Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    Perjashtuar nga Mod. Maska e Klevis2000
    Anėtarėsuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    Ne jeten reale
    Postime
    1,120
    Te gjitha keto do ti gjeni ketu

Luftrat dhe fundi i botes.

Dyshimet dhe përgjigjet rreth tyre

Kreu i I

Shenjat e vogla te fundit te botës
    Kuptimi gjuhesor dhe domethenia e shenjave te fundit te botës si dhe veretjet e veçanta
    Shenjat me te rëndësishme te vogla te kijametit
    Armagedoni
    Armagedoni ndermjet muslimaneve dhe ithtareve te librit(Krishtereve dhe cifuteve)
    Muslimanet dhe Armagedoni

Kreu i II

Jetegjatesia e ymetit Islam
    Shpjegime
    Hadithe te cilat flasin për jetegjatesine e popujve dhe kuptimi i tyre
    Shpjegimi i pergjithshem i këtyre haditheve
    Llogaria dhe jetegjatesia e popujve
    Deshmite e ithatreve te librit për afrimin e fundit te botës

Kreu i III

Imam Mehdi
    Imam Mehdi si hallke qe lidh shenjat e vogla me shenjat e mëdha te kijametit
    Kush është Imam Mehdi
    Pershkrimi i Imam Mehdit
    Çfarë do të thotë se: "Allahu do ta beje te mirë"
    Koha e paraqitjes se Mehdiut
    Ku do të jetë saktë kjo lufte?
    Paralajmerimet e paraqitjesse Mehdiut
    Cilat ngjarje do të ndodhin ne kohën e Mehdiut
    Kronologjia kohore e luftrave kryesore te cilat do ti udheheqe Mehdiu
    Pershkrimi i detajuar i luftrave te cilat do ti udheheq Mehdiu
    Lufta e pare për Gadishullin Arabik(Irakut)
    Lufta e dytë Kunder Persise (Iranit)
    Lufta e tretë Ekspedita drejt Bizantit.(Romaket e sotem)
    Rrjedha e luftës, vendi i zhvillimit te saj dhe rezultatet
    Lufta e katert dhe pushtimi i Kostandinopojes(Turqise)
    Si do të perfundoje pushtimi i Kostandinopojes?
    Lufta e peste.Lufta kundër hebrejve
    Luftera te tjera qe do ti udheheq Mehdiu

Kreu i IV

Mesihu Dexhall
    Dexhali është shenja e pare e madhe e fundit te botës
    Argumentimi i pohimeve se Dexhali(Antikrishti) është shenja e para e madhe e fundit te botës
    Pershkrimi i Mesihu Dexhalit
    Disa hadithe te cilat flasin për pamjen e Dexhalit
    Ku gjendet tani Dexhali
    A është Dexhali ai qe e ka pare Temim Ed-Dariu, ibn Saj-jad El Jehudi?
    Kush e ka mbyllur Dexhalin?
    Ku gjendet saktë vendi ne te cilin është mbyllur Dexhali?
    Vendi koha dhe shenjat e paraqitjes se Dexhalit Shkas për Daljen e Dexhalit
    Koha e daljes se tij
    Shenjat e paraqitjes se Dexhalit
    Intrigen te cilën Dexhali do ta beje dhe mynyra e mbrojtjes prej saj
    Intriga e dexhallit
    Mynyra e shpetimit prej sprovave te Dexhalit
    Pse Dexhali nuk është i përmendur ne kuran?
    Shkatarrimi i Dexhalit dhe pasuesve te tij.

Kreu i V

Shenjat e mëdha te fundit te botës
    Shenjat qe do ti shohin besimtaret
    shenja e pare: Paraqitja e Dexhalit
    Shenja e dytë: Zbritja e Isait , birit te Merjemes
    Kur do të zbrese Isai a.s?
    Ku do të zbrese Isai a.s?
    Si do ta njohim atë?
    Çfarë do të beje kur te zbrese?
    Shenja e tretë: Jexhuxh Maxhuxhet
    Kush janë jexhuxh Maxhuxhet?Ku janë ata tani, kur do të paraqiten?Si do të duket sprova e tyre?
    Pamja e tyre
    Ku janë ata tani?
    Ku gjendet ky mur?
    Kur do të dalin?
    Çfarë turbullirash do të bëjnë?
    Shenja e katert : Lindja e diellit nga perëndimi
    Shenja e peste: Dalja e Kafshes
    Pershkrimi i kafshes dhe prejardhja e saj
    Shenja e gjashtë : Tymi
    Shenjat qe besimtaret nuk do ti shohin
    Crregullimi i gjithesise dhe zhdukja e saj
    Fryerja e pare ne sur e cila do të shkaktoje frikë
    Fryerja e dytë ne sur, e cila njerzit do ti shastise dhe do ti vdese
    Fryerja e tretë ne sur, me te cilën do të ndodhë ringjallja dhe tubimi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Klevis2000 : 24-01-2006 mė 17:06

i/e regjistruar Maska e Irfan
    Anėtarėsuar
    08-07-2002
    Vendndodhja
    Aty ku Allahu me krijoji
    Postime
    464
    Nje udherrefim te shkurt:

Marshimi i ri i kryqëzatave: "Ka filluar lufta e re botërore"

Shaull Shaj ekspertë i terrorizmit thotë se e tërë bota është praktikisht në luftë.
    Shaji vazhdon se e tërë bota është në luftë , e jo vetëm koalicioni krishterë i cili e rrëzoi regjimin e Sadamit në një intervistë ekskluzive për B92 dhe se lufta kundër muslimanëve do të zgjat gjatë, dhe se pasojat e saja veç tani janë globale. Shaull Shaj ish oficer i shërbimit sekret të Izraelit për terrorizëm dhe toger në rezervë dhe ekspert për Islamizëm, ndërsa sot ligjëron në universitetin Bar llan.
    Ai thotë se bota praktikisht është në luftë, ndërsa në luftë gjenden dy kulturat, ajo perëndimore dhe ajo Islame.

Shaj thotë se luftën e ka filluar Usame bin Ladini më 1998 dhe kryetari i SHBA-ve Xhorxh Bushi më 11 shtator 2001. Shaj ka frik se definicioni më preciz është se ,ne jemi në fazën e parë të luftës së tretë botërore dhe se sot gati të gjitha vendet e botës janë direkt apo indirekt pjesëmarrëse të luftës. Disa i përkrahin terroristët e Amerikës, disa janë viktima të terrorizmit amerikan,.. dhe e tërë bota prej saj po vuan.
    Shqiperi eshte aty ku flitet shqip.....aty ku u nda toka dhe qielli

echo Maska e Dara
    Anėtarėsuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    694
    Since wars begins in the minds of men, it is in the minds of men that we have to erect the ramparts of peace.

UNESCO Charter

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga fotjon
    E degjova dhe une kancelaren plake. Me pelqeu ne fund kur pak a shume tha se; pasi te likuidohet rreziku Iranian, vemendja do ti kushtohet Shqiperise - vemendje ne formen e nje mbeshtetje te fuqishme financiare e politike.
    Me gjithmend, apo dhe ketu po talleshe?
    Kane thene qe do merren me ne apo iu prish disku atyre?
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Irfan
    Ai thotë se bota praktikisht është në luftë, ndërsa në luftë gjenden dy kulturat, ajo perëndimore dhe ajo Islame.
    Shaj thotë se luftën e ka filluar Usame bin Ladini më 1998 dhe kryetari i SHBA-ve Xhorxh Bushi më 11 shtator 2001. Shaj ka frik se definicioni më preciz është se ,ne jemi në fazën e parë të luftës së tretë botërore dhe se sot gati të gjitha vendet e botës janë direkt apo indirekt pjesëmarrëse të luftës. Disa i përkrahin terroristët e Amerikës, disa janë viktima të terrorizmit amerikan,.. dhe e tërë bota prej saj po vuan.
    Une do thosha se kultura islame eshte ne konflikt me cdo lloj kulture joislame.
    Megjithate, lufta nuk eshte dhe aq e mundshme sa na e beni ju ketu.
    Tym ka per te patur gjithnje, dhe asnjehere nuk ka qene ne paqe globi, qofte dhe per nje vit.
    Por po flasim per lufte boterore. botes islame nuk i leverdis te hyje ne nje konflikt te tille, sepse eshte e humbur qe ne parim. Por, mundesia tjeter eshte qe i levedrdis te krijoje cdo konflikt, sepse asnjehere nuk del e humbur, -faktikisht nuk ka cfare te humbe. Bota islame duhet te ndergjegjesohet dhe te nderroje rruge, sepse rruga ku ka hyre tregon vetem shenja inferioriteti. te grindesh dhe te krijosh konflikt per cdo gje, eshte shenje inferioriteti kulturor.
    Ne Bibel armagedoni pershkruhet si beteja e fundit midis ushtrive te se liges kunder Izraelit; -popullit te Zotit.
    200 000 000 eshte numri i ushtareve qe angazhohen ne luften perfundimtare kunder Izraelit; zjarri bie nga qielli dhe i djeg ata.(ky eshte pershkrimi Biblik)
    Ndoshta zjarri prej qiellit eshte sulm berthamor, megjithese ky eshte thjesht interpretim njerezor, -mund te jete i vertete, por po aq mundesi ka qe te mos kete lidhje fare me realitetin. Fundi i fundit, armagedoni eshte thjesht beteja e fundit e se liges kunder te mires, pra mund te jete fare mire lufta e katert boterore, e pesta, apo edhe e dhjeta; ashtu sic mund te mos konsiderohet fare si lufte boterore me termat qe po perdorim ketu...
    Po i afrohemi fundit te botes, dhe ky nuk eshte alarm, por eshte nje gje qe shume shpejt mund te perjetohet. Nuk behet per alarmim, por nga ana tjeter, profecite biblike po plotesohen njera pas tjetres. Sigurisht qe cdo njeri normal do te kerkoje te reshtohet ne rradhet e se mires ne betejen e fundit.
    Dy profecite mbi ditet fundit qe jane plotesuar jane:
    1.a. Do vije koha, thote Zoti, kur Une do te lidh me ju nje beslidhje te re, nje beslidhje gjaku, do ta shfuqizoj beslidhjen e vjeter,... do t'ua gdhend ligjin Tim ne zemrat tuaja...
    1.b. Une do t'ju dergoj bariun(krishtin) dhe ju do ta vrisni.
    1.c. Do t'ju shperndaj ne te kater ererat e botes. Do t'ju shperndaj ne te gjithe boten dhe do t'ju perze prej tokes se premtuar.(pas vdekjes se krishtit, ne vitin 70 es, Jeruzalemi u dogj dhe u shkaterrua, dhe roma i shperndau cifutet dhe i perndoqi ku pati mundesi. ne ate kohe, as 15% e cifuteve nuk banonte ne Izrael(megjithese ishin shumice derrmuese e popullsise), - 85% e cifuteve banonin jashte Izraelit; ne te gjithe pellgun e Mesdheut, ishuj, Afrike e deri ne Indi.
    1.d. Shpata ime do t'ju ndjeke kemba-kembes ne cdo vend dhe do t'ju vrase.
    (pervec perndjekjes romake, kulmi arriti me holokaustin e luftes se dyte boterore mbi 6 miljone cifute)
    2 Por Zoti do te kujtohet per premtimin e bere, dhe si pellumbesha qe therret zogjte e vet, une do t'ju therras nga te jater ererat qe ju kam shperndare, dhe do t'ju mbledh persesi ne token e premtuar. Dhe ju do ta trashegoni ate..(1948 krijohet shteti i Izraelit, cifutet fillojne te kthehen ne mase)

Deri ketu, keto profeci jane plotesuar krejtesisht; mbeten dy te tjera qe jane pezull, por qe tregojne me te gjitha zerat qe po fillojne. E dyta e ketyre te fundit, eshte armageddoni i famshem.(profecia e trete ne kronologji eshte ardhja e Zotit, -Krishtit)
    Alarmant eshte vetem fakti qe shume veta po rreshtohen ne anen e gabuar per probleme subkoshience.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Klevis2000
    Lufta e pare pėr Gadishullin Arabik(Irakut)
    Klevo... Iraku nuk ben fare pjese ne gadishullin Arabik.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Eshte e nevojshme nje lufte e trete boterore te beje pak pastrim. Budallalleku dhe korrupsioni jane shtuar shume ne bote!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!

Sic e ka thene dhe Prince El Hassan bin Talal, vellai i Mbretit Husein te Jordanit, lufta e trete ka vite qe 5 vjet qe ka filluar (2001) dhe ska nevoje qe te pritet fillimi i bujshem si i dy te parave me vrasje konspirative apo kurthe diplomatike. Ndonese eshte pak si per te qeshur po kur lexova kete temen ketu mu kujtua nje dicka qe kam lexuar para ca javesh ne lidhje me Albert Pike Kreu i famshem i Ku Klux Klan, master mason dhe satanist percaktoi 3 luftrat boterore qe jane te nevojshme per stabilizmin e Rendit Te Ri Boteror, pakesimin e popullsise dhe eleminimin e diferencave supremaciste. Ndersa ne nje website rastesisht lexova nje analize qe i behej luftrave te me parshme dhe fliste pikerisht per luften e trete, madje duke dhene dhe nje timeline. Per arsye kohe skam mundesi te perkthej materialin por mund ta lexoni ketu dhe ishte shume interesant Three World Wars

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Monumentet e Shqiperise te cilat jane ne rrezik!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 12-04-2011, 22:46
  2. Berisha tė ikė, kryeministri i ri nga PD.
    Nga Dajti nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 143
    Postimi i Fundit: 21-12-2009, 03:38
  3. Kontributi Orthodhoks nė ēėshtje themeleore botėrore
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 14-03-2005, 01:49
  4. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-01-2005, 09:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •