Thomas Muller, më mirë.![]()
#VamosArgentina
Kurse une e bona me emrin tim edhe shume mrapa paskeni qene une kam nja 4 muj qe e kom morr ket. :-p
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Jam shume kurioz te shikoje Gjermanin kete boteror sesi do performoje. Kam lexuar dhe pare neper lajme qe ka mungesa te medha, po ashtu ka ne 11-shen e pare 6 futbollist te U-21 ku te cilet jane shpallur kampion bote. Ne ndeshjet miqesore kam pare qe ka shume talente, si ne grup (kolektivisht) po ashtu dhe individualisht. Ekipi qe i trembem me shume ketij boterori jane Gjermanet, pasi dhe matematikisht i takon ketyre te fundit te shpallen kampion bote dhe te mbajn rendin e perhershem te ekipeve te medha si Italia dhe Brazili.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ata qe mendoheshin pretendent s'po shkelqejne aq sa duhet. Radha jone te tregojme se kush jemi.
FORCA GJERMANI
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Krijoni Kontakt