"Living with Fran", "Reba", "Twins"
Kjo eshte darka ime e se premtes
"Living with Fran", "Reba", "Twins"
Kjo eshte darka ime e se premtes
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
The Pink Panther, Date Movie. Te dy shume te bukur sidomos The Pink Panther.
Ja u keshilloj ti shikoni...
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
"The upside of anger" ironi shume e dhimbshme
Kevin Costner eshte vertet fantastik.
Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!
A Beautiful Mind
Pashe gjysmen e dyte te filmit ne TV ... kisha kohe pa e pare
filmat e realizuar bukur artistikisht dhe qe gjithashtu jane kaq 'njerezore' ne cka trajtojne, dhe te prekshem ne tematikat e tyre, ngelen gjithmone mbreselenes...
Paid in Full film i bukur shume ,histori e vertet
BloW i nga filmat e mi me te preferuar , Johnny Depp e ka qare kete film ,ketij filmit ska per ti ik vlera kurre. Biles kur e kam pare per her te pare kam qarTani e shof iher ne muaj
Histori e vertet .
B
I dashur armik
Film shqiptar ku luajn goxha aktore te njohur shqiptare, flet per kohen e luftes II boterore, dhe trajton paradokset sociale te kohes.
Nuk me la ndonje pershtypje kushedi se cfare, po meqe eshte film shqiptar dhe film i ri (vitet e fundit) e rekomandoj.
P.S. Faleminderit qe e bere filmin te disponueshem per shkarkim a1*!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 05-03-2006 mė 02:10
The Da Vinci Code
NJe film i papam!!
![]()
"Prime" me Meryl Strip dhe Uma Thurman
I lezetshem por mua nuk me mbajti deri ne fund, nuk e di pse nuk me ngjalli aq kuriozitet sa te qendroja deri ne fund, mbase ngaqe duheshe te ngrihesha qe me 6 sot![]()
Krijoni Kontakt