Close
Faqja 64 prej 140 FillimFillim ... 1454626364656674114 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 631 deri 640 prej 1397
    Cpune kam me ata une. Per vete e kam ndare shapin nga sheqeri qe me avatarin tim. Tre ngjyra i kam idhull: ZI... KUQ...VERDHE !!!

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Citim Postuar më parë nga Altin1 Lexo Postimin
    Ku i degjon keto peralla? Ke te drejte qe baban e ka Spanjoll, po mamane e ka Gjermane, dhe me e rendesishmja eshte qe vet ka lindur ne Gjermani.
    Ne njeren ane pranon qe babin e ka Spanjoll, ne anen tjeter thua qe ç'eshte kjo perralle?

Iu pergjigja postimit te BIM_BUM_BAM_,, lexoje njehere dhe "flasim" perseri.
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

Frings ka lejmeruar se mund te largohet nga kombetarja nqs nuk loz rregullisht.
    Welt Meister 2014

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga Altin1 Lexo Postimin
    Frings ka lejmeruar se mund te largohet nga kombetarja nqs nuk loz rregullisht.
    rruga e mbare i qofte
    faleminderit per gjtihcka
    askush nuk eshte i pazevendesueshem
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e Ka Vetem DINAMO
    Anëtarësuar
    18-07-2008
    Vendndodhja
    Stadiumi "DINAMO"
    Postime
    447
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    rruga e mbare i qofte
    faleminderit per gjtihcka
    askush nuk eshte i pazevendesueshem

Pas Boterorit 2006, nuk ka bere ndonje gje kush e di se cfare, per te ndjere keqardhje po te largohet. 32 vjecar nder te jera dhe s'mund te luaje rol definitv ne Boterorin 2010.
    DINAMO KAMPIONE

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Per me shume ne pozicionin e tij kemi 2 opsjone. Hitzelspelger edhe Rolfes. Hitz eshte i mire edhe potent ama ka ndeshje qe duket sikur ecen ne fushe. Rolfes me pelqen edhe kam deshire ta lejojne te tregoje qe eshte i afte ne menyre konstante.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar më parë nga Ka Vetem DINAMO Lexo Postimin

Pas Boterorit 2006, nuk ka bere ndonje gje kush e di se cfare, per te ndjere keqardhje po te largohet. 32 vjecar nder te jera dhe s'mund te luaje rol definitv ne Boterorin 2010.
    Ka Vetem DINAMO kush e ka thene se nje lojtar po te jete 32 vjeç nuk mund te luaje rol definitiv ne nje skuader. E gjitha ka te beje me shpirtin qe vendos ne loje... sa i do ngjyrat per te cilat lufton. Shiko shembullin e Maldinit (40 vjeç). Ndoshta vertete nga ana fizike nuk jane ato qe ishin dikur, por nga ana taktike dhe per shpirtin qe kane ne loje, ne shume ndeshje jane vendimtare dhe mjafton vetem emri qe kane per ta vene ne krize ekipin kundershtar. Tashme kohet kane ndryshuar... lojtaret nuk i varin me kepucet ne gozhde ne moshen 35 - 37 vjeçare si benin dikur. Mendoj se Frings ka shume per te dhene per kombetaren gjermane, sepse eksperienca e tij ne ndeshjet nderkombetare eshte nje siguri me teper. Frings kerkon nga kombetarja qe te angazhohet me teper, por edhe ai duhet te jape shume, gjerat jane reciproke. Shpresojme qe t'i rikthehet formes se meparshme per t'u vene ne sherbim te trajnerit e te kombetares.

Ne disa postime kam lexuar komente mbi perkatesine e lojtareve. Per fat te keq mund te them se kohet kane ndryshuar, ekipet kombetare nuk jane me homogjene ne perberjen e tyre. Nga njera ane eshte diçka negative, sepse ate qe mund te japi shqiptari ne fushe per ngjyrat e kombit te vet nuk mund ta jape nje person tjeter me perkatesi tjeter. Por nga ana tjeter eshte edhe diçka pozitive, sepse kur nje vend nuk i stimulon lojtaret e vet eshte mekat qe nje talent te harxhohet kot. Tashme lojtaret jane kthyer ne "mercenare" ndoshta eshte mekat, ose ndoshta jo, sepse nuk e quaj mekat per dike te doje te "realizohet" ne ate qe do me shume.
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Roli i nje mesfushori nuk eshte i njejte me nje mbrojtes. Te jesh e shumta 35 vjec dhe te jesh mesfushor i rregullt per nje skuader eshte shume shume e veshtire, lere 40.
    Welt Meister 2014

i/e regjistruar Maska e Ka Vetem DINAMO
    Anëtarësuar
    18-07-2008
    Vendndodhja
    Stadiumi "DINAMO"
    Postime
    447
    [QUOTE=milanistja_el;2065175]Ka Vetem DINAMO kush e ka thene se nje lojtar po te jete 32 vjeç nuk mund te luaje rol definitiv ne nje skuader. E gjitha ka te beje me shpirtin qe vendos ne loje...QUOTE]

32 vjec, Frings eshte tani, por une e theksova me teper moshen si problem, per ne Boterorin 2010, kur i bie te jete 34 vjec, aq sa do jete dhe Ballack.
    Me nje mesfushe te plakur, nuk mund te kihet sukses, ndaj si per shkak te moshes; formes jo mbreslenese me kombetaren; ashtu edhe per arsye te daljes ne skene te disa te lojtareve te rinj ne mesfushe, jo pak te talentuar, ka ardhur momenti qe Frings te terhiqet ne kohe dhe me nder nga Bundestim.
    DINAMO KAMPIONE

Kombetarja e Gjermanise do luaj miqesoren e ardhshme ne 19 Nentor, 2008 ora 8:45, kunder Anglise ne Berlin.

Te duja skuadrat jane takuar 30 here me perpara. Gjermania ka fituar 10 ndeshje, 6 ndeshje kane perfunduar ne barazim dhe 14 ndeshje i ka fituar Anglia.(shumica miqesore, dihet ajo :P) Ndeshja e fundti ne 22 Gusht, 2007 pefundoj 1-2 per Gjermanet ne Londer.
    Welt Meister 2014

Tema të Ngjashme

1. BESA - Tifozat verdhezinj
    Nga FЯODO në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 20-07-2008, 06:00
  2. Tifozat e Italisë!
    Nga Isomer937 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 710
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 05:39
  3. Tifozat e Francës!
    Nga Juventini në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 09-07-2006, 22:16
  4. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •