Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 59
    Anetaret skane pse te ndahen fare ne dy grupe. Rasti i cubanezit nuk eshte bere me tendence fare. Eshte paraqitur nje ankese nga moderatore te ndryshem ne forumin privat te moderatoreve dhe rasti i Cubanezit u shqyrtua ne grup dhe u mor vendimi nga smod. Pra ska asnje mbajtje me hater ketu per Rexhinen apo inate personale me cubanezin. Te gjithe moderatoret e forumit kane dijeni per heqjen e tij dhe arsyen e heqjes.
    Nga ana tjeter ju anetaret qe po protestoni me ato avatare dhe firma te njejta eshte mire ti lini keto forma populiste dhe qesharake "proteste" se nuk po ndajme sinoret ketu dhe as po numerojne votat. Late nam. Ku kujtoni se jeni me keto gjera?
    Cubanezi eshte denuar me merite dhe turp per ju qe i mbani krahun nje njeriu qe shprehet ne ate menyre ndaj nje femre. Shume turp. Nese Rexhina ju acaroka apo se durokeni dot per nje arsye apo tjetren apo keni kundershtim per faktin qe ajo shprehet ne anglisht ne forum, dergoni nje mesazh tek moderatoret ose raportoni shkrimin e saj si te pahijshem dhe ka se kush merret. Po sharje dhe banalitete qe lexova tek ai shkrimi (qofte edhe padogana) jane turpe dhe ulin shume ate mashkull qe eshte shprehur ashtu. Dhe me keq akoma, ul figuren tuaj qe mi dilni ne mbrojtje dhe automatikisht pajtoheni me ate palacollik.
    Forumi ka rregulla dhe cdo gje zgjidhet ne baze te rregullave. Pakenaqesite raportohen tek stafi drejtues, nuk zgjidhen vete me menyra banale.
    Mblidhni mend e kokes dhe lerini forma te tilla se jo Cubanezi, por cdo anetar tjeter qe ben shkelje kaq te renda do denohet.
    Kalofshi mire te gjithe.

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Darius.

Atij nuk i mban krahun njeri per sharjet qe ka bere! Gje personale ose inat personal me Rexhinen nuk kam! Nuk kam perse te kem! Madje perkundrazi.
    Cubanezin nuk e njoh. POR nese quhet pa dogane, le te mbesi e tille.

Nese une grricem me dike dhe nese me fyen nuk besoj se ai do hiqet apo perjashtohet nga forumi.Apo gaboj????Nga nisem qe e them kete gje? Kjo per shkakun e vetem, sepse ka ndodhur qe eshte share e jane shkruar lloj lloj gjerash dhe as verejtje, jo me ban nuk ka ndodhur.

ASKUSH nga ne nuk thote qe ka bere mire qe fyeu, por anetaret duhet te jene te gjithe njesoj! APO GABOJ?

Dhe dicka tjeter. Si ishte shprehja? "Te mbledhim mend e kokes"???? Z. Moderator tregohu pakez objektiv, dhe mos mbaj krahun e askujt e mbi te gjitha mos kalo ne fyerje kundrejt kujt do qofte ne forum. Statusi i moderatorit nuk besoj se ta lejon kete gje.
    Nese e gjykoni dhe per mua nje perjashtim per keto qe te shkruaj, e gezofsha! POR AMA DO E MBROJ MENDIMIN TIM dhe nuk ka arsye per "te mbledh mend e kokes" apo "te me vije turp"!

Mbeshtes kete gje per ceshtjen e vetme qe anetaret duhet te jene te gjithe njesoj dhe ai si i perjashtuar nuk ka sesi ta mbroje veten e vet!

Sa keq...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Darius, per sa i perket fjalorit, asnji nuk eshte dakort per ate. Problemi eshte se gjithcka ka ndodhur ke PDG, ku nuk ka Moderatore dhe si rrjedhoje nuk ka pse te largohet vetem ai, kur aty jane shume qe flasin po me ate fjalor.

Un flas vetem per motivin e perjashtimit, nuk po perkrah fjalorin ose sjelljen e tij!

Citim Postuar mė parė nga Darius
    Dhe me keq akoma, ul figuren tuaj qe mi dilni ne mbrojtje dhe automatikisht pajtoheni me ate palacollik.

PO kjo ca ishte?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga romeoOOO : 17-01-2006 mė 00:16

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Citim Postuar mė parė nga jestersworld
    Si do te vinte ty te te shaja une ne nje gjuhe qe ti se kupton?

Nuk do i vinte fare birit te botes se si puno babi ne shtepine e bardhe qe te punesoje perkthyes per forumin.

Me ca lexova nga biseda Rexhina-Cubanezi nuk eshte se ky miku kastrist ishte ofenduar rende. Te krahasosh me xhevahiret qe kishte servirur nje femre besoj se perjashtimin e ka pas mese te merituar.

Jeni bere nje tufe kllounesh me te njejtin avatar edhe me firma 'patriotike' edhe kerkoni te mbahet ana e dikujt qe e kerkon shqipne me fjalor rrugesh.

Perjashtimet me sa mbaj mend une behen me votim. Nuk eshte faji i rrexhines qe miku ne fjale i ngacmoi nervin shefave te forumit. Edhe ne fakt po ta vendosni edhe ju veten ne kpucet e shefave do e kuptoni qe perjashtimi i tij eshte merite e vete cubanezit. Ne fakt kot flas une se te ishte ne dore tuaj do kishit perjashtuar Rexhinen edhe do kishit martirizuar sjelljen e nje rrugaci.

Worcestero mo mbo mo me te dal krah se na bone me shkrujt shume.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Grifsha nqs ti nuk e njeh njehere rexhinen une nuk e njoh 100 here. Pra as qe ja kam idene fare se kush eshte ajo dhe te siguroj qe ne kete rast sjam duke mbajtur krahun e askujt. Ndersa per piken tjeter po ju jap pergjigje te dyve qe keni shkruar mbas meje. Jam dakort qe ajo eshte padogana dhe disa gjera lejohen aty. Lejohen edhe disa shprehje banale apo fjale te pakontrolluara po ky rast ishte shume flagrant dhe i kalonte edhe kufinjte e padoganes. Dua tju kujtoj te dyve ju anetare te nderuar qe ka patur dhe te tjere qe jane perjashtuar ose bere ban nga forumi per sjellje te tilla (edhe tek padogana).
    Grifsha mos ki merak se une nuk perjashtoj njeri. Sjam une ai qe hoqja Cubanezin, megjithese do e kisha bere me qejf. Fola si moderator dhe i revoltuar per ate qe lexova.
    Sa per shprehjen te mblidhen mende te kokes eshte e shkruar shqip dhe qarte fare. Menyra te tilla "revolte" jane qesharake dhe se marr vesh me sa mend behen. Eshte forum per te gjithe, jemi per qejf dhe per te kaluar disa caste kenaqesie me ate qe shkruhen dhe shkruajme (gjithmone brenda normave dhe vete rregullave te forumit) dhe menyra te tilla me avatare dhe firma te perbashketa jane qesharake. Ja kjo eshte te mblidhen mende e kokes.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-12-2005
    Postime
    459
    Anetaret skane pse te ndahen fare ne dy grupe. Rasti i cubanezit nuk eshte bere me tendence fare. Eshte paraqitur nje ankese nga moderatore te ndryshem ne forumin privat te moderatoreve dhe rasti i Cubanezit u shqyrtua ne grup dhe u mor vendimi nga smod. Pra ska asnje mbajtje me hater ketu per Rexhinen apo inate personale me cubanezin. Te gjithe moderatoret e forumit kane dijeni per heqjen e tij dhe arsyen e heqjes.
    Nga ana tjeter ju anetaret qe po protestoni me ato avatare dhe firma te njejta eshte mire ti lini keto forma populiste dhe qesharake "proteste" se nuk po ndajme sinoret ketu dhe as po numerojne votat. Late nam. Ku kujtoni se jeni me keto gjera?
    Cubanezi eshte denuar me merite dhe turp per ju qe i mbani krahun nje njeriu qe shprehet ne ate menyre ndaj nje femre. Shume turp. Nese Rexhina ju acaroka apo se durokeni dot per nje arsye apo tjetren apo keni kundershtim per faktin qe ajo shprehet ne anglisht ne forum, dergoni nje mesazh tek moderatoret ose raportoni shkrimin e saj si te pahijshem dhe ka se kush merret. Po sharje dhe banalitete qe lexova tek ai shkrimi (qofte edhe padogana) jane turpe dhe ulin shume ate mashkull qe eshte shprehur ashtu. Dhe me keq akoma, ul figuren tuaj qe mi dilni ne mbrojtje dhe automatikisht pajtoheni me ate palacollik.
    Forumi ka rregulla dhe cdo gje zgjidhet ne baze te rregullave. Pakenaqesite raportohen tek stafi drejtues, nuk zgjidhen vete me menyra banale.
    Mblidhni mend e kokes dhe lerini forma te tilla se jo Cubanezi, por cdo anetar tjeter qe ben shkelje kaq te renda do denohet.
    Kalofshi mire te gjithe.

Zoti Darius,
    e para une ju falenderoj qe morret qendrim ne kete teme dhe qe u perpoqet te sqaronit motivet si dhe arsyet per te cilat ju debuat Cubanezin.
    Sa per fyerjet personale ndaj meje ose anetareve te tjere qe protestuan me mua ne nje menyre me shume se korrekte pa dashur te ofendojme dike une jam shume i indinjuar.
    E di qe jeni moderator dhe une nuk mund te them se jeni sjelle ne menyre te pahijshme por kjo qe keni bere ju eshte me shume se ulese. Ju ofendoni njerezit pa e ditur se dhe mendoni se po shuani ketu nje kerkese Banale. Nderkohe une po ju them se qendrimi juaj vetem verteton se ky perjashtim ishte i padrejte. Nqs ne PDG thuhet se nuk ka monitorim nga moderatoret atehere eshte paksa e pamundur tiu drejtohesh moderatoreve nese dikush te ofendon ose flet ne nje gjuhe qe s'eshte gjuha meme. PRa si mund te nxirrte ndryshe dufin Cubanezi
    Ju nuk i permbaheni rregurrolles tuaj si mund te pretendoj une se mund te silleni drejt kundrejt anetareve.

Ne nuk u pajtuam kurre me menyren e te shprehurit te Cubanezit. Thjesht kerkuam te njejten procedere dhe per nismetaren e ketij sherri.
    Se si sillet c'do njeri me ate qe ka kundrejt i takon vetem atij dhe nuk eshte detyra juaj te gjykoni nese eshte ofendim apo jo pasi ju nuk jeni gjykates. Dhe pa dashur te them se nuk ja keni idene Ligjit po them se ne kete mesele Cubanezi po vepronte ne mbrojteje jo vetem te personit dhe individit te tij por edhe ne mbrojteje te gjuhes tone ametare. Pra ishte me shume se i lejuar dhe te shante pasi miss. Rexhina e kishte ofenduar disa here ne anglisht.
    Ne nuk pajtohemi me palacolleqe dhe nuk jemi as neper mitingje e as neper sheshe duke kerkuar voten.
    Por jemi anetare te nje forumi ne te cilin jane shkelur norma demokratike me te cilat ne nuk biem ne pajtim. Se si zgjodhem ne te bejme proteste eshte thjesht puna jone dhe nuk duhet te ishin material gjykimi per ju ose te tjere. Eshte thjesht nje menyre per te terhequr vemendjen ndaj dickaje qe ne na intereson.

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Grifsha nqs ti nuk e njeh njehere rexhinen une nuk e njoh 100 here. Pra as qe ja kam idene fare se kush eshte ajo dhe te siguroj qe ne kete rast sjam duke mbajtur krahun e askujt. Ndersa per piken tjeter po ju jap pergjigje te dyve qe keni shkruar mbas meje. Jam dakort qe ajo eshte padogana dhe disa gjera lejohen aty. Lejohen edhe disa shprehje banale apo fjale te pakontrolluara po ky rast ishte shume flagrant dhe i kalonte edhe kufinjte e padoganes. Dua tju kujtoj te dyve ju anetare te nderuar qe ka patur dhe te tjere qe jane perjashtuar ose bere ban nga forumi per sjellje te tilla (edhe tek padogana).
    Grifsha mos ki merak se une nuk perjashtoj njeri. Sjam une ai qe hoqja Cubanezin, megjithese do e kisha bere me qejf. Fola si moderator dhe i revoltuar per ate qe lexova.
    Sa per shprehjen te mblidhen mende te kokes eshte e shkruar shqip dhe qarte fare. Menyra te tilla "revolte" jane qesharake dhe se marr vesh me sa mend behen. Eshte forum per te gjithe, jemi per qejf dhe per te kaluar disa caste kenaqesie me ate qe shkruhen dhe shkruajme (gjithmone brenda normave dhe vete rregullave te forumit) dhe menyra te tilla me avatare dhe firma te perbashketa jane qesharake. Ja kjo eshte te mblidhen mende e kokes.

Davius prape me keqkuptove. Une cubanezin nuk e njoh qe po i mbaj anen ketu! Dmth eshte me teper ceshtje principi!

Ne padogane me kane fyer e share dhe shume e shume me keq se aq dhe mua !!!! Dhe cfare???? Nuk u perjashtua njeri. E pra! AtEHERE????? Pikerisht per arsyen e vetme sepse eshte padogane, dhe une ketu hyj per te kaluar mire, folur shqip, dhe mbi te gjitha te argetohem pak. Por si mund te argetohesh nese merr nje ban? SA KANE FYER ATY!!!! Yhyhyhyyhyhyhyh trecereku i anetareve meshkuj vecanerisht duhet te ishin te perjashtuar!!!!
    QESHARAKE puna e firmave te perbashketa???? CESHTJE GUSTOSH NUK BESON??? Nuk eshte fyer njeri, nuk eshte shkelur njeri ne kallo...pra nuk eshte ndesh me asnje nga rregullat e forumit, apo gaboj Z.Moderator?? Sepse nese do kishte shkelje, do ishe ti i pari si i "revoltuar" qe do kishe bere kerkese perjashtimi!

Dhe nese keto avataret, apo ndonje firme nuk eshte fyerje, shprehjet " mblidhni ´mendte e kokes" eshte e tille. Prandaj... Mos bjer dhe ti ne gjendjen e "te revoltuarit" te kapercesh shkallet e komunikimit. Hyjme per te bere te kaluar mire me njeri-tjetrin. Por nuk ka lezet te behet dhe ketu si ne shkollat, apo zyrat neper shqiperi ku ca jane te nenes, e ca te njerkes. (Behet fjale ketu, qe nese perjashtohet dikush nga forumi per cfare ka shkruar te padogana, te behet per te gjithe!!!!)

Perndryshe, ndryshoni shkrimin te ajo teme. Sepse qendron ende:

Fjale pa doganë
    Të përgjithëshme Për shkak të materialeve në këtë forum, këshillohet që vizitorët e tij të jenë mbi moshën 17-vjeçare.Ky nën forum nuk kontrollohet nga stafi i Forumit Shqiptar. Forumi pastrohet automatikisht çdo muaj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GrifshA_ : 17-01-2006 mė 00:33
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Citim Postuar mė parė nga GrifshA_
    Davius prape me keqkuptove. Une cubanezin nuk e njoh qe po i mbaj anen ketu! Dmth eshte me teper ceshtje principi!

Ne padogane me kane fyer e share dhe shume e shume me keq se aq dhe mua !!!! Dhe cfare???? Nuk u perjashtua njeri. E pra! AtEHERE????? Pikerisht per arsyen e vetme sepse eshte padogane, dhe une ketu hyj per te kaluar mire, folur shqip, dhe mbi te gjitha te argetohem pak. Por si mund te argetohesh nese merr nje ban? SA KANE FYER ATY!!!! Yhyhyhyyhyhyhyh trecereku i anetareve meshkuj vecanerisht duhet te ishin te perjashtuar!!!!
    QESHARAKE puna e firmave te perbashketa???? CESHTJE GUSTOSH NUK BESON??? Nuk eshte fyer njeri, nuk eshte shkelur njeri ne kallo...pra nuk eshte ndesh me asnje nga rregullat e forumit, apo gaboj Z.Moderator?? Sepse nese do kishte shkelje, do ishe ti i pari si i "revoltuar" qe do kishe bere kerkese perjashtimi!

Dhe nese keto avataret, apo ndonje firme nuk eshte fyerje, shprehjet " mblidhni ´mendte e kokes" eshte e tille. Prandaj... Mos bjer dhe ti ne gjendjen e "te revoltuarit" te kapercesh shkallet e komunikimit. Hyjme per te bere te kaluar mire me njeri-tjetrin. Por nuk ka lezet te behet dhe ketu si ne shkollat, apo zyrat neper shqiperi ku ca jane te nenes, e ca te njerkes. (Behet fjale ketu, qe nese perjashtohet dikush nga forumi per cfare ka shkruar te padogana, te behet per te gjithe!!!!)

Perndryshe, ndryshoni shkrimin te ajo teme. Sepse qendron ende:

Grifsha e tha me mire ate qe u perpoqa te thoja me siper!

Grifsha dhe ju te tjeter ketu. Replika dhe komente me njerin tjetrin mund te vazhdojme te bejme me dite te tera dhe sdo nxirret gje ne drite. Une spretendoj qe ti Grifsha apo shkruesi perpara teje te kuptoje ate qe kam thene une, perndryshe ajo forme qe keni zgjedhur sdo ishte zgjedhur fare apo jo?
    Pra ketu skam nder mend te mbush mendjen e askujt. Sa per fyerje ju siguroj une qe jeni shume gabim. Nuk fyej njeri sepse se kam ate te drejte po thjesht vura ne dukje dicka qe bertet vete. Me pak fjale i bie qe ju te jeni super sensitive te dy.
    Shoh qe me ke cituar dicka aty per rregulloren e forumit. Ate e di dhe mire fare biles, po ankesa i eshte drejtuar moderatoreve privatisht dhe me pas u be e njohur ne forumin e moderatoreve. Askush nga ne nuk eshte futur tek padogana ta shikoje. Gjeja tjeter qe dua te permend eshte ajo qe ne shkrimin tend me ben nje paralelizem kur me mua qe nese flitet per rregullore atehere ajo te zbatohet dhe te jemi te gjithe te barabarte. Jam shume dakort dhe per ate gje duhet te perpiqemi te gjithe. Po besoj e ke thene ne pergjithesi ate fjale se te perjashtosh nje anetar pse u shpreh ne gjuhe te huaj dhe ta krahasosh ate me nje anetar qe shan me nje fjalor qe .... spo e komentoj me mire, sma ha mendja se ka kuptim. Prandaj jane paralajmerimet per shkelje te vogla dhe perjashtimet per shkelje skandaloze.
    Po e perseris edhe njehere se me duket spo e pranoni ate qe eshte fare ashiqare: Padogane apo jo, sjellja e Cubanezit nuk tolerohet. Rexhina ka gabuar qe eshte shprehur ne anglisht por prape kjo gje eshte shume larg sharjeve dhe pislliqeve te dala nga goja e atij anetari qe u perjashtua. Smund te behen krahasime dhe as te pretendohet qe masa te jete e njejte.

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Kot per gallate i studjova keto emrat (Jo NICKs se osht anglisht) e ketyre grevaxhinjve. Shifni shifni:

EMRI: Jesterworld (Anglisht)
    TITULLI: It must be a jesterworld (Anglisht)

EMRI: fift (Theks Anglisht per Fifty)
    TITULLI: toXic (Anglisht)

EMRI: Grifsha (Me ne fund dicka e 'paster' Shqip)
    TITULLI: Desert Rose (Anglisht)
    VENDNDODHJA: Probably home.. (Anglisht)

EMRI: RomeOOO (edhe shqip edhe anglisht lol)
    TITULLI: Blues_man (Anglisht)

Tradhti burra.
    Ku jeni ju mer patriotet e FSh'se qe as emrat si kini ne gjuhen E PASTER Shqipe.
    Pranej lejini kto dallavere, cubanezit thojini te rregjistrohet me emer tjeter ene ndrroni avataret e firmat bojini prap sic i kishit ne anglisht para se t'ju hypte ky zelli modh me fol shqip.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sikur Hollivudi Te Bente Filma Me Histori Shqiptare.
    Nga nikas nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 08-07-2009, 03:15
  2. "Njė histori e deformuar nga serbėt”
    Nga RaPSouL nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2009, 21:44
  3. “Breaking News”, njė histori pėr 10 mijė tė pėrdhunuarat
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-05-2005, 09:39
  4. Histori me emra dhe emra pa histori
    Nga Enri nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-07-2003, 16:28
  5. E verteta ne Histori
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 21-05-2003, 11:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •