OLE
OLE
OLE
OLE
OLE
OLE
Ignore List: Den Bossi
Hajde fjali kilometrike hajde.Megjithese ste ve faj ke pershkruar 6 vite te jetes,staduim me stadium.Mire do kishe bere te degjoje dhe zyshen kur shpjegonte shenjat e pikesimitPostuar më parë nga MUHAQ
Merr frym a derbardh se na u mbite( si thot PINK).Na le dhe Lunesten ( qe edhe pse vajti data 16 akom nuk i dihet seksi :P) me dhembe perjasht
Te gjitha keto vetem kur ke qen 4-vjec?
Bravo!!
Dhe te kthehemi perseri tek Gjermania e cila kryeson dhe po pergatite per ndeshjet e radhes.
Po lexoja per Odonkor dhe momentet e lumtura mbas Golit dhe per festimin e dyfisht te fitores se Ekipit Gjerman dhe Ditelindjes se Oliver Kahn
Deutschland
Deutschland
Deutschland
Ic fare nuk eshte e drejte!Postuar më parë nga Darius
Me e drejte eshte te perseritet 1990 ,qe Klinsmann te jete si
i madhi Franz Beckenbaur (fitues kupe dhe si lojtar dhe si trajner )
urime ja hodhem dhe kesaj rradhe
gjermania kampion bote
Ste Paskan Thone Ty Mduket :Postuar më parë nga SnoW-DhroP
SHIKO KETU NE TE DJATHTE
Deri tani nga te gjitha Ekipet vetem EKUADORI ka bindur se eshte me te vertete skuader e forte, le te presim edhe 5 dite dhe ta shofim...!
Ndryshuar për herë të fundit nga OO7 : 15-06-2006 më 14:47
Poshte Gjermania .................. (lol)
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
doli dhe nje Partizane e 41-shit....Postuar më parë nga PINK
![]()
JETA ESHTE NJE LIBER.
KAPAKET E TE CILIT JANE LINDJA DHE VDEKJA
NDERSA FLETET DITET
JETOJENI SA ME SHUME
Postuar më parë nga Gio
Hihihihihihi ZI KUQ VERDHE ta ka lezet shpirti ...
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Lioness se te kemi dhe smod. A ka mundesi ta mbajme kete teme antigjerman free? Jo per gje po te shfryhemi njehere rehat se kemi 4 vjet qe e presim kete dite. Boll padrejtesite 60 vjecare, duam te gezojme kete dite pa pepino, muzhike dhe zhardiniere
![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt