Close
Faqja 60 prej 170 FillimFillim ... 1050585960616270110160 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 591 deri 600 prej 1694
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Puna e ketyre, Izrael - Palestine (hamas) eshte si puna e kesaj fotos ketu poshte

Askush sgjen rrugen e drejte po del nga nje tunel e futet ne nje tjeter.
    Me vend Darius, ky konflikt nuk do perfundoje as ne kete shekull...
    Pasi te perfundoje Hamasi do ju dali pune me Hezbollen, posa te perfundoje me hezbollen do riqfaqet Benlladeni e Ajetullahat e iranit, pra lindja eshte e ēmendur, kan ndikim atje ndoshta rrezet e Diellit apo rera iu hyn ne tru ku pastaj bllokon trurin, si nje lloje droge narkotike ?
    Askush nuk te pyt: ē'ka bere atedheu per ty por ē'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Armepushim 3-ore ne dite

Izraeli ka pranuar pranuar te ndaloje bombardimet ne gaza per 3 ore ne dite. Kjo do te behet per arsye qe popullisa ne Gaza te marrin ndihmat e nevojshme per mbijetese.

Ky vendim i izraeliteve erdhi pas presionit te vazhdueshem ndaj tyre dhe Hamasit per armepushim. Nje zedhenes i Hamasit tha se nuk do te leshohen rraketa ndaj Izraelit gjate periudhes se armepushimit.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/7815266.stm
    Meqe ra llafi...
    Ky armepushim u prish nga Hamasi vetem nje ore pasi u ra dakort per te.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga GeNi_25 Lexo Postimin
    Absolutisht dakort qe Izraeli e ka kaluar cakun, por ama te flasim si njerez dhe jo si Hitlerista te zhdukim kete, te zhdukim ate! Avash o vellezer, mos tejkaloni cakun!

Mendoj se ti Daje mund ti zbutesh pak keto tejkalime te filo-arabeve te forumit sepse duke qene dhe "DAJA" mund ti bindesh pak me teper se sa ne te tjeret!

ps: Meqense te citova me lejo te te them qe mendimet e tua ne shume raste nuk e tejkalojne cakun.

ps: Mund te me tregoj ndokush ndonje adrese forumi nga Arabia, Palestina, Kuvajti, Irani etj qe ka diskutime per Luften e Kosoves! Mundesisht te jete jo arabisht se nuk kuptoj.

Une mendoj se nuk kam folur si "hitlerist" si thua ti.Jam munduar te flas nga pozita njerezore,si nje qe nuk e preke kjo lufte drejtpersedrejti,por nuk mund ta fsheh dhimbjen dhe hidherimin qe kam kur shof civil e sidomos gra e femije te vrare.Nuk kam thene kurrenjeher ta zhdukim kete apo ate.Ne fund te fundit ne si shqiptare nuk kemi fare pse te perzihemi ne kete lufte.

Sa i perket filoarabeve apo veham.utave siq i quaj une,ketu mendoj se as une nuk mund te ndihmoj.Jan keta njerez qe nuk mendojne me koken e vet por me te tjereve.Jan keta njrez te humbur per ne(se pakut deri sa ta kuptojne se ne cfare rruge jan duke shkuar).

Sa u perket adresave arabe per luften e Kosoves me duhet te them se une per vete nuk dij asnje adrese te vetme arabe.Dhe me " fole kah del shpirti" siq thuhen nga ana jone,nuk qajne arabet fort koken per ne shqiptaret.

Shendet e gjith te mirat!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Daja Goni, te zura per njeri me te menqur ne postimin e me parshem. Tash per ti treguar Genit qė je antiarab, apo me shkurt qe je pishman e asaj qe e nxore nga doli shpirti ofendove me te padrejt.
    Arabeve s'po ju intereson per arabet, e le me per shqiptaret. Ata qe qajn kokat per shqiptaret jan kėta qe i ofendove !

Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    Qfar po flet mor hajvan ?! Luftėn nė kosovė nuk e bėri mesia4, nuk e bere as ti !!! E bėri popullsia muslimane shqiptare ! Kurse ajo katolike s'ka livritur as gishtin e kembes kur vllezerit e kombit u masakrojshin per nje kauz te perbashket, ajo ishte endrra Shqiperis se Bashkuar ! Sot Palestinezėt luftojn per te njejten kauz, te shohin Palestinėn e lirė ! Dhe populli shqiptar eshte ai i cili mė sė miri din te kupton gjendjen e Palestinės, vuajtjet e palestinezėve i kemi pėrjetuar ne vitėt 99-ta ! Ne fakt, ti je ai hipokriti ne fjal i cili harron te kaluaren, harron historin e pėrjetuar dhe bėhet edhe mė i keq se sa ata te cilet te keqtrajtuan !

Po pse more zotni po shkruan sikur me qene ne dilirium?Cfare ka pase lufta e Kosoves me musliman e me te krishter?Te gjithe e dime se kan luftuar te gjithe se bashku.Nuk eshte mire me shkrujt e me dezinformu ne kete menyre.Nese nuk e ke dite atehere pyeti ata te cilet kan kaluar dhe kan qendruar ne Zllakuqan(fshat i banuar me shqiptar katolik.Mos ja fut veq hajt.

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Sigurisht jane filoarabet si ti me shoke qe nuk keni flamuj dhe heronj kombetar.Rrini o aman.Hiqen arabet me shqiptar se vete shqiptari.Po si ka mundesi dhe ma shpjego pak kete.Pse llumi i llumit pretendon majen e ketij kombi? (Zarathustra copyright) C eshte ky fenomen i cuditshem?
    Ja ku je i fotografuar
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=98661
    A jane qorra njerezit dhe nuk ju shohin?A e genjeni kaq kollaj veten apo thjesht shtireni?C fare keni shqiptare ju o ditzinj?Gjuhen?Sepse gjuha eshte gjeja me elementare,ka edhe serb qe flasin shqip.I ben shqiptare kjo?Ka edhe arabe Arabie qe flasin shqip,ka edhe turq ne Shqiperi qe kane hapur biznese.U bene shqiptare keto?

p.s Mos e ngaterro Daja-GONI n ne kete mes.Ai mbetet shqiptar i paster ne c fare do lloj drejtimi.Ai eshte simboli tipik i shqiptarit musliman e jo i muslimanit "shqiptar" sic hiqen filoarabet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 07-01-2009 mė 17:50

Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    Daja Goni, te zura per njeri me te menqur ne postimin e me parshem. Tash per ti treguar Genit qė je antiarab, apo me shkurt qe je pishman e asaj qe e nxore nga doli shpirti ofendove me te padrejt.
    Arabeve s'po ju intereson per arabet, e le me per shqiptaret. Ata qe qajn kokat per shqiptaret jan kėta qe i ofendove !

Kush jan ata e kush jan keta?Ke e ofendova o zotni?Nuk i rash pishman,as nuk kam nevoje ti tregoj askujt se per ke jam e kunder kujt jam.Ne te gjitha postimet kam shkruajtur se me vie shume keq dhe hidherohem shume kur shof civil te vrare,gra e femije te pafajshem.Me vie shume rende kur shof qe,shtetet e forta te cilat jan ne gjendje ta ndalojne kete lufte nuk nderrmarin asgje.Kete e kam thene ne te gjitha postimet e mia.
    Qeshtja e budallenjeve proarab qe kan zene vend ne trojet tona,eshte nje qeshtje tjeter.Nese te ka " vra" ajo fjalia qe kam shkruajtur per veham.utat,nuk te kam faj.Ky eshte dhe do te jete mendimi im gjithmone per ta dhe per gjithe te tjeret qe mundohen ta trazojne Shqiperine dhe te fusin konflikte fetare ne mes shqiptareve.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    dardajan ka postuar nje kryeveper qe i ka permbledhur te gjitha mjaft sakte.
    Nuk krahasohet Kosova me Palestinen sepse kane histori te ndryshme.Nuk krahasohet UCK-ja me Hamasin sepse njera ishte ushtri e vertete lirie ndersa tjetra ushtri terroriste qe nxjerr popullin e vet si mish per top.Atehere ku ekziston ai fill qe i bashkon kete 2 vende apo eshte thjeshte propagande serbe me arab shqipfoles qe ta bej Shqiperine te duket sa me fondamentaliste islamike sepse nuk ka pergjigje tjeter.Ose truri i eshte demtuar aq shume sa nuk e vejne dot re se c fare marrinash pellasin.

Me nje karikature....
    Kryevepėr tė dukėt ty eh ?

Pas masakrės ne Cana tė Libanit, erdhi rradha e Gazas !

Shiqo o white, shiqo !

Kėto vajza izraelite shiqojn me kuriozitet dhe humor bombardimėt e armates nazizraele. I shiqojm me dėrbia, po qeshim, po i thrrasim edhe shoket e shoqet per ti pershkruar keto momente, jo momente te festave te fund vitit,... Por qe te marin pjes edhe permjet telefonit nė shfarosjėn e popullatės palestineze !

Bombat e mirpritura nga femit palestinez,
    http://portail.islamboutique.fr/gaza..._war_crime.jpg

http://portail.islamboutique.fr/gaza...9dbb97236a.jpg
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 07-01-2009 mė 18:39

Mesa duket armpushimi po vjen me shpejt sesa mendohej

Egypt's Gaza truce plan: ceasefire followed by border security talks

Egypt said on Tuesday it was proposing an immediate ceasefire between Israel and the Gaza Strip, to be followed by talks on long-term arrangements including an end to the blockade of Gaza.

http://www.haaretz.com/hasen/spages/1053226.html

Egypt announces Israel-Hamas truce plan

According to proposal presented by President Mubarak, Israel and Palestinian factions should accept immediate ceasefire for limited period, to be followed by talks on long-term arrangements including end to blockade of Gaza

http://www.ynetnews.com/articles/0,7...651810,00.html

Egypt offers Gaza ceasefire plan

Hosni Mubarak, the Egyptian president, presented the proposal in a brief statement after talks with Nicolas Sarkozy, the French president, in the Egyptian resort of Sharm el-Sheikh on Tuesday.

http://english.aljazeera.net/news/mi...157388362.html

Hamas said discussing truce plan with Egypt - official

GAZA, Jan 6 (Reuters) - A Palestinian official said on Tuesday that Hamas was involved in discussions with Egypt about a plan for a truce with Israel.

http://www.alertnet.org/thenews/newsdesk/L6122342.htm

Israel's conditions for ceasefire announced

The German chancellor and the former British prime minister have declared Israel's conditions for a ceasefire in Gaza to the Turkish prime minister.

Tony Blair and Angela Merkel informed Recep Tayyip Erdogan about the Israeli preconditions in separate telephone conversations, Turkey's Yenisafak newspaper reported on Tuesday.

http://www.presstv.ir/detail.aspx?id...onid=351021701

Te shpresojme qe gjerat do zgjidhen sa me shpejte te jete e mundur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    po kjo bjondja kush eshte
    se as b... spo ja sillka ketij ahmedinaxhadati
    JO SEKS PARA MARTESE

Tema tė Ngjashme

1. Sionizmi politik dhe fetar nga Ajni Sinani
    Nga Explorer nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-01-2009, 10:55
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 19:21
  3. Vazhdojne luftimet ne rripin e Gazes
    Nga StormAngel nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 22-04-2006, 08:44
  4. "Dardania" e Haklajit, sukses nė Izrael
    Nga Blendi nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-07-2002, 18:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •