Ja nje baner ALBASOULIT
Kush ka nevoje per ndihme te me shkruaj!
Me rerspekt Aleksi![]()
Ja nje baner ALBASOULIT
Kush ka nevoje per ndihme te me shkruaj!
Me rerspekt Aleksi![]()
Pershendetje!
Urime per punen po me duket se kete banerin e kam pare perpara ne nje website free dhe ishte i gatshem vetem duhej ta modifikoje. Per madheshtine e albasoul besoj se duhet te ket ndonje baner me te mir dhe me te vecant
Me Respekt
Gerdi
Te krahasosh ate banner qe ka Albasoul per momentin me kete eshte shume shume shume shume larg. Ky banner duket sikur faqa eshte me .tk e jo .com
Jeta ime, mban emrin e saj..
Mire e ke ti.. Albasoul nuk meriton nje baner te pergjithshem.. do nje baner te vecante.. se vetem 1 eshte albasoul
Nuk jane te gjithe si albasoul
Faqet personale mund ti vendosėsh vetėm nė profilin tuaj dhe jo nė firmė. Stafi i Forumit!
Kjo ishte thjeshte nje baner dhe nuk bera krahasime webesh!
Nice![]()
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Kam bere dhe une nje baner te tille qe e kam postuar me perpara ne forum. Po e provoj ta ripostoj ketu
http://img390.imageshack.us/img390/2152/albbaner6ae.gif
E provova ta nxirrja direkt po duke qene \se ekziston si file ne forum sme lejon ta paraqes. Madje edhe kur i bej upload nga jashte perseri sme nxjerr imazhin po vetem link. Sidoqofte klikoni aty.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 07-11-2007 mė 22:50
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Nice pepi ky i pepit duket shume mire dhe mund te perdoret
[A-SHKODRANI] edhe joti eshte i mire por e kam pare te perdorur shume mos e merr per keq dhe jam i sigurt qe ti mund te besh dhe me mire se ajo
pepi duhet marre ne kosiderate baneri jot lal
Gerdi
PS: Ndrysho vetem kohen qe levizin fotot sepse levizin shume shpejt leri te rin dhe pak![]()
urime pepiPostuar mė parė nga Gerdi
Hahahahaha jo shkodrani jo. Nuk hahem me tyUne i bej thjesht sa per qejf ti je tamam profesionist
. Ato qe bej une jane te thjeshta. Te tuat me sinqeritet me pelqejne shume. Urime !
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt