Close
Faqja 16 prej 21 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 206
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Ne kinema, dje pash Tristan + Isolde, film i bukur per meshkujt dhe femrat. Dirdhej gjaku, romanca, dhe tragjedia. Ju keshilloj ta shikoni.

I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anëtarësuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Pash King Kong dhe pas nje ore e katerdhjet minuta u stopua filmi.
    General failure in DVD player.
    Komente nuk kam aq shume, se nuk e pash deri ne fund filmin. Por mund te them, se po ta kishin be fillimin cik me interesant, ndoshta edhe komplet filmi do ishte me i mire kshu.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~*
    Ne kinema, dje pash Tristan + Isolde, film i bukur per meshkujt dhe femrat. Dirdhej gjaku, romanca, dhe tragjedia. Ju keshilloj ta shikoni.
    Duhet te jete i pergjakur si film por dua ta shoh. Tristan (James Franco) nuk e di por me pelqen shume. Kam idene qe do behet dicka.

Filmat qe kam pare:

Father of the Bride - Steve Martin (i cili mendoj se eshte fantastik). Mezi pres te shoh The Pink Panther qe del me 10 Shkurt.
    New York Minute - Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen. Film per te humbur mendjen por cute. Me mire ky sesa Alexander.

E kush i mban mend te tjeret. Javen e shkuar AMC kishte James Bond 24/7 per gati nje jave?! - keshtu qe pata rastin te shoh "For Your Eyes Only", ""Diamonds Are Forever", "Thunderball".
    Per "King Kong" me tremb pak ai 3-oreshi e ca...nuk kam dyshim fare qe eshte fantastik si film.
    Ndryshuar për herë të fundit nga green : 16-01-2006 më 13:31

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Wuthering Heights me Juliette Binoche. Jam ndjere shume keq qe e kam lene librin ne gjysem keshtu qe mora filmin. Iku ndjesia e fajit; ishte pak a shume me frymen e asaj periudhe kohe me te cilen jam velitur mjaft ne gjimnaz, jo Nathaniel Hawthorne, jo motrat Brontë, Emily Dickinson, etj..
    Tess i Roman Polanskit, e kam pare edhe nje here kur isha e vogel e kur s'njihja Roman Polanskin. Tess of the d'Urbervilles, per ju qe e keni lexuar. E luante Nastassja Kinksi, shume e bukur, shume e trishte. Apo s'kemi dhe nje teme ne forum, "Cila i hap rrugen fatit -- bukuria apo zgjuarsia." S'kuptoj se si Roman Polanski beri "Tess" pasi kishte bere nje film si "The Tenant." Sikur s'shkojne. "Tess" mund ta prisja nga kushdo tjeter...
    Cheaper by the Dozen Eh... nuk me beri te dua te shoh filmin e dyte.
    Swimming Pool me rizgjoi Frengjishten qe mendoja se me kishte humbur.
    Desh harrova te shtoja, pashe The Chronicles of Narnia ne kinema, qe e kisha lexuar nja 8-9 vjet me pare. Kostumet shume fantastike, skenat shume te bukura. Tjeter gje s'me terhoqi.

Sot po shoh ne DVD House of Flying Daggers dhe Hero me Jet Li.

Rexhi moj, "Isolt the fair, Isolt of fair hands" (me thuaj qe u permenden ne film keshtu sic i shkrojta, perndryshe s'e shoh fare... do me zhgenjeje, aq me teper qe u kam lexuar legjenden)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 16-01-2006 më 15:54
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

" The mummy returns"
    "The Odessy"

Ky i fundit ne vecanti me kenaqi jashte mase shume (versioni i ri). Ja qe ia vleka nganjehere te shikosh Sci Fi
    Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kam pare nje film luftarak me lufte

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    La Reine Margot

me Isabelle Adjani dhe Vincent Perez ( qe cuditerisht nuk e kisha pare ne ndonje film tjeter). Virna Lisi ishte e frikshme ne kete film s'e kisha menduar te tille Katerinen e Medicit. Ben fjale per masakren e Shen Bartolemeut, dhe dashurine ndermjet Margot dhe nje te zakonshmi.

Amelie

me Audrey Tatoo, pamjet e filmit shume interesante, sidomos ajo ujevara ku hidhte gura, ai qe bie Amelie ne dashuri mu duk too much of a loser per te justifikuar rolin.

High Noon

Gary Cooper fitoi Oscar me rolin e sherifit, plus eshte filmi qe beri te famshme Garce Kellyn. Shume jo-convencional per kohen.

Guess who's coming to dinner

me Spencer Tracy dhe Katharine Hepburn. Filmi ia vlente vetem per te pare Sidney Poitier, fare mire kete rol mund ta luante Denzel Washington.

The Graduate

Dustin Hoffman eshte fantastik ketu, po edhe muzika e Paul Simon "Hello darkness" eshte nje nga ato kombinimet e rralla te filmit me muziken.

123456.... Maska e FsHaTaRi
    Anëtarësuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Hollywood Profesioni : SuperStar
    Postime
    483
    Pash "Mean Girls " sqe na i gje
    B

Une e kam kaluar weekend sikur te punoja te Blockbuster. Skam lene film pa pare

Swordwish

Hacker 2

As good as it gets

Looser

Analyze that

Anger management

Loooooooool.....

Larguar.
    Anëtarësuar
    02-11-2005
    Vendndodhja
    në Blog
    Postime
    1,121
    Nje nga filmat me te bukura qe pash keto ditet e fundit (jo ne kinema) jane:

1. He Loves me, he loves me not (francez, me Audrey Tautou)

2. Run Lola, run (gjerman)

3. Oldboy (korean)

Ju rekomandoj ti shikoni

Faqja 16 prej 21 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Elmaz Plava
    Nga Davius në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-12-2006, 14:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Lamtumira fundit e Vath Koreshit
    Nga Brari në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-02-2006, 18:16
  5. Zhvillimet e fundit politike
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •