>>> Ti nuk je pjesetar i ndonje kishe me sa po kuptoj keshtu qe me ler mua te flas per kete gje.
> Kisha nuk eshte aspak e lumtur qe masonet kane depertuar brenda saj. Eshte e vertete qe ata kane ndertuar katedralet dhe ka shume prifterinj te tille, dhe me dole bukur ketu. Ata i ndertuan sic deshen ata. Me shenja e simbole pagane ngado dhe sot dalin teorite se kisha eshte thjeshte nje vazhdim i paganizmit dhe asgje me shume.
> Kujdes ky eshte nje nga planet qe shume shpejt do ti dali tymi. Masonet jane brenda kishes jo se e duan fort ate por eshte ajo qe i pengon ne planet e tyre. Mendoje pak kete gje. E verteta qe duan te propogandojne nuk ka per te ecur nese kisha eshte e forte.
> Per sa i perket fshehtesive qe po pyet Darius une mendoj se fshehtesite nuk kane pse te jene pozitive. Nese ti me thua qe e gjitha kjo fshehtesi eshte per te miren tende, sepse aftesia jote e te gjykuarit per te miren tende, nuk eshte ne lartesine duhur une te them qe nuk kam aspak besim tek te pasurit qe ma duan te miren.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga VOLSIV : 16-12-2009 mė 18:41
La verita' ti rendera' libero!
o volsiv, per zotin,
ty ta ka shpelare trurin kisha me kohe,
ti je pasues i se keqes por nuk je i ndergjegjshem per kete.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga VOLSIV : 16-12-2009 mė 18:49
La verita' ti rendera' libero!
ndonje gje per templaret?!
lejohet ne kte teme?
e di qe ka nje teme per ta,por meqe gjerat lidhen.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 16-12-2009 mė 18:47
O Volsiv... e mban mend nje Pape qe u vra ne '78? Gusht-Shtator? Giovanni Paolo I?
Sa zgjati qendrimi i tij? 33 dite!
Masonet e kontrollojne Vatikanin per dore. Sa kardinale ke masone e ke idene?
Informohu edhe pastaj eja e fol. Kisha eshte puna jote sic thua... po ketu besimi nuk ka te beje!
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
degjo Volsiv,
nuk eshte si te dua une, po ta them si ish besimtar qe kam qene,
kam kaluar shume besime, kam perjetuar shume lloje pikpamjesh mbi boten qe njohim.
Nuk e di ne je katolik apo orthodoks, por koncepti i se mires dhe se keqes eshte tej mase i deformuar ne psikologjine masive te indoktrinuar ne te gjithe njerezimin.
Une kam respekt te thelle per kishen, e kam fjalen per klerin e larte kishtar, por jo per arsyet e zakonshme, por thjesht per njohurite qe kane, dhe menyra se si manipulojne besimtaret e thjeshte dhe klerin mesatar.
Te thuash qe masonet gjoja kane infiltruar kishen eshte qesharake,
kisha ka prodhuar vazhdimisht masone, Maguset me te medhenje kane qene kler kishtar prej prej shekujsh.
Mjafton te afrohesh vendeve te kultit katolik per te ndjere nje atmosfere vampirizmi, te pushton nje ndjenje boshlleku dhe frike qe duket sikur te than shpirtin, zakonisht e maskuar ne formen e "paqes shpirterore" perzjere me ca depresion. Nese do cilesoja te keqen relativisht(se nuk ka asgje absolute) atehere froni i se keqes ndodhet ne vatikan.
Krijoni Kontakt