Per mua bleji nje Yaht 120mt do te ishte nje dicka simbolike qe ta kete gjithmone me vete ne udhetimet e tij detare....
By Piranha
Per mua bleji nje Yaht 120mt do te ishte nje dicka simbolike qe ta kete gjithmone me vete ne udhetimet e tij detare....
By Piranha
Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
Me vjen keq te te them e dashur por ti nuk i paske kuptuar meshkut, per punen e sportit. Ka meshkuj qe shaje nga nena, shaje nga e fejuara apo ēfare te te them tjeter, nuk te thone as edhe nje fjale por kur vjen puna, kur i shane nga ekipi apo mburr nje ekip tjeter, inatosen menjehere, mos te themi fillon sherri.
![]()
Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!
Per mua beji nje dhurate me shume pjese.
1. Krijo mundesine (nuk e di nese ke afer det) qe buze detit te hani nje darke qe ke gatuar ti per te. ose dhe ne shtepi... por ver shume gjera qe kane te bejme me detin... rregullimi i tavolines etj etj
2. per darke prodhime deti.
3. jepi nje ore dore me sfond deti dhe nga brenda nje perkushtim te shkruar vec per te!
them une tashi.... Problemi eshte qe duhet kohe dhe para per kete ide..... tjeter ? nuk e di mua personalisht me pelqejne gjerat qe tregojne se personi ka vrare mendjen per ty. Te jete per gjera thjesht materiale... iki i blej dhe vete ne dyqan
Ne fund te fundit... ti je personia e vetme qe mund ta dish, se per cfare do ti behej qejfi me teper!
Kshuja kshuja.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Faleminderit te gjitheve per idete e bukura qe me keni sygjeruar! Ju jam shume mirenjohese, sinqerisht dhe do te mireprisja me shume kenaqesi ide te tjera qe ne fund te mund te zgjidhja dicka vertete te vecante.
Faleminderit!
Pse akoma ske zgjjedhur ti ?Postuar mė parė nga Andres
E di cke ti beji me mire dhurate nje striptiste dhe mos u trash me motra, ok? Ke per te pare sa shume do kenaqet
![]()
To look life in the face....
Te presesh sygjerime nga shume antare te forumit dhe pastaj te besh zgjedhjen e duhur, nuk eshte aspak jo normale per mua, prandaj nese do te kishe pak me teper Kulture te Shprehuri jam e sigurt qe nuk do te shpreheshe keshtu Gunnar...
Pershendetje!
Hahahahahah degjoje ket keshillen se eshte me origjinalja. Jo vetem kafshoje fort qe ti ngelet shenje po mundesisht te lesh dhe gjurmet e dhembeve qe te te kujtoje for goodPostuar mė parė nga TiLoNcE
![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
ore ne cunat ne shqiperi nuk i vleresojme shume dhuratat, ose pa krijuar ndonje konflikt me ndonje, sikur nuk jemi mesuar me duket mua. po ti qe duhet ta njohesh me mire, shiko se c'fare konsideron ai te rendesishme.
per mendimin tim: nqs mendon dicka per rroba- rrip lekure pantallonash origjinal. Ta dish qe do e perdore per nje kohe te gjate dhe nuk do e harroje.
sa per ore dore - ne i thyejme shpejt, nuk jemi shume delikate.
syze????
meqe eshte sportiv: ti blesh shtanga??? mendohu njehere per kete. Ne cunave na pelqen kur na dallohen musqet.
Po le ndonje dhembe eja dil njehere ketej nga "Zogu". E kam fjalen eja te te vendos nje dhemb te ri pasi siē nuk e di jam dentist.Postuar mė parė nga pepi
Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!
Para darkes romatike se bashku do ishte fantastike ta coje te bente nje 2-oresh masazh per relax total!
kusho forumiste
Krijoni Kontakt