Close
Faqja 32 prej 35 FillimFillim ... 223031323334 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 349
    fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    kjo eshte foto e fundit qe qarkulloi dje
    si ka mundesi me gjithe keta satelite qe kemi ne hapesire te mos ekzistoje qofte dhe nje filmim!!!!!!!!!

figura ka gjatesi 122 metra
    sipas shume studiuseve kjo figure eshte nje shenje e keqe dhe lidhet me daten 21 dhjetor 2012 date ne te cilen mbaron kalendari i Maja nje fisi te lashte amerikano-jugor
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga prenceedi : 17-10-2009 më 10:43

Majat nuk jane afrikano jugor po Amerikane -Qendror

Plus qe mesa me kujtohet ky dizajn nuk eshte i ri. Eshte shfaqur kohe me pare ne Wiltshire.

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Majat nuk jane afrikano jugor po Amerikane -Qendror

Plus qe mesa me kujtohet ky dizajn nuk eshte i ri. Eshte shfaqur kohe me pare ne Wiltshire.
    ke te drejte jane amerikano jugore ......gabim shpejtesie ne shkrim
    sa per figuren nuk e di me saktesi kur qarkulloi por une e pashe dje ketu:
    http://www.madata.gr/index.php/diafo...nce/42739.html
    http://www.madata.gr/index.php/diafo...ges/44688.html

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anëtarësuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >>> Shpjegimi i ketyre rratheve ne grure ka lidhje direkte me Disqet fluturuese.
    Funksionimi i tyre leshon fluks energjie poshte tyre i tille qe deformon kercellin e bimes. Mqns levizjet e disa Disqeve jane shume drastike ato nuk mund te jene te pilotuara nga njerez por te telekomanduara. Ajo qe per ne eshte mister per ata qe prodhojne disqet eshte nje loje ku provojne saktesine e levizjeve te teknologjise se tyre dhe ne te njejten kohe leshojne mesazhe njerezve te tyre ne te gjithe boten. Ky eshte mendimi im per keta rrathe.
    La verita' ti rendera' libero!

Volsiv deklarata jote duhet futet ne analet e paranormales pasi i ke thene pergjigje njerit prej mistereve me te medha. lol

Anëtarësuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Volsiv deklarata jote duhet futet ne analet e paranormales pasi i ke thene pergjigje njerit prej mistereve me te medha. lol
    >>> Ndoshta.

Anëtarësuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar më parë nga Dalan Lexo Postimin
    Ata që i bëjnë, janë po ata që pengojnë survejimet, sepse nëse publiku bindet qartësisht që rrathët në grurë nuk janë fenomene paranormale, humbet interesi mbi to, nuk gjenerohen më të ardhura nga ky produkt.
    Transmetimi i mesazheve si pjesë e komunikimit ndërmjet individëve, grupeve, instuticioneve, etj. (edhe nëse ato mund të vijnë nga një inteligjencë jashtëtokësore e supozuar si shumë më e përparuar se e jona) kur bëhet fjalë për gjëra të rëndësishme, bëhet i qartë, në një formë të tillë të pranueshme e të kuptueshme për marrësin e mesazhit.
    Nëse ai nuk ka publikun e gjerë si marrës të tij, ka plot teknika të kanalizimit të mesazhit, filtra sigurie, kodime etj.
    Por jo të dërgohen mesazhe, të koduara në simbolikën e rrathëve në grurë, njerëzit lodhin kokën, Justifikimi?! - "Mesazhi është vetëm për ata që arrijnë t'a zbërthejnë atë", pordhë me rigon të alienëve!
    Por sa më mistike, aq më tërheqëse, aq më shumë para nga kureshtarët.
    >>> Jam dakort me Dalan.

Po ne shekujt e shkuara kush i mblidhte parate e kureshtareve o Dalan? Plus qe kush jane keta kureshtare qe paguajne dicka qe se shohin dot vetem nqs hipin ne avion.

Anëtarësuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Po ne shekujt e shkuara kush i mblidhte parate e kureshtareve o Dalan? Plus qe kush jane keta kureshtare qe paguajne dicka qe se shohin dot vetem nqs hipin ne avion.
    >>> Akoma nuk e ke kuptuar qe po te njejtit jane dhe qe bota nuk ka ndryshuar fare.
    > Nese po flet akoma per rrathet ne grure me duket se kane fituar goxha vetem me emisionet qe kane bere per to. Por nuk besoj te kete qene ky qellimi primar.

Faqja 32 prej 35 FillimFillim ... 223031323334 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Etimologjia e emrit Pellazg
    Nga Henri në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 511
    Postimi i Fundit: 13-07-2014, 14:41
  2. Inner Expressions
    Nga ildushja në forumin Krijime në gjuhë të huaja
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 12-06-2009, 11:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •