Close
Faqja 21 prej 35 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 349
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga pendex Lexo Postimin
    Te gjitha modelet kan nje pershkrim ekzakt te diqkaje.

Lol te kisha preferuar qe te mos interesojn shume keto gjera ,nuk te bejne edhe aq mire
    Mire e ke ti, por sa frike i kam, aq me shume me zgjojne kureshtjen.
    Feelings change - memories don't.

Mos e ngaterroni kete teme me 2012. Per te ka teme tjeter dhe nese do kishte dicka te perbashket ne kete kontekst, atehere do isha kujdesur ta perfshija aty.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Kjo eshte spektakolare njeher, edhe ata qe thone se kto gjera mund ti beje dora njeriut, jan te manget nga trute.

There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Ka nga ato qe jane bere nga dora e njeriut dhe ka nga ato qe nuk dihen se nga kush behen. Diku ne shkrimin e pare ose te dyte te kesaj teme kam shpjeguar menyren sesi identifikohet kur nje rreth eshte bere nga njeriu dhe kur ka elementa qe e perjashtojne doren e njeriut.

Vijne dhe dy raportime te tjera ku perseri ndeshen motivet acteke. I pari eshte gjetur ne Alton Priors, Wiltshire ne 13 qershor

Ndersa i dyti qe paraqet nje zog koliber (motiv i zakonshem actek) eshte gjetur ne 14 Qershor ne Barbury Caste, serisht Wiltshire

Po ashtu, ne daten 12 qershor ka patur raportim per nje tjeter rreth ne zonen e Oxfordshire, ne vendin e quajtur Wayland's Smithy Long Barrow. Figura eshte me e thjeshte po serisht gjeometrike dhe e permasave te konsiderueshme

Kishte kohe qe nuk kisha vene re nje intensitet te tille. Brenda me pak se 2 jave kemi 7 rrathe te dimensioneve shume te medha dhe te nje dizajni tejet te komplikuar per te pretenduar qe eshte bere nga dora e njeriut.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nje gje me ben pershtypje dhe qe me duket pak si kontraditore.
    Ne tema te tjera jane sjelle shkrime ku mendohet se andej nga Texasi,ne zonat e shkreta, mendohet te ekzistojne baza te nendheshme ku bashkepunojne njerezit me alienet.
    Dhe nga ana tjeter shikojme rrathet te cilet i bejne keta alien per te na sjelle mes. domethenese qe ne nuk po arrijme ti deshifrojme.
    Pse eshte e nevojshme te behen keto rrathe, kur ne kemi (sipas shkrimeve te lexuara) kontakte te d.p.d me keta alien?
    Feelings change - memories don't.

Presupozohet qe jane disa rraca dhe jo vetem nje. Po te dihej arsyeja pse behen keto rrathe, do merrnin pergjigje shume gjera te tjera.

Pas një kërkimi në këtë faqen ku janë regjistruar Crop Circles për vitin 2008 më rezultoi se nga 153 raste të raportuara (i referohem kësaj faqeje gjithmonë) shpërndarja e tyre është si më poshtë:

United Kingdom 77 raste, 50.33%
    Gjermani 20 raste, 13.07%
    Itali 14 raste, 9.15%
    Brazil 8 raste, 5.23%
    Zvicër 7 raste, 4.58%
    Kanada, Spanjë, Francë me nga 5 raste, 3.27%
    Hollandë, Sh.B.A. me nga 2 raste, 2.61%
    Kore, Poloni, Sllovaki, Ceki me nga 1 rast, 0.65%

Burimi i të dhënave http://www.x-cosmos.it/cropcircles/

Pse raportohen kaq shumë raste në Angli ?
    Si shpjegohet pamundësia për të monitoruar zonat ku janë raportuar më shpesh, p.sh. në Wiltshire ?

Faqja 21 prej 35 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Etimologjia e emrit Pellazg
    Nga Henri në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 511
    Postimi i Fundit: 13-07-2014, 14:41
  2. Inner Expressions
    Nga ildushja në forumin Krijime në gjuhë të huaja
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 12-06-2009, 11:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •