Close
Faqja 98 prej 140 FillimFillim ... 488896979899100108 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 971 deri 980 prej 1397
    i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Gjermanet e filluan lojen keq,ata e pan se nuk mund te bëjn spektal si ne lojen me Australin dhe u ben nervozë,humben shumë raste,referi nuk lejoj lojë te fort e cila u konvenon gjermanve.
    Gjermanet ja komplikuan vehtes punet,te shohim si po perfundon ndeshia Gana-Australia,ne ket grup secili reprezentacion e ka fatin ne duart e veta,nuk mund te bejn kalkulime.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Gjermanet e filluan lojen keq,ata e pan se nuk mund te bëjn spektal si ne lojen me Australin dhe u ben nervozë,humben shumë raste,referi nuk lejoj lojë te fort e cila u konvenon gjermanve.
    Gjermanet ja komplikuan vehtes punet,te shohim si po perfundon ndeshia Gana-Australia,ne ket grup secili reprezentacion e ka fatin ne duart e veta,nuk mund te bejn kalkulime.
    nese fiton Australia at´here do te behet shum interesante ne kete grup...
    loja gati se ja filloj ..

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Po e bej te qarte fare meqe ka copa mishi qe nuk marrin vesh megjithe rregullat qe perseriten me dhjetra here dhe une vete personalisht qe e kam shkruar disa here: KJO TEME ESHTE VETEM PER TIFOZAT GJERMANE. Po pashe nje koment qe nuk shkruhet nga tifozat gjermane, mos kerkoni arsyen pse fluturuat nga forumi.
    Mesa duket asnjeri nuk e mori seriozisht paralajmerimin qe dhashe. Tani qe dy nga ju kokefortet e pesuan, mbase i vlen dhe te tjereve qe te mesohen te respektojne rregullat e ketij forumi.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Gana ndalohet nga Australia

Edhe pse me një lojtarë më shumë në fushë për pjesën më të madhe të ndeshjes, kombëtarja e Ganës nuk ka arritur të nxjerrë më shumë se një barazim në takimin e sotëm të grupit D përballë kombëtares së Australisë.

Të dy golat e ndeshjes, e cila në posedim ishte e baraspeshuar, u shënuan gjatë pjesës së parë. Australianët kaluan në epërsi të parët. Në minutën e 11-të, pas një harkimi të topit nga Mark Bresciano dhe mbrojtje të portierit Richard Kingson, topi u kthye në lojë dhe Brett Holman shënoi për t’i dhënë avantazhin ekipit të tij.

Por në minutën e 25-të të ndeshjes australian pësuan goditjen më të madhe. Harry Kewell prek topin me dorë në zonën e ndaluar për t’i falur një penalti kombëtares së Ganës, derisa Asamoah Gyan ishte i saktë nga pika e bardhë.

Me pikën e fituar Gana mban kreun e grupit D me katër pikë, një më shumë se Serbia dhe Gjermania. /Telegrafi/

_________

Keq. Desha që të fitoi Gana sot po ja që nuk ndodhi. Të mërkurën na pret një ndeshje tepër e vështire, edhe më e keqja Serbia do vazhdojë.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Keq. Desha që të fitoi Gana sot po ja që nuk ndodhi. Të mërkurën na pret një ndeshje tepër e vështire, edhe më e keqja Serbia do vazhdojë.
    Vertet dominoje sot Gana, po realisht dy raste te pastra per gol i kishte Australia. Tani jam kurioz te shikoje reagimet e disa pseudotifozeve, ishte Australia e dobet me Gjermanin apo ishte Gjermania e papermbajtshme? Pasi Gana e dhunoje ne cdo aspekt Serbin, e cila fitoje me Gjermanin per gabim te disa individeve dhe nje cop mishi me dy sy si ai albitri. 100% Gjermania del nga grupi, do t'i mesoje dhe njehere Afrikaneve se cfare do te thot te luash me koke dhe jo me kembe.

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Po kur kërkon të shënosh patjetër një gol si Franca e merr një ... njëjte i ndodhi për pak kështu edhe Ganës.

Ajo gola e Australisë ishte edhe një gabim i një portieri tjetër megjithatë nga minuta e 30 të luash me 1 lojtare më pak tepër mirë ishte Australia, dhe jam i sigurt se do t'ia vështirësojnë gjërat Serbisë.

Ndërsa sa i përket Gjermanisë, sigurisht se do kualifikohet po kisha qejf që edhe Gana të kalonte grupin e jo Serbia...
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    na duhet pa tjeter fitrja me ganen. nuk besoj se do jete problem po vazhdum me lujt si 2 ndshjet e para.
    serbia barazon me australine dhe kalifikohet edhe gana

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    na duhet pa tjeter fitrja me ganen. nuk besoj se do jete problem po vazhdum me lujt si 2 ndshjet e para.
    serbia barazon me australine dhe kalifikohet edhe gana
    Kam besim që Gjermania do ta rrahë Ganën, sidomos duke parë formën që shfaqi sot Gana, Australia me 10 lojtarë dhe krijoi më shumë raste të rrezikshme se ganezët. Pastaj këta lojtarët e Ganës janë lodhur jashtë mase shumë sot, nga fundi i ndeshjes mezi luanin këmbët.

Fatkeqësisht Serbia është thuajse e kualifikuar dhe Australia thuajse e eleminuar. Australia mund të kualifikohet vetëm nqs Gjermania rreh thellë Ganën dhe nqs vetë Australia fiton të paktën me 2-3 gola diferencë. Serbisë i mjafton edhe një barazim që të kalojë grupin (gjithmon duke llogaritur që Gana humbet). Por ajo që ka më shumë shanse të ndodh është që Gjermani dhe Serbia do t'i fitojnë të dy ndeshjet e fundit, gjermanët të parët në grup.
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Kam besim që Gjermania do ta rrahë Ganën, sidomos duke parë formën që shfaqi sot Gana, Australia me 10 lojtarë dhe krijoi më shumë raste të rrezikshme se ganezët. Pastaj këta lojtarët e Ganës janë lodhur jashtë mase shumë sot, nga fundi i ndeshjes mezi luanin këmbët.

Fatkeqësisht Serbia është thuajse e kualifikuar dhe Australia thuajse e eleminuar. Australia mund të kualifikohet vetëm nqs Gjermania rreh thellë Ganën dhe nqs vetë Australia fiton të paktën me 2-3 gola diferencë. Serbisë i mjafton edhe një barazim që të kalojë grupin (gjithmon duke llogaritur që Gana humbet). Por ajo që ka më shumë shanse të ndodh është që Gjermani dhe Serbia do t'i fitojnë të dy ndeshjet e fundit, gjermanët të parët në grup.
    jo jo, po fitoi gjermania dhe po barazoi serbia kualifikohen gjermania dhe gana. gjermania shkon 6 pike kurse gana e serbia 4. gana do te kualifikohej sepse ka fitu ndeshjen direkte me serbine

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    jo jo, po fitoi gjermania dhe po barazoi serbia kualifikohen gjermania dhe gana. gjermania shkon 6 pike kurse gana e serbia 4. gana do te kualifikohej sepse ka fitu ndeshjen direkte me serbine
    kështu e dija edhe unë po në botëror zbatohej rregull tjetër, së pari shihet golavarazhi, nqs dy skuadra kanë golav. të njëjtë shihet ndeshja direkte. Kështu Gana duhet të humb me një gol dif. me Gjermaninë (dhe Serbia të barazojë) që të kualifikohet. Por besoj se Serbia ka për të fitu.
    Life's too short to remove USB safely.

Tema të Ngjashme

1. BESA - Tifozat verdhezinj
    Nga FЯODO në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 20-07-2008, 06:00
  2. Tifozat e Italisë!
    Nga Isomer937 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 710
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 05:39
  3. Tifozat e Francës!
    Nga Juventini në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 09-07-2006, 22:16
  4. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •