Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 38
    ABSOLUT JUSTICE Maska e Piranha
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    Ikur drejt forumeve te lira
    Postime
    478
    Per mua bleji nje Yaht 120mt do te ishte nje dicka simbolike qe ta kete gjithmone me vete ne udhetimet e tij detare....

By Piranha

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562

Cool Ishalla mos te jete i tille i dashuri jote

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    meqe une smarr vesh nga ekipet te sporteve te ndryshme lol...do ti shkruaja nje leter bashk me dhuraten "te pelqen sporti...kjo eshte bluze sportive (kind of expensive eh lol...thot Dallas team...e di qe te pelqen nje ekip tjeter, por kur e gjeta ate bluzen, mendova qe ngjyra blu nuk te shkon...prandaj zgjodha bluzen e "dalles" se e zeza eshte ngjyra ime e preferuar "

Me vjen keq te te them e dashur por ti nuk i paske kuptuar meshkut, per punen e sportit. Ka meshkuj qe shaje nga nena, shaje nga e fejuara apo ēfare te te them tjeter, nuk te thone as edhe nje fjale por kur vjen puna, kur i shane nga ekipi apo mburr nje ekip tjeter, inatosen menjehere, mos te themi fillon sherri.

Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Per mua beji nje dhurate me shume pjese.

1. Krijo mundesine (nuk e di nese ke afer det) qe buze detit te hani nje darke qe ke gatuar ti per te. ose dhe ne shtepi... por ver shume gjera qe kane te bejme me detin... rregullimi i tavolines etj etj
    2. per darke prodhime deti.
    3. jepi nje ore dore me sfond deti dhe nga brenda nje perkushtim te shkruar vec per te!

them une tashi.... Problemi eshte qe duhet kohe dhe para per kete ide..... tjeter ? nuk e di mua personalisht me pelqejne gjerat qe tregojne se personi ka vrare mendjen per ty. Te jete per gjera thjesht materiale... iki i blej dhe vete ne dyqan

Ne fund te fundit... ti je personia e vetme qe mund ta dish, se per cfare do ti behej qejfi me teper!

Kshuja kshuja.....
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-08-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    32
    Faleminderit te gjitheve per idete e bukura qe me keni sygjeruar! Ju jam shume mirenjohese, sinqerisht dhe do te mireprisja me shume kenaqesi ide te tjera qe ne fund te mund te zgjidhja dicka vertete te vecante.

Faleminderit!

satyr Maska e Gunnar
    Anėtarėsuar
    23-06-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    490
    Citim Postuar mė parė nga Andres
    Faleminderit te gjitheve per idete e bukura qe me keni sygjeruar! Ju jam shume mirenjohese, sinqerisht dhe do te mireprisja me shume kenaqesi ide te tjera qe ne fund te mund te zgjidhja dicka vertete te vecante.

Faleminderit!
    Pse akoma ske zgjjedhur ti ? E di cke ti beji me mire dhurate nje striptiste dhe mos u trash me motra, ok? Ke per te pare sa shume do kenaqet
    To look life in the face....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-08-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    32
    Te presesh sygjerime nga shume antare te forumit dhe pastaj te besh zgjedhjen e duhur, nuk eshte aspak jo normale per mua, prandaj nese do te kishe pak me teper Kulture te Shprehuri jam e sigurt qe nuk do te shpreheshe keshtu Gunnar...
    Pershendetje!

Citim Postuar mė parė nga TiLoNcE
    kafshoje fort,ti njel shenj per ter jeten
    Hahahahahah degjoje ket keshillen se eshte me origjinalja. Jo vetem kafshoje fort qe ti ngelet shenje po mundesisht te lesh dhe gjurmet e dhembeve qe te te kujtoje for good

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-02-2005
    Postime
    386
    ore ne cunat ne shqiperi nuk i vleresojme shume dhuratat, ose pa krijuar ndonje konflikt me ndonje, sikur nuk jemi mesuar me duket mua. po ti qe duhet ta njohesh me mire, shiko se c'fare konsideron ai te rendesishme.

per mendimin tim: nqs mendon dicka per rroba- rrip lekure pantallonash origjinal. Ta dish qe do e perdore per nje kohe te gjate dhe nuk do e harroje.

sa per ore dore - ne i thyejme shpejt, nuk jemi shume delikate.

syze????

meqe eshte sportiv: ti blesh shtanga??? mendohu njehere per kete. Ne cunave na pelqen kur na dallohen musqet.

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anėtarėsuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Citim Postuar mė parė nga pepi
    Hahahahahah degjoje ket keshillen se eshte me origjinalja. Jo vetem kafshoje fort qe ti ngelet shenje po mundesisht te lesh dhe gjurmet e dhembeve qe te te kujtoje for good
    Po le ndonje dhembe eja dil njehere ketej nga "Zogu". E kam fjalen eja te te vendos nje dhemb te ri pasi siē nuk e di jam dentist.
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-05-2005
    Postime
    21
    Para darkes romatike se bashku do ishte fantastike ta coje te bente nje 2-oresh masazh per relax total!
    kusho forumiste

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 10:45
  2. Dhurate te dashures/dashurit tuaj....
    Nga el7 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 14-12-2006, 10:03
  3. Miresia: Mallkim apo Dhurate?
    Nga green nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 18-11-2004, 18:12
  4. Dhurate e cuditshme.
    Nga Acid_Burn nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-09-2004, 00:14
  5. Arma qė vrau Musolinin, dhuratė sekrete Hysni Kapos
    Nga Hyllien nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-08-2004, 17:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •