Close
Faqja 20 prej 35 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 349

Dragonfly crop circle appears in Wiltshire

04 Qershor 2009 nje Dragonfly (Flutur Djallzore keshtu ja vura emrin une sepse mungont perkthimi adekuat ) me permasa 150 ft eshte shfaqur ne fushat e Barley te fshatit Yatesbury ne Wiltshire te Britanise se Madhe.

Kjo forme komplekse e Croop Circle vjen vetem pak dite pas asj te Jellyfish qe ishte shfaqur ne Oxfordshire.
    http://www.telegraph.co.uk/telegraph...p_1416819c.jpg
    Steve Alexander nje fanatic i Croop Circles tha se kjo mund t`i refletohet statusit momental te krizes finnciare dhe politike boterore si dhe shume te rendesishmit problem mjedisore.

Keto Croop Circle nuk do te jen te fundit sipas Steve ai pret shume te till gjat kesaj vere pasi sipas tije periudhat kohore gjta te cilat Croop Circles shfaqen jane Korriku - Gushti.

(Gjithmone sipas Steve Alexander )
    Njerezit besojne ato do te shtojne frekuencen e paraqitjeve deri vitin 2012 kur pritet te dodhin ngjarje kataklizmike.

[www.telegraph.co.uk]
    Ndryshuar për herë të fundit nga pendex : 10-06-2009 më 14:16

Ja foto e jellyfill qe ka shkruar pendex

Ky eshte i parafundit. Nje tjeter eshte shfaqur pothuajse ne te njejten zone (Wiltshire eshte vendi me i zakonshem i ketij fenomeni) ku shfaqen tre peshq te nderthuru me njeri tjetrin. Permasa eshte rreth 100 metra

Crop Circle i ri ne Cherhill,Wiltshire te Anglise.

Ky eshte modeli me i ri i Crop Circles i gjetur me 12 Qershor 2009 pra kete te premte.

Ne kete foto pra shihet se modeli me i ri i gjetur eshte shume afer ku me date 04 Qershor 2009 ishte shfaqur modeli i Dragonfly te cilin e keni te postuar me larte.

Ndryshuar për herë të fundit nga pendex : 14-06-2009 më 15:50

Eshte modeli i feniksit qe u mbiquajt por nuk eshte ne te njejtin vend me dy te paret. Megjithate prape eshte krijuar ne te ashtuquajturen ley lines

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Interesante fotot. Po ne ballkan a ka patur rrathe te tille?
    Feelings change - memories don't.

Aty ku une e gjeta kete informacion thot se ne te njejten fushe ku gjidet Dragonfly eshte shfaqur edhe Phoenix.

http://www.realufos.net/2009/06/now-...rcle-12th.html

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    A kane arritur te interpretojne ndonje prej ketyre rratheve? Te kuptojne mes. qe percjellin. Flas per ato me te hershmet.
    Feelings change - memories don't.

Citim Postuar më parë nga pendex Lexo Postimin
    Aty ku une e gjeta kete informacion thot se ne te njejten fushe ku gjidet Dragonfly eshte shfaqur edhe Phoenix.

http://www.realufos.net/2009/06/now-...rcle-12th.html
    E kisha per peshkun dhe kandilin.

Dea lexo temen se ka informacion qe i japin pergjigje pyetjeve te tua.

Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    A kane arritur te interpretojne ndonje prej ketyre rratheve? Te kuptojne mes. qe percjellin. Flas per ato me te hershmet.
    Te gjitha modelet kan nje pershkrim ekzakt te diqkaje.

P.sh.: kjo e fundit ne bene te kujtojme kalendarin a famshen ne gure i cili gjendet ne piramidat e Egjiptit ,i ashtuquajturi Cikli i Feniks i orbites se galaktikes sone ku sipas tij periudha e kesaj kohe mbaron e po ta perkthejsh ne vitet tone i bjen viti 2012.Sipas te gjitha profecive : Inka , Hopi ,Maja gjithashtu edhe Sumereve te gjitha keto parashohin fundin ne vitin 2012.

Lol te kisha preferuar qe te mos interesojn shume keto gjera ,nuk te bejne edhe aq mire

Faqja 20 prej 35 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Etimologjia e emrit Pellazg
    Nga Henri në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 511
    Postimi i Fundit: 13-07-2014, 14:41
  2. Inner Expressions
    Nga ildushja në forumin Krijime në gjuhë të huaja
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 12-06-2009, 11:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •