Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 29 prej 29
    jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    Nji detaj i vogel mungon per Nikolle Lesin, qe ka qene Sekretar i Pare i Komitetit te Rinise se Fakultetit Shkencave dhe Natyres ne kohen e PPSH, biles shum i angazhuar.

Pra, Lesi - Nano - Berisha jane nji brum.

Kucedra PPSH polli nji kta ciliminjt e vegjel karrierista.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlueBaron : 07-11-2005 mė 12:57

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Tirona fanatic, bravo, kisha kohe qe po kerkoja kete perbledhje ne web.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Nuk me terhoqi asgje nga shkrimet e Nikolle Lesit. Per mendimin tim para se te shkruaje per Nanon apo Berishen duhet te shkruaj nji liber me kujtime. KUSH ESHTE NIKOLLE LESI?!Me ēfare eshte mare dhe me ēfare meret? Kujt i sherben? Mero Bazes apo Shqiperise?! Nuk e di a e keni pare kaseten e Nikolle Lesit ne nji restorant ne Durres ,ku darkon me politikane. Me sa po shof Nikolles i ka rene kartagjena tani,ka femije per te rritur i shkreti, po ta mbylli te pakten gojen. Lesi,dikur ka qene nje personazh me emrin "Lesi" ,po nejse.. nje bie mijera ngrihen.

Respekte
    "Carpe Diem"

Kujt i sherben? Mero Bazes apo Shqiperise?!
    Mero Bazes? Me fal po Mero Baze (te cilin e kam njohur shume mire nga afer) ka qene dhe eshte thjesht nje gazetar. Nikolle Lesi ne pikepamjen shoqerore dhe materiale eshte shume here me lart se Mero Baze dhe te them te drejten se kuptoj kete koment. Kjo nuk do te thote se perpiqem te ngre Lesin per te cilin skam asnje respekt (po ashtu e njoh mire nga afer) por kur e krahason me M.Bazen jane shume larg njeri tjetrit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    une nuk e di pse, kam simpati per nikolle lesin.

Perjashtuar Maska e _Matrix_
    Anėtarėsuar
    07-06-2007
    Vendndodhja
    Paris
    Postime
    489
    Citim Postuar mė parė nga DI_ANA Lexo Postimin
    Nuk me terhoqi asgje nga shkrimet e Nikolle Lesit. Per mendimin tim para se te shkruaje per Nanon apo Berishen duhet te shkruaj nji liber me kujtime. KUSH ESHTE NIKOLLE LESI?!Me ēfare eshte mare dhe me ēfare meret? Kujt i sherben? Mero Bazes apo Shqiperise?! Nuk e di a e keni pare kaseten e Nikolle Lesit ne nji restorant ne Durres ,ku darkon me politikane. Me sa po shof Nikolles i ka rene kartagjena tani,ka femije per te rritur i shkreti, po ta mbylli te pakten gojen. Lesi,dikur ka qene nje personazh me emrin "Lesi" ,po nejse.. nje bie mijera ngrihen.

Respekte
    Nikoll Lesi esht nje politikan i cili ka qen ne kundershtim gjithmon me padrejtesite qe kan ber si Berisha dhe Nano nej cilesi qe rrall poliotikan e kan ne Shqwiperi pasi te gith shohin interesat e tyre

i/e regjistruar Maska e BARAT
    Anėtarėsuar
    20-07-2006
    Vendndodhja
    Himarjot jet' e jet', Zot mbi male Hyll mbi det
    Postime
    2,565
    Nikoll Lesi esht nje politikan i cili ka qen ne kundershtim gjithmon me padrejtesite qe kan ber si Berisha dhe Nano nej cilesi qe rrall poliotikan e kan ne Shqwiperi pasi te gith shohin interesat e tyre
    looooool

edhe vete Nikolla nuk do te kishte guxim ta shkruante kete gje...

Uhhh sa kam qesh...dita njemije o djale, se paske sens humori..

a, se mos harroj, prit kur te dale pjesa tjeter "Si e njoha Ndoken dhe Ramen"

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Mero Bazes? Me fal po Mero Baze (te cilin e kam njohur shume mire nga afer) ka qene dhe eshte thjesht nje gazetar. Nikolle Lesi ne pikepamjen shoqerore dhe materiale eshte shume here me lart se Mero Baze dhe te them te drejten se kuptoj kete koment. Kjo nuk do te thote se perpiqem te ngre Lesin per te cilin skam asnje respekt (po ashtu e njoh mire nga afer) por kur e krahason me M.Bazen jane shume larg njeri tjetrit.
    Une dhashe mendimin tim...
    Personalisht Nikolle Lesin e ka njohur im ate dhe familjare te mi. Madje nje i afermi im me post ne qeveri ,kur ju dogj redaksia e gazetes "KOha jone" e ka ndihmuar ku ai akuzoi direkt Berishen per ē'fare i ndodhi, por ai i hodhi ne rruge te gjithe shoket e vet dhe ne zgjedhje doli buze me buze me Berishen !
    Tani se fundi kam lexuar dhe degjuar ne tv e Shqipźrise qe Nikolle Lesi eshte mik i ngushte me Mero Bazen shkollen e kane mbaruar bashke madje jane mare dhe me pergjimin e nje kasete qe ju doli huq...
    Ky Nikolle Lesi here me PD here me PS djhe me ne fund me PDK...
    U nxeh keq se kur i sherbeu Sales dhe ky i fundit nuk i dha nje vend ne qeveri . Nikolle Lesi sigurisht qe nuk ka te njejten pikpamje materiale po sa per shoqerore jane nje prerje per mua dhe per popullin. Mero Baze sigurisht qe ishte miku i tij. Ju besoj e dini qe ai punoj si gazetar ne radion "Zeri i Amerikes" ku i bente prapagande Saliut dhe Nikolle Lesit
    Besoj se kaq mjafton ...
    Nuk jane aspak larg njeri tjetrit per mua,perveē se Meroja i zi eshte pak budalla e ka nga zoti, ndersa ky tjetri nje dhelper dhe nje imoral.

Respekte
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 23-01-2008 mė 18:12
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e flag
    Anėtarėsuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    skuthi i vogel, te lumte, e lexova te gjithe postimin me interesim te madh. Shpresoj se do te vazhdosh te sjellesh edhe pjesen tjeter, kur te ofrohet mundesia.

Me nderime
    Flag

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema tė Ngjashme

1. Te mbrosh Berishen eshte te mbrosh vetveten
    Nga Anesti_55 nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 208
    Postimi i Fundit: 05-08-2009, 11:37
  2. Kreu i PS, Edi Rama: Ftoj Berishen te debatojme per krizen energjitike!
    Nga [A-SHKODRANI] nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 25-11-2005, 23:03
  3. Rikthimi i themeluesve tė PD-sė
    Nga Veshtrusja nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 01-10-2005, 16:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •