Close
Faqja 101 prej 140 FillimFillim ... 519199100101102103111 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,001 deri 1,010 prej 1397
    Audaces Fortuna Iuvat
    Anëtarësuar
    07-02-2009
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    90
    Citim Postuar më parë nga ismail_qemali Lexo Postimin
    po mirre braziljan e meksinan po dhe nga Bosnja keni lojtar dhe interi nuk ishte keshtu
    Nuk ma merr mendja se shteti gjerman vendosi t'u jepte pasaporte atyre per faktin se ishin futbolliste te mire dhe nuk kishte kush te luante me kombetaren. Me sa di une, te gjithe, me perjashtim te Cacau, kane lindur ne Gjermani. Sipas jush, pavaresisht se jane futbolliste te mire, nuk duhet te futeshin ne kombetare se mbiemri nuk tingellon si gjerman? E keni idene sa perqind e popullates ne Gjermani ka mbiemra turq, shqiptare a ku e di une?
    Ja ku e keni Italine, i ka te gjithe me mbiemra italiane por po luajne per faqe te zeze. Nuk besoj se ata do te shesin mend se pavaresisht se luajten keq, por ishin "italiane te paster". Ose SHBA duhet te luante vetem me indianet indigjene.
    E keni idene se ne çfare kohe jetojme, apo jo. Kam pershtypjen qe ky muhabet nuk ka pike kuptimi.
    Para Gjermania!!!

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga ismail_qemali Lexo Postimin
    Me sa di une behet fjal per botror dhe per Kombetare dhe jo per bayern ok derman ta thot Fjala Vet Kombetare
    me qe qenke tifoz hollandez
    seedorf, rijkard, gullit, davids dikur, dhe elia, afelay etj sot, a i quan hollandez apo te huaj?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    me qe qenke tifoz hollandez
    seedorf, rijkard, gullit, davids dikur, dhe elia, afelay etj sot, a i quan hollandez apo te huaj?
    sa mka marre malli me te lexu
    JO SEKS PARA MARTESE

Mos ja zgjasni atyre qe nuk jane tifoza gjermane e qe futen ne teme vetem per te ngacmuar e provokuar sherre. Paralajmerimin tim e bera 3 here, kujt po i pelqen te behet kokeforte po iken me pushime nga forumi per ca dite.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Darius po une jam tifoz gjerman,nuk e fshehi kete gje.
    U mbyta duke bere tifo per Gjermanine neper tema tjera.
    Plz,...me lere te shkruaj tek kjo teme.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    keto te ganes e kan marre lehte ndeshjen mo
    ca eshte keshtu
    do hane dru me duket se e kane te nevojshme
    JO SEKS PARA MARTESE

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Ate dite kur humbi Gjermania pse kam kritikuar Klosen dhe Podolskin ,kete kam bere nga zemra e plaset,sepse u pa faji i tyre.
    Nuk eshte tifozllek nese perkrah edhe dobesirat e nje ekipi.Tifozllek eshte edhe kur sheh dhe shpreh dobesirat.
    Keto dobesira edhe analistet e futbollit gjerman i thane,e lere me une si shqiptar,por derisa ta kemi kombetaren tone ne World Championship ,deri atehere "Fur Immer Deutschland"

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Darius po une jam tifoz gjerman,nuk e fshehi kete gje.
    U mbyta duke bere tifo per Gjermanine neper tema tjera.
    Plz,...me lere te shkruaj tek kjo teme.
    Darius nuk është ai që të ndalon ose të lejon të shkruash në një temë, thjeshtë zbaton regulloren e forumit dhe nënforumeve të tij, ata që nuk e repektojnë marin penalizimet e duhura.
    Sui generis

Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Darius nuk është ai që të ndalon ose të lejon të shkruash në një temë, thjeshtë zbaton regulloren e forumit dhe nënforumeve të tij, ata që nuk e repektojnë marin penalizimet e duhura.
    E di dhe e respektoj punen e cdo moderatori ose Smodi,ate dite kur humbi Gjermania aq shume i mora inat Kloses dhe Podolskit saqe nuk u permbajta dhe shkruajta ne kete teme dhe mu fshine postimet.E di qe kjo teme eshte e hapur shume heret dhe une nuk jam edhe antar i vjeter sa edhe tema.
    Mirepo ska lidhje ,prape une kuptoj dhe mund te simpatizoj Gjermanine edhe pa shkruar ne kete teme.Thjeshte e dua kombtaren e Pancereve dhe Bajernin.

P.S.Kuptohet qe ne zemer te gjithe kemi kombtaren kuq e zi mirepo deri atehere...

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Fattlumi askush nuk të mohon pra të drejtën të shkruash tek kjo temë, meqë qenke tifoz i Gjermanisë gjithçka është në regull.

Gjithë të mirat.
    Sui generis

Tema të Ngjashme

1. BESA - Tifozat verdhezinj
    Nga FЯODO në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 20-07-2008, 06:00
  2. Tifozat e Italisë!
    Nga Isomer937 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 710
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 05:39
  3. Tifozat e Francës!
    Nga Juventini në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 09-07-2006, 22:16
  4. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •