Close
Faqja 18 prej 33 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 325
    Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    shume dakord,
    por ty me duket se te kane rekrutuar.
    Une nuk jam mason

Une jam free

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Ahh po... nuk ka nevoje me kriju mjegull fare. Shumica mund ta kene perpara dicka perdite, edhe perseri te mos mesojne kurre natyren e vertete te saj.

Sa here eshte diskutuar ketu ne forum 1 dollar bill amerikan per simboliken e tij, po sa veta kane vene re ndonjehere kete :

megjithese e kane patur ne dore sa here.

Do feniksin me dy koka? Diellin? E ka te shkruajtur me te madhe!
    Do piramiden pa kulm? Eshte!

Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Habitem perse eshte ky insistimi me i vesh freemasonet me velin konspirativ.
    Sepse tema quhet Teorite Konspirative.

E para ata nuk i pergjigjen kurre akuzave. Nuk bejne polemike. E dyta keni degjuar ndonjehere vllazeri masonike te rekrutojne? Ata nuk tentojne te zgjerojne influencen e tyre.
    PSe nuk i pergjigjen akuzave nuk provon apo disprovon asgje. Per pjesen e rekrutimit e kam sqaruar njehere po ne kete teme.

Hiqi ato vllazerite pseudomasone te Universiteteve tipi PHI KAPPA SIGMA, PHI GAMMA DELTA, SIGMA ALPHA EPSILON etj... askush nuk mund te ngrere deri me sot nje akuze te mirefillte te provuar, askush nuk mund te vije te thote saktesisht se cfare behet e cfare mesohet fjala vjen ne lozhen blu.
    Di qe ne Shqiperi kohet e fundit eshte botuar Kush Sundon Boten (Rule By Secrecy -The Hidden History That Connects the Trilateral Commission, the Freemasons, and the Great Pyramids) nga Jim Marrs. Ke nje permbledhje te zgjeruar nga autore te ndryshem ne lidhje me freemasonet dhe masonerine ne pergjithesi dhe ske nevoje te ngresh akuza te mirefillta apo jo, faktet historike jane akuzatori me i fuqishem.

i/e regjistruar Maska e ANP
    Anėtarėsuar
    08-12-2005
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    35
    Bie plotesisht ne ujdi me postimin 14-12-2009 18:43 te Force-Intruder.

Fatkeqesisht nuk eshte marre parasysh qe termi "konspiracion", duke u nisur nga perkufizimi, nuk i shkon per shtat asnje gjeje qe perfaqeson Masoneria. Tani, ketu permenden "fakte", por ne fakt jane vetem fjale njerezish nen te cilave nuk mund te vihet kurre nje permbledhes i perbashket, pasi asnjehere deshmite nuk perputhen as me njera-tjetren e jo me me te verteten.

Masoneria eshte tjeter nga ajo cfare prezantohet ne Internet, rrjedhimisht edhe ketu.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ANP : 15-12-2009 mė 15:32
    guxo, frikės thuaji JO!

Shume mire, me provo cilat nga gjerat e shkruara ketu nuk perputhet me faktet historike dhe une jam i disponueshem per te te provuar te kunderten. Ato qe shkruhen ketu nuk jane ne internet. Ti vazhdon te nxjerresh nga goja ate qe duhet ta nxirrje nga mbrapa e megjithate une po te jap publikisht mundesine per sfide. Ja ke je ti ja ku jam dhe une.

p.s. termi konspiraci i shkon per shtat cdo gjeje, perfshi ketu dhe masonerine (ne mos me shume kesaj te fundit)

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    ske nevoje te ngresh akuza te mirefillta apo jo, faktet historike jane akuzatori me i fuqishem.
    Kur vjen puna ne masoneri mund te flasesh per tregime e legjenda, per teori, in extremis per historine e vonshme te tyre.
    Te flasesh per fakte historike te mirefillta megjithe kuptimin qe mbart fjala, do te ishte spekullim. Sepse asgje kurre nuk eshte provuar. Pastaj nqs fillojme e flasim per njerez si William Morgan, duhet mbajtur parasysh qe ka nje betim te cilit i nenshtrohesh. Kush i nenshtrohet e ben me vetedije dhe e ka te qarte pasojen per tradheti. Besnikeria eshte gjeja e pare qe behet e qarte.
    Ky ishte nje nga ata qe donte te shkruante e publikonte "gjithcka" mbi masonerine.
    Por sado te kerkosh e cfaredo te lexosh, nuk do te jete kurre dicka e besueshme, as prove per asgje, e aq me pak fakt. Per te vetmen arsye se asgje qe nuk duhej te mesohej, nuk eshte mesuar kurre.
    Po, ne rrjedhen e historise mund te kene markuar shume kthesa. Po nje gje eshte e qarte : nese masonet do te kishin patur nje qellim final negativ, tashme pashmangshmerisht do te kishte ndodhur.

FI e kam shume te qarte betimin qe behet kur hyhet ne masoneri. Po fale njerezve si Morgani u mesua dicka me shume dhe u hapen syte me shume per ato qe thjesht dyshohej me pare. Denimi per shkeljen e betimit eshte dicka e brendeshme e 'vellazerise' dhe sme takon mua ta gjykoj.

Por sado te kerkosh e cfaredo te lexosh, nuk do te jete kurre dicka e besueshme, as prove per asgje, e aq me pak fakt. Per te vetmen arsye se asgje qe nuk duhej te mesohej, nuk eshte mesuar kurre.
    Je i sigurt per kete gje? Nuk e bej me ate qe kam bere deri tani me postime pa fund sepse e para nuk ja vlen te shpenzoj kohen time dhe e dyta nuk lexohen ashtu sic duhet. Por mund te te jap mijera faqe, autore, emra librash studimor (po e riforcoj, studimor), historik, te dokumentuara historikisht, materiale arkivore te shume institucioneve nga me prestigjiozet sot ne bote dhe ne fund fare deduktime llogjike. Nuk ja kane vene njerezit gishtin masonerise, eshte historia ajo qe i ka ngritur ne majat e saj. Dhe qellimi eshte ai qe ka qene dhe eshte ne thelb te saj. Shpejt do e shohesh te realizuar. Jo me kot H. Pyen kur themeloi templaret tha: Possunt quia posse videntur (Ata [lexo NE] munden sepse besojne qe munden).

Po, ne rrjedhen e historise mund te kene markuar shume kthesa
    Jo thjesht kthesa po kane ndryshuar komplet historine. Dhe si e kane ndryshuar? Duke e krijuar ate. Si i tha ai miku Mulder: We're in the business of predicting the future... - And how you do that? - By inventing it !!!

Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Dhe qellimi eshte ai qe ka qene dhe eshte ne thelb te saj. Shpejt do e shohesh te realizuar.
    Dhe me ne fund do ti hapin te gjithe syte... dhe jo vetem.

Darius me ty nuk merzitesh ne tavoline pal

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Muzika masonike!

Muzika e freemasoneve permban fraza muzikore dhe forma me domethenie specifike semiotike.
    Pershembull nje ceremoni masonike fillon me tre te trokituara ne dere nga kandidati per tju lejuar hyrja.kjo eshte e shprehur dhe muzikalisht si fotoja me poshte.

Perdorimi i harmonise me tre pjese thekson domethenien speciale te numrit 3 ne Freemasonry.domethenia e miqesise dhe vellazerise.

Ps.Fisnikeria e shpirtit dhe fisnikeria e rangut shoqeror jane dy gjera krejt te ndryshme....freemasonet jane fisnike ne shpirt
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Dhe me ne fund do ti hapin te gjithe syte... dhe jo vetem.

Darius me ty nuk merzitesh ne tavoline pal
    As atehere nuk do i hapin syte. Mjafton te shohesh ca po behet me verichip apo RIFD qe po futet gjithandej dhe njerezit me vrap po turren per ti futur neper trup. Nuk e kane thene kot, nese do te fshehesh dicka, do it in the plain sight.

p.s. Kam pershtypjen qe edhe me ty ne tavoline nuk merzitesh

Faqja 18 prej 33 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •