Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 42
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar mė parė nga miri
    Te dy bannere koti keni po mos na humbni kohen kot .....

Helm te del nga zemra edhe ty.
    Ignore List: Den Bossi

i/e pa regjistruar Maska e miri
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    My HeArT iS yOuRs...YoUr MinD iS mInE...!
    Postime
    300
    .................................................. .................................................. .................................
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miri : 29-11-2005 mė 20:17

Miri i merrke gjerat me shume gryke. Nga nje teme per nje baner na kalove ne informacione personale sesa merr ne vit. Sme duket se eshte vendi ketu per gjera te tilla dhe as kemi dale per te treguar se sa paguhet njeri apo tjetri. Ti dhe deklaraten tende, po ajo te perket ty. Ti smund ta imagjinosh se sa mund te marrin te tjeret. Po une po te jap nje keshille miqesore, nderro pune se kjo qe beke po te derrmoka

Citim Postuar mė parė nga PINK
    Koke maloku ke .
    Jo $ 75 mije te besh por dhe $ 100 , maloku malok ngelet apo jo ?

Lol pink mos u nxeh se smerret vesh se me ke po flet. Nga gjerat qe shkruhet dhe sidomos nga anlgishtja e papritur qe spara shkon me roofing sikur nuk perputhen shume
    Sidomos fraza te tilla: decides in my apperance and the surgeon in yours apperantly I got to be the lady's man cause usually the good looking ones end up with other men.... etj etj etj...

Tipik mashkullor si koment

Ne fakt une punimet e mija nuk i ve ne kete teme por kam nje tjeter teme tek arti dixhital ku hedh te gjitha avataret. Meqenese ketu u shfaqen disa mendime, une pergatita nje tjeter baner dhe besoj se ndonjerit prej jush ketu mund ti hyje ne pune...
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Pepi ,

nje sugjerim tjeter nga une dhe besoj do e marresh ne konsiderate te plote kete kerkese te vogel qe kam une .

Psh sikur te beje nje baner tjeter dhe ate statementin " i make $ 75 grand a year " ta kombinosh me ate fitire " very pretty " ne avatarin me lart .(posti #17)

Thx paraprakisht .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 01-12-2005 mė 12:41
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    E kthyet si teme ne Pa Dogane duke i bere replika me njeri tjetrin.
    miri e te tjere me rradhe pa bejini ju njehere meqe i beni me mire.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Citim Postuar mė parė nga PINK
    Pepi ,

Psh sikur te beje nje baner tjeter dhe ate statementin " i make $ 75 grand a year " ta kombinosh me ate fitire " very pretty " ne avatarin me lart .(posti #17)

Thx paraprakisht .

hihihihihihihi Pinko I wish I could but I can't. Se kombinoj dot ate qe thua ti se ajo fitire doesn't fit. To big 4 ma banner ...

i/e pa regjistruar Maska e miri
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    My HeArT iS yOuRs...YoUr MinD iS mInE...!
    Postime
    300
    Citim Postuar mė parė nga pepi
    hihihihihihihi Pinko I wish I could but I can't. Se kombinoj dot ate qe thua ti se ajo fitire doesn't fit. To big 4 ma banner ...
    hihihihi pse nuk e provon te motres tende se ndoshta fits, if it doesn't ask me that I can redesign it since your dad prabably couldn't do what I can do with your mom... dhe ik mos bej si femije duke bere citime postet e tjereve njeri i injoruar nga publiku real dhe vin ketu ne forum me nje hooker qe del naten tek semafori duke cituar postimet e njeri tjetrit ....
    Me fal nese te ofendova por njerez si puna jote dhe pinkut jane ofenduar qe kur kane lindur dhe keshtu do mbeten tere jeten....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miri : 01-12-2005 mė 17:57

ahh sa kalama qenke nga trute o i ziu ti Pse fut prinder motra apo vellezer ne nje koment? Nese sje ne gjendje te mbash nje replike pa ndyre gojen me mire mos komento ato qe bejne te tjeret, ose mundohu te tregosh se cfare di te besh ti ne vend qe te derdellisesh ketu duke gjykuar sa njerin dhe tjetrin. Me keto tru qe paske ti ato 75 mije $ i beke duke punuar ne roof
    Nejse mesa shoh une spaska qene citimi i pink, po banneri im qe e paska bere efektin tamam.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si u njohët me Albasoul?
    Nga shigjeta nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 232
    Postimi i Fundit: 03-11-2023, 04:47
  2. Foto nga stafi i IRC Albasoul.
    Nga angel_guy nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 09-03-2012, 21:58
  3. Lamtumire Albasoul !
    Nga ToNi-R_B-BoY nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 07-01-2011, 15:14
  4. Na bashkoi Albasoul
    Nga DENIS nė forumin Na bashkoi Albasoul
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-10-2006, 15:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •