Isha duke postuar njė temė, kisha dikund 538 postime te bėra gjithėsej.
Kur postova temen, shof se kam berė gjithėsej 520 postime.
Nuk e di cilat postime me janė fshirė apo ky ėshtė vetėm njė gabim?
...?
Isha duke postuar njė temė, kisha dikund 538 postime te bėra gjithėsej.
Kur postova temen, shof se kam berė gjithėsej 520 postime.
Nuk e di cilat postime me janė fshirė apo ky ėshtė vetėm njė gabim?
...?
Ligji i aksionit dhe reaksionit ėshtė universal. Keni kujdes!
besart: edhe une kisha nja 1,310 postime e tani kam 1,297 puna eshte se ne forumi pastrohet nga temat e vjetra kshu qe ulet e numri i postime ose do kete ndonje difekt ne rifreskimin e tij gje qe zgjidhet nga vete serveri.
Shpresoj te me kesh kuptuar.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Dhe Une Kam te njejten Problem..
Pse i Fshijn Postimet keta mer?
I Kam pas 1,140
Tash i kam Postime: 987
ca ka ndodh pse i fshini postimet?????
Albo pse beni keshtu lal vetem kete duam ta dim ne. FSHIHEN VET APO I FSHIJN MODERATORET Postimet e Antareve.
Tung
Vallajn edhe mua me jan fshi nja 70 e ca postime
M&M
Dje u fshinë temat e vjetra tek forumi Përshëndetje dhe Urime. Kishte tema që nga viti 2002 të cilat kishin mbetur tek faqet e fundit, dhe nq se ju kishit opsionin të shikonit vetëm temat e hapura 30 ditët e fundit, atëherë ndoshta as nuk i kini vënë re si tema më parë.
Në nën forume të tjera, ku ka tema te vjetra të cilat nuk vizitohen do të ndodhë e njëjta gjë (kjo nuk përfshin forumin e letërsisë ose të tjera forume, ku temat kanë një lloj karakteri dokumentues).
Edhe një herë, temat janë 1-3 vjet të vjetra dhe kanë muaj ose vite që nuk kanë pasur postime. Fshirja ndodh automatikisht, pra duke zgjedhur data, jo duke zgjedhur persona të veçantë.
Përshëndetje
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fiori : 11-10-2005 mė 11:22
mos u qani mu me jan heq 310
lol
o-le-le firma
Kurxe mua gjithmon 100 me ri postimet dit per dit![]()
B
kam dhe un kte problem nga 1500 postime qe kam pas tani kam 1307 postime
kam postu sot dhe pra numri i postimeve ri po aq
ju lutem do ju a dija shume per nder ne qofte se do mundeni ta regulloni kte problem
Eduardi...
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Po ju postoni per te rritur numrin apo se ju pelqen te shkruani?Po ca rendesi ka sesa shkrime jane. Rendesi ka qe ajo qe shkruan te vleje. Se kuptoj kete muhabetin e numrit.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Postuar mė parė nga besart
ka mundsi t'ja nxirrni gjith postimet e fshira te kti te nji teme qe ti lexojn te gjith e te shofim ca perlash kemi humb nga arkivat e forumit?
Krijoni Kontakt