Close
Faqja 13 prej 35 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 349
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-07-2007
    Postime
    10
    Darius te lumt per foto, por po me dhimbsesh qe ke hargju kaq kohe te gjat per postimin e tyre ketu; rrathet qe jan "paraqit" ne grure (fusha te ndryshme) jan te dizajnuara nga vet njeriu dhe nuk ka te beje asgje me ndonje energji te tokes ose jasht tokes ose jashtetokesore. Nje keshille ua kisha dhene qe mos humbni kohe me genjeshtra te ndryshme se fundin (shkatrrimin) e botes nuk e di askush e keto jan budallaqe te vet njeriut. Keto rrathe behen shume lehet dhe si mjet ju duhet vetem nje litar asgje me teper! nuk ka diqka interesante! thjesht keto i bejne njerzit qe nuk kan qa me bo!

SadButTrue mos te te dhimbsem fare se rrathet qe kam paraqitur une jo vetem sjane dizajnuar nga njeriu po ska qenie njerezore ne kete bote te afte te krijoje figura te tilla brenda 2 oreve. MOs u shqeteso dhe mos me qaj hallin se perpara se te postoj keto materiale ketu dhe perpara se te humbas kohen time me to, kam shpenzuar ca me shume kohe me pare dhe ja di mire si fillimin ashtu dhe fundin. Ju qe nuk i dini beni mire te lexoni dhe te mesoni me shume.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-07-2007
    Postime
    10
    vetem nje foto qe e pash te nje 'alieni' me vule anash posht ne kendin e djatht ne shikim (dmth si pasaport e alienit); kjo tregon se te gjitha jan falso dhe te dizajnuara dhe te ndertuara nga vet dora/kemba e njeriut. Kam percjellur shume dokumentar lidhur me keto dhe e tere spjegimi eshte qe vet njeriu i ka bere ato!

mua me te vertet mu dhimbse qe kishe postuar gjithe ate material lidhur me rrathet si dhe te tjeret; por nje gje qe eshte gabim nuk e shoh te arsyeshme te digjen gjithe ato neurone te trurit per asgje! por kjo eshte inspirimi juaj dhe nuk kam kurrfar te drejte te perzihem!

por siq ka thene Aristoteli: "e dua mesuesin por me shume e dua te verteten"

ja kalofshi bukur dhe kerkoj falje per kritike!

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Darius nje pyetje kam une..

Ku jane me te perqendruara kto rrathe? Ne c'fare shteti? (Pervec Nevadas)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zemrushja : 06-07-2007 më 10:15
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Shumica jane ne Angli ,por kohet e fundit jane perhapur edhe ne vende te tjera.
    Krijimi i tyre ka ngele enigem.
    Per SadButTrue .
    Jane munduar ti imitojne por nuk ka dore njeriu qe te beje te tilla pamje vetem per nje kohe te shkuter ,Dariusi thote per dy ore por jane bere edhe me shpejt se aq.Ky lloj fenomeni le ta quajme keshtu ka kohe qe ndodh mir eshte te lexosh me shume.Ka materiale filmike dhe qindra libra qe tregojne per figurat ne grure.Futu ne google dhe shiko sa material eshte shkruar per to.

Jeta ..... ka fund te keq Maska e Nessus
    Anëtarësuar
    10-06-2007
    Postime
    89
    Një formë gjeometrike e përkryer apo Crop Circle është parë sot me 6.07.2007 në mes të grurit në Corcelles afër Payerne(Zvicër).

Një pilot i armatës zvicërane e ka parë i pari gjatë një fluturimi dhe ështe fotografuar nga ai.

Shaka e studentëve apo shenjë e jashtëtokësorëve?

Burimi i informacionit Televizioni Zvicëran TSR:
    http://www.tsr.ch/tsr/index.html?sit...01&sid=7999258

Citim Postuar më parë nga SadButTrue
    vetem nje foto qe e pash te nje 'alieni' me vule anash posht ne kendin e djatht ne shikim (dmth si pasaport e alienit); kjo tregon se te gjitha jan falso dhe te dizajnuara dhe te ndertuara nga vet dora/kemba e njeriut. Kam percjellur shume dokumentar lidhur me keto dhe e tere spjegimi eshte qe vet njeriu i ka bere ato!

mua me te vertet mu dhimbse qe kishe postuar gjithe ate material lidhur me rrathet si dhe te tjeret; por nje gje qe eshte gabim nuk e shoh te arsyeshme te digjen gjithe ato neurone te trurit per asgje! por kjo eshte inspirimi juaj dhe nuk kam kurrfar te drejte te perzihem!

por siq ka thene Aristoteli: "e dua mesuesin por me shume e dua te verteten"

ja kalofshi bukur dhe kerkoj falje per kritike!
    SadButTrue nuk kam dale ketu ti mbush mendjen asnjerit (sidomos atyre qe ska perendi tja u mbushi). Rrathet ne grure jane prej shekujsh. Nuk dolen as sot dhe as dje. Me perpara nga injoranca quheshin veper e diallit ose e demoneve dhe te gjithe i trembeshin per vdekje. Sot normalisht qe eshte ndryshe.
    Sa per te dhimburen ma ha mendja qe eshte reciproke. Edhe mua me dhimbesh ti qe e shikon mbretin qe eshte lakuriq dhe thua Jo ky ka rroba !!!
    Ne fund te ketij shkrimi do shikosh dy foto te rratheve qe jane shfaqur ne Angli brenda dy oreve. Jane figura tre dimensionale dhe gjigande ne permasa. Ma ha mendja ti qe 'paske pare shume dokumentare' (te cilet ta them 10000 % me bindje qe ska asnjeri qe te thote qe te gjithe rrathet ne grure jane te bere nga dora e njeriut) patjeter qe se ke te veshtire te dallosh doren e njeriut ne keto rrathe

Per zemrushja, rrathet ne grure jane shume frekuent ne Angli (pervec pjeseve te tjera te botes) dhe sidomos ne zonen e Wiltshire ku perfshihet dhe i famshmi Stonehenge
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   

Ore se spo te marr vesh. Ca me nxjerr links aty dhe me prish temen me budallalliqe? I kam pare ato links sic kam pare dhe dokumentaret me rrathet qe jane bere nga njerezit. Ose kap thelbin e diskutimit ose mos merr pjese fare nqs nuk je ne gjendje te kuptosh. Rrathet e bere nga njerezit jane shume ndryshe nga ato qe nuk dihet se nga kush behen. Lexoje temen ketu se ke plot gjera te shpjeguara.
    Nqs nuk ke dicka konstruktive per te thene ne teme atehere mos merr pjese kot sa per ta prishur. Nuk po behet lufte midis skeptikeve dhe besimtareve ketu.

Jeta ..... ka fund te keq Maska e Nessus
    Anëtarësuar
    10-06-2007
    Postime
    89
    Unë do të përgjigjem me thënjen e një zvicërrani me rastin e djeshem të Crop Circle në Zvicër ku thotë:

Que tous les connards qui pensent que c'est humainement possible de réaliser un tel truc, qu'ils nous donnent leurs explications objectives.....
    Je doute qu'il n'y en ait un...............et s'il y en avait un, ce serait alors le roi des connards !

Që të gjithë budallenjëve që mendojnë se është njerëzore për të realizuar një truk të tillë,që të na japin shpjegimet e tyre objektive....
    Dyshoj që ka ndonjë .................dhe nëse ka ndonjë,do të jetë atëherë mbreti i budallenjëve !

Burimi:
    http://question.blog.24heures.ch/p109.html
    par piap | 06/07/2007 | 21:12

Faqja 13 prej 35 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Etimologjia e emrit Pellazg
    Nga Henri në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 511
    Postimi i Fundit: 13-07-2014, 14:41
  2. Inner Expressions
    Nga ildushja në forumin Krijime në gjuhë të huaja
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 12-06-2009, 11:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •