Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 88
    human Maska e LAINA
    Anėtarėsuar
    13-03-2007
    Vendndodhja
    waiting...
    Postime
    348
    Objekti ne fjale, Royal Ontario Museum eshte veper e te madhit Daniel LIBESKIND.
    Ne nje shtrirje organike, me nderthurjen e planeve ne forma dhe volume prizmatike objekti te jep imazhin e nje kristali gjigand qe duket sikur do te krijoje lidhje dhe relata midis historise (te vjetres) dhe te rese, te tashmes, modernes.
    ....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....

human Maska e LAINA
    Anėtarėsuar
    13-03-2007
    Vendndodhja
    waiting...
    Postime
    348
    Pak si padashje dolem nga tema!
    Pergezime per punen tende Donalda (si per maketet ashtu dhe per "performancen" ne vaj). Sigurisht qe ka nevoje per shume mund e djerse, por ja vlen barra qerane. Profesionet me te bukura jane ato qe lene pas gjera konkrete, te kapshme per syrin.
    ....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....

i/e regjistruar Maska e DonAlda
    Anėtarėsuar
    23-03-2003
    Postime
    104
    Po, shume godine interesante! E kam pare ne ndertim. Mezi sa pres inagurimin!
    Faleminderit per pershendetjen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DonAlda : 15-05-2007 mė 19:04

carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585

Alda pėrshėndetje!!!

Sė pari desha tė tė pėrgėzoj me rastin e dipllomimit (graduation) dhe gjithashtu tė tė uroj shumė suksese nė masterin qė do bėsh nė Harvard. LTU-nė s'e kam idenė shumė si ėshtė, ndėrsa tek shkolla e arkitekturės nė Harvard kam kaluar njėherė kur kam qėnė nė Boston. Tek ai kamp universitar (campus) ėshtė edhe njė godinė e Le Corbusier-it. Nėse s'e ke vizituar ende, atje do ndihesh shumė ngrohtė (tė paktėn kėshtu u ndjeva unė qė jetoja nė atė kohė nė Los Angeles).

Maketet (the models) mė pėlqejnė si forma nė pėrgjithėsi, nga tė cilat pėrzgjedh "Sports Park 2", dhe "Universitetin e Tiranės". Por... unė do kėshilloja qė t'i postoje paksa mė tė shpjeguara, pasi dakort, unė e shoh nė njė foto por s'arrijė tė kuptojė mė thelbėsoren qė ėshtė idenė tėnde tė shprehur nė projektin qė ke bėrė.

Nėse ke kohė dhe dėshirė, do kisha shumė qjef t'i shikoja projektet e tua, dhe mbase si unė edhe tė tjerė. Nėse mundesh mund tė hapėsh njė temė tė veēantė pėr projektet qė ke mė pėrzemėr, dhe tė shpjegosh aqsa duhet tė dimė ne qė tė kuptojmė.

Ndėrsa ndėr pikturat qė ke postuar nė kėtė temė mė pėlqejnė "Storm", ajo qė ka dalur nė kopertinėn e librit, dhe veēantėrisht "7" ėshtė shumė e bukur. Kjo e fundit duket si pop art, rrymė qė unė e kam shumė qjef. Urime pėr pikturėn qė tė ka dalur tek libri.

Pėrshėndetje nga Tirana.
    Drini.

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Edhe une bashkohem me Drinin dhe do doja te shikoja pak me gjeresisht punimet e tua.Shpresoj te gjesh kohen te vendosesh dicka ne forum.
    Ja kalofsh mire
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

i/e regjistruar Maska e DonAlda
    Anėtarėsuar
    23-03-2003
    Postime
    104
    Faleminderit per urimet. Do te ve ndonje projekt me shpjegime e vizatime ne kete forum se shpejti.

Dicka rreth piktures "storm"-e dhurova ne nje Silent Auction qe u organizua nga nje organizate lokale per studentet e arkitektures ne amerike (aias-ltu). Dikush e bleu per $200 dhe leket shkuhan ne nje program qe quhet Freedom by Design dhe qe ndihmon per kushtet e shtepise se njeresve me bamiresi.

piktura "7"-eshte me bojra vaji dhe kolazh me pulla (shumica shqiptare) qe i rruajta per 7 vite nga pako dhe letra qe me dergonte familja. erdha ne shqiperi vjet ne behar per heren e pare, keshtu qe kjo pikture eshte rreth jetes time gjate atyre viteve. Gjithashtu procesi kur e po pikturoja eshte xhiruar dhe disa skena jane perpunuar ne nje filem te shkurter dixhital artistik qe gjithashtu quhet "7". eshte shfaqur me filma te tjere te shkurter tek Cranbrook Acadamy of Art dhe University of Detroit Mercy ketu ne Amerike.

komplimenti :
    tani ne kohe jam kam ndermend te ndertoj nje ndertese 3 kateshe ne shqiperi.
    ju arkitektet e forumit mund te beni ndonje projekt dhe cili do te me duket me i bukuri do ta marr dhe fituesi do te kete nje ēmim.
    toka eshte ne mes te qytetit dhe e vogel rreth 45m2. 9x5
    dhe une ketu me duhet nje parking poshte ,
    kati siper bar gallery i hapur dhe siper apartament banimi dhe ne maje mansarde.
    nuk ka toke per lulishte jane vetem keto m2,
    mendoni ndonje ide.
    me ndihmoni se me pelqen ta bej te bukur dhe praktike.
    ju faleminderit.

Citim Postuar mė parė nga icelok
    rtoj nje ndertese 3 kateshe ne shqiperi.
    ju arkitektet e forumit mund te beni ndonje projekt dhe cili do te me duket me i bukuri do ta marr dhe fituesi do te kete nje ēmim.

Cmimi konsiston ne fletlavderimi apo medalje? Po natyrisht qe cmim madje shume i kripur. Hajde shqiptar hajde ... :p

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    lol, darius ate po lexoja po thashe s'po e prish gojen. :D cili do me duket me i bukuri, lol

DOnalda urime e dashur, you make us proud :)

Drini, pershendetje edhe per ty!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga D&G Feminine : 23-05-2007 mė 15:53

ēmimi eshte ne $ ate e vendos vete arkitekti!
    nuk ju drejtova anetareve te forumit por arkitekteve.
    me vje keq qe pergjigjeni ne emer te tjereve.
    ketu ku jetoj ka plot arkitekt qe mund te hyjne ne tender dhe mos mendoni qe shifrat jane te pa arriteshme.
    nuk e di profesionin qe keni.mos valle jeni per tu pare me dylbi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga icelok : 23-05-2007 mė 17:59
    libero, fluttuante, suscettibile di evocazioni.

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •