Ne kishe edhe une, me Gregorian chanting... edhe pse s'e di se per cfare eshte Gregorian chanting. Mjafton te kete chanting. Hint: do jete tek kisha qe kish nxjerre Cupka ne foto dikur...se kur, gjejeni vete.
Ne kishe edhe une, me Gregorian chanting... edhe pse s'e di se per cfare eshte Gregorian chanting. Mjafton te kete chanting. Hint: do jete tek kisha qe kish nxjerre Cupka ne foto dikur...se kur, gjejeni vete.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Un vallai si kom shume qejf!Postuar mė parė nga Evelyn
![]()
..si lo ammetto sono sincero
ma non trovo cosģ assurdo
se ogni tanto mangio lacrime
e mi perdo..
Je me fat qe bashkeshorti yt ishte gati te paguante per te shpetuar shpirtin e tij. Kjo tregon se sa e vleresonte ai shpirtin e vet. Dhe vertete duhet te kete shpirt te bukur. Meqe ai me zemer e ka bere anulimin, ju i gezofshit mobiljet, :-).Postuar mė parė nga Trebeshina
Shume veta ia falin shpirtin djallit per shume pak...
Ignore List: Den Bossi
Sa pergjithesim banal..... Te tregohen para botes te paster? Ne ç'kuptim??Perderisa sot martohen dhe me femije, besoj qe s'ka nevoje ti shtirren njeriu sikur fustani i bardhe = virgjeri, ndaj mos ja fut kot....Pastaj ata qe besojne shkojne ne kishe per tu "pastruar" dhe jo per te treguar qe jane te paster...nejse mendje mendje dynjaja...ai qe eshte besimtare s'ka nevoje te martohet ne kishe.
Une mendoj se ne kishe martohen ato qe kane bere 1001 e mekat dhe goja shkojne ne kishe te tregohen para botes te pastert.
Une se prferoj, as do e beja kurre
Sidoqofte ne kishe mund te martohen vetem ata qe jane te pagezuar, jo ata qe u pelqen ceremonia, per kishen amerikane s'di gje, po per katoliken dhe ortodoksen e di qe eshte keshtu.
Vetem ekstremistet Myslimanet do thojn qe martesa ne kishe eshte gabim kur vet e dine qe se kan iden cesht martesa dhe kan nja "qindra" gra te martume!
Martesa dhe familja si instuticione njerzore jane te bekuara nga Zoti qe ne krijimin e njeriut dhe nuk kane nevoje per bekime apo tym temjani dhe biskota me vere nga prifti.Ska nevoje nje martese te behet e shenjte ne siperfaqe nga hoxha ose prifti.Ajo duhet e forte dhe e shenjte per indivdet si koncept jetesor dhe duke e shenjetruar si koncept jetese nuk ka nevoje per bekime formale .Mjafton Bekimi Zotit per te.Postuar mė parė nga niku-nyc
Epo mire o albin, si do ti qe te martohemi ne, te veme nje batanie kokes sikur po ikim ne ekzekutim dhe te marrim nje burre qe se kemi pare kurre me pare? thirri menjes or cun se eshte shekulli 21.
Postuar mė parė nga Albin
Martesa eshte e shenjt dhe jo kohe rinie ku ne boten Islame ke te drejte te kesh gra sa te dush!
Ne pergjithesi dihet qe ne boten Islame martesa nuk ekziston dhe nuk respektoet as nga feja dhe njerzit qe eshte e shenjte! Edhe budistet qe skan/s'njofin zote prap martesen e quajn te shenjte dhe e thojn: vetem 1 burre/grua!!!
C'ja ke fut kot tani, jo qe jam fetare e madhe por familje me te rregullt, me sa kam pare ketej ne perendim, e kane myslimanet. E ti tani na thua qe martesa nuk respektohet nga kjo fe? Te ishte e tille s'kane pse te martohen fare, pra me mire te kalonin jeten e tyre sa me nje, me nje (dicka qe ne shumicen e rasteve nuk ben vaki).Postuar mė parė nga niku-nyc
Mos i hidh fjalet ne ajer kot sa per ti hedhur se s'te pelqen kjo fe.
Kaq kisha se mori drejtim tjeter kjo teme.
Islami, i datelindjes 1990 je or bir?Mesa kam pare une tek komedia "14 vjec dhender" ishte gje e zbehte.
Ne fakt eshte shume e veshtire per nje pjesetar te nje feje pa mistere, sherbesa dhe celebrime praktike qe lidhen ngushte me jeten e perditshme dhe reale te njeriut, te pranoje ekzistencen e misterit te marteses kristiane.
Eshte e pamundur per nje individ me botekuptim te censuruar, fanatik, agresiv, irealist, te pranoje me mendje te hapur, shprehje shpirterore qe nuk i perkasin fese se tij.
Nese makina e kohes do t'ju jepte disave mundesine per nje retrospektive ne te kaluaren, atehere do te merrnin shpaten e gjysemhenes dhe ato cka i predikojne sot me cinizem, do t'i zgjidhnin me presen e shpates se shenjteruar nga gjaku i martireve te krishtere.
Por jam kurioz te di se cila pjese e misterit t'u duk me shume e zbehte. Pjesa qe prifti i kerkoi Marigose te vinte doren ne plage?
Lashatelo cantare con la spada in mano! E un islamista, islamista vero!
Buongiorno Albania!
Krijoni Kontakt