Close
Faqja 63 prej 140 FillimFillim ... 1353616263646573113 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 621 deri 630 prej 1397
    SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga Ka Vetem DINAMO Lexo Postimin
    Gjermania eshte 80 milione banore, nga te cilet 20 milion jane shtetas te kombesive te huaja. Eshte krejt llogjike qe 1/4 e popullsise se saj me origjine jo gjermanike, te perfaqesohet gjithandej, ne politike, art, sport.
    Jemi ne kohen e globalizmit, jo ne kohen e shteteve me banore te nje kombesie.
    Nuk jemi ne epoken e Hitlerit, kunder ushtareve te se cilit lufonte Bule Naipi.
    Je i modh fare plako! E ke myt!

Tashi ti kthehemi nje cik analizes. Gjermania e pjeses se pare ishte nje Gjermani qe me ngjante me Gjermanine e kohes se Beckes, Mylerit, Netzerit etj, se lista eshte shume e gjate. Adler konfirmoi edhe nihere qe eshte numri 1 i Deutchave. Pjesa e dyte la shume per te deshiruar. Edhe njihere e them qe Ballack nuk eshte lideri i duhur i kesaj kombetareje. Gjithashtu, Low nuk trajneri i kompletuar per Gjermanine. Me perpara, nqs Gjermania ishte 2-0 ne pjese te pare shkonte per ti fut 5 ekipit tjeter. Kjo gje u verejt shume qarte nga kahu i kundert. Edhe me Portugaline ne Euro, ashtu si edhe ne ndeshje te tjera qe ka verejtur, Gjermania eshte kthyer perhere mbrapa e zene nga paniku. Ky trajner ka eksperiencen e duhur dhe shpresoj qe ti kuptoj vete keto gabime. nga ana tjeter, shpresoj qe Frings te rikthehet edhe njihere ne formen e 2006. vetem keshtu mund ta fitojme boterorin Afrikan. jam shume is sigurte qe sido qe te shkoje puna, gjysemfinalet jane te sigurume.

I vete perjashtuar! Maska e GeNi_25
    Anëtarësuar
    25-05-2005
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    562
    Citim Postuar më parë nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Lexo Postimin

Mario gomez maman e ka gjermane baban nuk e di nga e ka se nuk esht spanjoll se nuk me kujtohet
    Marjo Gomez jo vetem qe eshte spanjoll, por kryetari i bashkise i nje qyteti (nuk me kujtohet emri) deklaroi qe nqs Gomes shenon ndaj Spanjes atehere automatikisht emri i nje rruge qe mban emrin e babait te Gomes do te hiqesh.

Nuk me ka ardhur mire qe Nini, Pirro Dhima, Valon Berhami, Rama etj te luajne me kombetaret e tjera, po keshtu nuk me vjen mire qe dhe polaket te luajne me Gjermanine, apo jevgjit me Francen.

Pashe nje ndeshje te Frances ku kishte me shume se 1/2 e lojtareve jevgj. Te mendosh se gjysma e popullsise franceze jane jevgj (zezak).

Megjithate kur thuhet qe paraja e ka prishur futbollin, kombetaret jane nje aspekt i ketij pohimi
    Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Po ca ti besh lekut esht ne mes po sna behet vone per te tjer
    po thuaj per shqiptaret tan ti qe len atdheun e tyre dhe zjellin shtetin tjeter
    per te fituar nje pashaport ja kete bejn po ata per mendimin tim jan plera sjan njeres
    Nuk edi nese e ke par po nje filem me james belush kam par dhe ne filem kishte nje djal
    james belush dhe e pyeti i biri james belushin i tha o baba nga je me origjin ti
    dhe ai iu prgjigj jam shqiptar sa do ai nuk ka lindur ne shqiperi po prap veten e tij e quan shqiptar
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

Leader Maska e Ribery
    Anëtarësuar
    10-02-2008
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    830
    e pate cfare goli shenoj Trochowski?
    woow ishte hata fare, me pelqeu shume!
    urime na qofte fitorja

Be the change you want to see in the world!

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    urime per fitoren e rradhes .

FORCA GJERMANIA !!!

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Je i modh fare plako! E ke myt!

Tashi ti kthehemi nje cik analizes. Gjermania e pjeses se pare ishte nje Gjermani qe me ngjante me Gjermanine e kohes se Beckes, Mylerit, Netzerit etj, se lista eshte shume e gjate. Adler konfirmoi edhe nihere qe eshte numri 1 i Deutchave. Pjesa e dyte la shume per te deshiruar. Edhe njihere e them qe Ballack nuk eshte lideri i duhur i kesaj kombetareje. Gjithashtu, Low nuk trajneri i kompletuar per Gjermanine. Me perpara, nqs Gjermania ishte 2-0 ne pjese te pare shkonte per ti fut 5 ekipit tjeter. Kjo gje u verejt shume qarte nga kahu i kundert. Edhe me Portugaline ne Euro, ashtu si edhe ne ndeshje te tjera qe ka verejtur, Gjermania eshte kthyer perhere mbrapa e zene nga paniku. Ky trajner ka eksperiencen e duhur dhe shpresoj qe ti kuptoj vete keto gabime. nga ana tjeter, shpresoj qe Frings te rikthehet edhe njihere ne formen e 2006. vetem keshtu mund ta fitojme boterorin Afrikan. jam shume is sigurte qe sido qe te shkoje puna, gjysemfinalet jane te sigurume.
    none ca po nigjoj!!!!!!!!!!!!!!!!Angelo me shpeto.Darius ka nja dy jave qe nuk ka hy ne fsh.

Citim Postuar më parë nga GeNi_25 Lexo Postimin
    Marjo Gomez jo vetem qe eshte spanjoll, por kryetari i bashkise i nje qyteti (nuk me kujtohet emri) deklaroi qe nqs Gomes shenon ndaj Spanjes atehere automatikisht emri i nje rruge qe mban emrin e babait te Gomes do te hiqesh.
    Ku i degjon keto peralla? Ke te drejte qe baban e ka Spanjoll, po mamane e ka Gjermane, dhe me e rendesishmja eshte qe vet ka lindur ne Gjermani.
    Welt Meister 2014

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Cke ti re portokalli?
    Darius hap nji teme per Greece

Tema të Ngjashme

1. BESA - Tifozat verdhezinj
    Nga FЯODO në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 20-07-2008, 06:00
  2. Tifozat e Italisë!
    Nga Isomer937 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 710
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 05:39
  3. Tifozat e Francës!
    Nga Juventini në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 09-07-2006, 22:16
  4. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •