postimin

Shpesh here ushtaret e Hamaasit ne vend qe te luftojne perball te tyre futen neper shkolla,xhamia, e objekte te tjera te populluara per te shpetuar koken.
    Ja dhe deklarata me e fundit e liderit Hamas i cili e ka bere te qarte qe islamiket (fjalet e tij) do vrasin cdo femije cifut neper bote.

Hamas: Israel has legitimised the killing of its children

Fighting intensified on the northern outskirts of Gaza City yesterday as a Hamas leader warned that the Islamists would kill Jewish children anywhere in the world in revenge for Israel’s devastating assault.

“They have legitimised the murder of their own children by killing the children of Palestine,” Mahmoud Zahar said in a televised broadcast recorded at a secret location. “They have legitimised the killing of their people all over the world by killing our people.”
    http://www.timesonline.co.uk/tol/new...cle5454204.ece

p.s. Kjo eshte retorika e ligjit cifut qe thote: "Eye for eye, tooth for tooth." .... Ne cfare bote te cmendur jetojme o zot

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    dardajan ka postuar nje kryeveper qe i ka permbledhur te gjitha mjaft sakte.
    Nuk krahasohet Kosova me Palestinen sepse kane histori te ndryshme.Nuk krahasohet UCK-ja me Hamasin sepse njera ishte ushtri e vertete lirie ndersa tjetra ushtri terroriste qe nxjerr popullin e vet si mish per top.Atehere ku ekziston ai fill qe i bashkon kete 2 vende apo eshte thjeshte propagande serbe me arab shqipfoles qe ta bej Shqiperine te duket sa me fondamentaliste islamike sepse nuk ka pergjigje tjeter.Ose truri i eshte demtuar aq shume sa nuk e vejne dot re se c fare marrinash pellasin.

Njerzit e Hamasit jane budallenjte me te medhenj qe ka mbi toke , sepse une mund te bej lufte kur jam i barabarte me kundershtarin dhe jo kur ai ka tekniken me te perparuar ne Bote, dhe une kam disa pushke Shqiptare, te prodhimit Kinez dhe pak dinamit qe hapnin tynelet.

Ato foto me te vrare qe jane veshur me te zeza jane ushtaret e Hamasit qe kerkonin vdekjen e izraelit por gjeten vdekjen e tyre, jane ata qe bertisnin neper rruge me nje pushke ne dore per vdekjen dhe zhdukjen e nje populli tjeter, keshtu qe nuk ka pse ti nxirrni si dicka te jashte zakonshme eshte pikerisht ajo qe kerkuan.
    Me nje karikature....

Puna e ketyre, Izrael - Palestine (hamas) eshte si puna e kesaj fotos ketu poshte

Askush sgjen rrugen e drejte po del nga nje tunel e futet ne nje tjeter.

Tema tė Ngjashme

1. Sionizmi politik dhe fetar nga Ajni Sinani
    Nga Explorer nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-01-2009, 10:55
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 19:21
  3. Vazhdojne luftimet ne rripin e Gazes
    Nga StormAngel nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 22-04-2006, 08:44
  4. "Dardania" e Haklajit, sukses nė Izrael
    Nga Blendi nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 18:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •