Close
Faqja 20 prej 33 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 325
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Pra thashe disa informacione qe te hapja syte e atyre qe donin duke i shtyre qe te fillonin e te kerkonin vete dhe ne te njejten kohe te ndaja me te tjeret peshen qe me mundonte e me mundon.
    Duke qene nje nga te infektuarit e Hollywood, me duhet te them qe me kujtove Morpheusin :

"I'm trying to free your mind, Neo. But I can only show you the door. You're the one that has to walk through it."

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >>> Ti nuk je pjesetar i ndonje kishe me sa po kuptoj keshtu qe me ler mua te flas per kete gje.
    > Kisha nuk eshte aspak e lumtur qe masonet kane depertuar brenda saj. Eshte e vertete qe ata kane ndertuar katedralet dhe ka shume prifterinj te tille, dhe me dole bukur ketu. Ata i ndertuan sic deshen ata. Me shenja e simbole pagane ngado dhe sot dalin teorite se kisha eshte thjeshte nje vazhdim i paganizmit dhe asgje me shume.
    > Kujdes ky eshte nje nga planet qe shume shpejt do ti dali tymi. Masonet jane brenda kishes jo se e duan fort ate por eshte ajo qe i pengon ne planet e tyre. Mendoje pak kete gje. E verteta qe duan te propogandojne nuk ka per te ecur nese kisha eshte e forte.
    > Per sa i perket fshehtesive qe po pyet Darius une mendoj se fshehtesite nuk kane pse te jene pozitive. Nese ti me thua qe e gjitha kjo fshehtesi eshte per te miren tende, sepse aftesia jote e te gjykuarit per te miren tende, nuk eshte ne lartesine duhur une te them qe nuk kam aspak besim tek te pasurit qe ma duan te miren.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga VOLSIV : 16-12-2009 mė 18:41
    La verita' ti rendera' libero!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    o volsiv, per zotin,
    ty ta ka shpelare trurin kisha me kohe,
    ti je pasues i se keqes por nuk je i ndergjegjshem per kete.

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    o volsiv, per zotin,
    ty ta ka shpelare trurin kisha me kohe,
    ti je pasues i se keqes por nuk je i ndergjegjshem per kete.
    >>> Po dakort mo Xfiles si te duash ti e leme. Une jam ai trushpelari dhe ti je ai mendje ndrituri. Kete kerkon te thuash? Te keshilloj ta permbash pak veten kur flet.
    > Dhe mos harro jemi jashte teme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga VOLSIV : 16-12-2009 mė 18:49
    La verita' ti rendera' libero!

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    ndonje gje per templaret?!

lejohet ne kte teme?

e di qe ka nje teme per ta,por meqe gjerat lidhen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 16-12-2009 mė 18:47

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga VOLSIV Lexo Postimin
    Eshte e vertete qe ata kane ndertuar katedralet dhe ka shume prifterinj te tille, dhe me dole bukur ketu. Ata i ndertuan sic deshen ata. Me shenja e simbole pagane ngado dhe sot dalin teorite se kisha eshte thjeshte nje vazhdim i paganizmit dhe asgje me shume.
    O Volsiv... e mban mend nje Pape qe u vra ne '78? Gusht-Shtator? Giovanni Paolo I?
    Sa zgjati qendrimi i tij? 33 dite!
    Masonet e kontrollojne Vatikanin per dore. Sa kardinale ke masone e ke idene?
    Informohu edhe pastaj eja e fol. Kisha eshte puna jote sic thua... po ketu besimi nuk ka te beje!

Citim Postuar mė parė nga Eros- Lexo Postimin
    ndonje gje per templaret?!

lejohet ne kte teme?

e di qe ka nje teme per ta,por meqe gjerat lidhen.
    Shume gjera e kane fillesen e tyre me templaret. Eshte me se i mirepritur cdo koment.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga VOLSIV Lexo Postimin
    >>> Po dakort mo Xfiles si te duash ti e leme.
    degjo Volsiv,
    nuk eshte si te dua une, po ta them si ish besimtar qe kam qene,
    kam kaluar shume besime, kam perjetuar shume lloje pikpamjesh mbi boten qe njohim.
    Nuk e di ne je katolik apo orthodoks, por koncepti i se mires dhe se keqes eshte tej mase i deformuar ne psikologjine masive te indoktrinuar ne te gjithe njerezimin.
    Une kam respekt te thelle per kishen, e kam fjalen per klerin e larte kishtar, por jo per arsyet e zakonshme, por thjesht per njohurite qe kane, dhe menyra se si manipulojne besimtaret e thjeshte dhe klerin mesatar.
    Te thuash qe masonet gjoja kane infiltruar kishen eshte qesharake,
    kisha ka prodhuar vazhdimisht masone, Maguset me te medhenje kane qene kler kishtar prej prej shekujsh.

Mjafton te afrohesh vendeve te kultit katolik per te ndjere nje atmosfere vampirizmi, te pushton nje ndjenje boshlleku dhe frike qe duket sikur te than shpirtin, zakonisht e maskuar ne formen e "paqes shpirterore" perzjere me ca depresion. Nese do cilesoja te keqen relativisht(se nuk ka asgje absolute) atehere froni i se keqes ndodhet ne vatikan.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    O Volsiv... e mban mend nje Pape qe u vra ne '78? Gusht-Shtator? Giovanni Paolo I?
    Sa zgjati qendrimi i tij? 33 dite!
    ratzinger eshte mbreti numer 7 i vatikanit,
    pak nga pak profecite po permbushen, sigurisht me pak ndihme prej mjeshtrave.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    ratzinger eshte mbreti numer 7 i vatikanit,
    pak nga pak profecite po permbushen, sigurisht me pak ndihme prej mjeshtrave.
    ratzinger nuk ishte i preferuari i papa vojtiles,por gjerat vajten ashtu si vajten

Faqja 20 prej 33 FillimFillim ... 10181920212230 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •