Close
Faqja 2 prej 30 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 296
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    ketu ne avantarin tim (shif ne te majt masken time) kam gjetur shkrime qe perngjajne alfabetit ilire te vjeter qe ne e marrim si latine, dhe shifen qe nga maja e piramides se diellit qe u zbulua tani ne bosnje !
    Ato gjurmime po e konfirmojne se me te vertete diēka ka ndodhur ne keto vise para 12 000 Vitesh dhe tani kur i shof te gjitha ato terrasa ato ndertime ata gur si ne Maqu Piku, nuk dyshoje as nje pike se ndoshta edhe eshte kjo teori e vertete siē thot edhe osmanagiēi se kjo piramid eshte nena e te gjitha piramidave ne botė !!!!

Pra jam i sigurt se ka ketu diēka e po doli keshtu, atehere historia e njerzimit dhe e nje pjeses se europes do te RISHKRUHET !
    Tani, me tregoni ju se ē'lexoni ketu ne kete imazhin e maskes sime ?

Kreksi avatari jot eshte shume i vogel dhe nuk dallohet qarte. A mund ta postosh te madhe si foto ose a mund te me japesh koordinatat qe ta shikoj vete ne Google Earth (nqs e ke marre nga Google Earth).

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Darius, foton e ke tek tema "Atlantis ne Shqiperi" ne faqen e pare.

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga Darius
    Kreksi avatari jot eshte shume i vogel dhe nuk dallohet qarte. A mund ta postosh te madhe si foto ose a mund te me japesh koordinatat qe ta shikoj vete ne Google Earth (nqs e ke marre nga Google Earth).
    Qe te dhenat;

Pointeur; 43° 59' 01" Nord

18° 09' 47 47" E

Askund si ne bosnje nuk mund te gjesh forma aqe interesante ku njeriu bie nen dyshim, a thue natyra i beri keto rastesi apo intervenim i dores se njeriut ?

Ne google earth kam disa thumba qe mund ti vizitoni duke kerkuar; kreksi ose kreksi2....
    Do ti vrejsh disa pista(vija te drejta te quditshme qe askund ne ballkan nuk i gjene ....

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Kreks une po izgurdulloj syte por nuk dalloj gje ,persa i perket temesHOTI FLISTE SHQIP e kam lexuar disa here dhe me duket teper bindes e kam thene edhe nje here tjeter se me ka bere pershtypje hieroglifi i shkronjes D pikerisht ky hiroglif paraqitet me nje dore ne profil, nuk e di cila gjuhe ne bote dores i thone njesoj si ne dore.Ashtu eshte sic thua ti per historin e botes ajo dote rishkruet ,por
    shume fakte per shqiptaret jane mbyllur me njeqind dryna ne arshivat e Europes
    Gjithsesi pershendes ALBAN per informacionin qe solli ne forum,edhe nji gje tjeter kisha si nuk eshte perkthyer dhe botuar ky liber ne Shqiperi nuk e kuptoj car lesh Akademie kemi

Faleminderit Kreksi. U mundova ti afrohesha sa me shume koordinatave qe me dhe. I bera dhe zoom sa me shume te ishte e mundur po Google ne shume zona te Europes nuk te jep imazhe te qarta dhe se di pse. Megjithate besoj se e gjeta ate qe ke parasysh dhe i bera nje foto. Edhe mua sme duket dicka natyrale dhe nese eshte dora e njeriut qe e ka bere, eshte dicka madheshtore...
    Ja foto qe mendoj se eshte e njejte me ate qe thua ti.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Ja ai qe duket si shkrim, nga nje kendveshtrim tjeter, e rethuar me vije te bardhe.
    Duket qarte qe jane rrudhat e faqes se nje kodre. Edhe po ta shikosh nga maja e "piramides" se Bosnjes qe ndodhet pak me ne te majte te fotos (nuk duket ne foto) dhe qe eshte pika me e larte aty rrotull, nuk te lejon faqja e kodres e shenuar me kryqin e kuq qe te "lexohet".

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Po, kjo eshte por ka edhe mistere tjera te ēuditshme, vija te drejta e vizatime te tjera si tek Inkasit e vjeter...
    Shifet kjarte se vegjitacioni i ka mbuluar ama diktohen ato shenja si ne ameriken qendrore e latine.

Mandej edhe guret e rrumbullaket si topi, jan gjetur afer piramidave si ne kostarika....
    Bosnja fshef nje mistere qe besoje se se shpejti do zbulohet dhe do e tronditi boten...sidomos historianet e arkeologet.
    Bosnja eshte perplote me mistere.

Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Citim Postuar mė parė nga PRI-LTN
    Ja ai qe duket si shkrim, nga nje kendveshtrim tjeter, e rethuar me vije te bardhe.
    Duket qarte qe jane rrudhat e faqes se nje kodre. Edhe po ta shikosh nga maja e "piramides" se Bosnjes qe ndodhet pak me ne te majte te fotos (nuk duket ne foto) dhe qe eshte pika me e larte aty rrotull, nuk te lejon faqja e kodres e shenuar me kryqin e kuq qe te "lexohet".
    Une kam shetitur me or aty pari me ggogle, por edhe ne 3D per se afermi e ne te gjitha kahjet, jam munduar ta lexoj edhe mbrapsht, kah perendimi, qe me dalin poashtu shkronja !

Pakez ma tutje kam vrejtur edhe shenja tjera si keto por me te shkurta....
    Osmanagiēi me esht pergjigjur edhe ai, se iu duken shume interesante keto shenja por ende nuk kam lajm te saket se ēka ne terren, mos ndoshta ara te rrethuara apo vneshta ?

Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    foto 1 - pamje nga siper
    foto 2 - pamje nga maja e piramides e "shkrimit" (ne rreth) i cili duket vetem pjeserisht

Faqja 2 prej 30 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kultura: Dikushi i fliste askushit nė dhe tė huaj
    Nga MiLaNiStE nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-12-2005, 22:33
  2. Kėshtu fliste Muhammedi s.a.v.s.
    Nga fjollat nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-06-2005, 10:47
  3. Kultura: Dikushi i fliste askushit nė dhe tė huaj
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-06-2005, 20:05
  4. Thoti fliste shqip!
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 29-03-2003, 18:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •