E shtrova mire pyetjen...... Pres pergjigje ?
E shtrova mire pyetjen...... Pres pergjigje ?
Sipas mendimit tim edhe meshkujt edhe femrat genjejne. S'besoj se mund te themi kush genjen me teper.
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
Une them se Djemt mashtrojn me shume,vajzat jan pak me te sinqerta .
B
Ik mer ti se smerresh vesh me ke je... lol
Per mua femrat genjejne me shume. Te fikin deren. Meshkujt kur genjejne e bejne per ndonje arsye te forte dhe mjaftohen me aq. Po kur fillojne femrat e... bah ska perendi qe ti ndaloje
/me pret kush do kerceje e para...![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
kush genjen thot po dihet ore femra te ruan dhe te qethe kur thot populli ,kshuqe per mua genjen femra dhe pike !!
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Varet nga lloji robit...nga lloji species me i llaf...nuk eshte e ndare me thike qe kto genjejne ene pjesa tjeter jo pasi secili mundohet me te veten...
Nuk du me i bo qefin sexit tim..po ne femrat kur genjejme , genjejme tamom...me finese me i llaf jo si cunat qe si qe genjejne pa ja futin ca genjeshtra te trasha qe u vje era tre ore larg qe jane mashtrime...kshuqe cuna boni cboni mesoni me genjy iher se me keto mend qe keni nis..skeni me nxjerr gjo ne drite :P
![]()
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
ore une thashe po pres kush do kerceje e para, dhe i pari kercen antena. Ankohesh ti pastaj qe te marrin per femer ne chat. Kush ta ka fajin ty...
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
meshkujt genjejne me shume nuk diskutohet..
une kur jam zen me ndonje femer ..vetem per kte pun jam zene se thone te verteten.. e spyesin se u a shkel kemben apo u a ben me sy e qepalle..
nje miku im e rreh gruan..vetem se ajo kur vijne per vizit thot ndonje gje te vertete..
kurse ai.. vetem rrena..
femra eshte e prire te thote te verteta.. natyrisht me pak zbukurime.. kurse mashkulli..apapa sa tinzar eshte.. fjal e rren eshte..
qashtu..
Unė mendoje se rrejnė femrat edhe mashkujt,por femrat genjejn shum me shum se mashkujt...Kja eshte e vertet femrat dreqin e fusin ne gotė thojke nje plake ne lagjen time.
Krijoni Kontakt