Ndoshta shkruan dikund, por unë nuk e gjej dot.
A mundet kush të më udhëzoj në këtë drejtim? Apo mjafton vetëm të shtypësh pullën "shto reputacionin e ..." dhe pikën shtohen vetë?
Falemnderit.
Ndoshta shkruan dikund, por unë nuk e gjej dot.
A mundet kush të më udhëzoj në këtë drejtim? Apo mjafton vetëm të shtypësh pullën "shto reputacionin e ..." dhe pikën shtohen vetë?
Falemnderit.
A zi_zi mjafton te shtypesh pullen " shto reputacionin dhe mund the shkruash pse po ja jep piket po deshe"
First try to understand, than try to be understood.
Sqarim
Shto reputacionin eshte ajo ikona ne forme te peshores. lol
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
A zi zi ja ku e ke. Ndiq me vemendje mouse tek fotoja qe do postoj une ketu dhe aty e ke mundesine se ku te japesh reputacion.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
d.m.th. Unë vetëm mund të shtypi pullën, por jo edhe të zgjedh numrin e pikëve?
Dhe meqë kam filluar me pyetje: si të paraqes figurat në kuadër të postimit? Opcioni "Bashkangjitë skedarë" më poshtë, po i len si "attachment"
Ju falemnderit!
Sasia e pikeve qe ti jep nuk varet nga ty personalisht po nga numri i shkrimeve qe ke ti. Sa me te larte ta kesh numrin aq me shume i jep pike dikujt. TI ne momentin e tanishem nuk i shton asnje pike askujt sepse ke shume pak shkrime. Nese sjam gabim me duket se fillon kur kalon 100 shkrimet![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Po mua o pepi sa pike me jep?!!:P . Nejse une ju jap maksimumin e pikeve qe te gjithve ketu, qe mos ju ngeli hatri.Ajde ti gezoni piket qe ju japin ketu, se kane shume vlere si ketu ne virtuale dhe ne rale :P.Pffffff
Tani ka mbetur vetëm puna e figurave (si puna e asaj tates më sipër ) në kuadër të tekstit.Postuar më parë nga pepi
Falemnderit shumë
Per figurat duhet te flasesh me ndonje admin. Nuk e di pse disa nga anetaret nuk mund te perdorin avatar te levizshem. E kam pare nga shhume te tille qe ankohen per kete gje. Pra fol ose me ndonje nga admin ose me ndonje nga smod.
Kalofsh mire
Krijoni Kontakt