Close
Faqja 46 prej 140 FillimFillim ... 3644454647485696 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 451 deri 460 prej 1397
    Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Edhe nje here pershendetje gjithe tifozeve gjermane te forumit.

Sot ishte dita e Klinsmanit,nje njeriu me kurajo,me finence.Nje njeriu qe ne kohet kur zbriste ne fushat e futbollit,kenaqej kur luante,argetohej.Ndoshta shume nga ju nuk e dine se kurre nuk ka pasur manager,per ti qendisur kontratat me ekipet qe nenshkruante .
    Edhe sot,Klinsmani beri levizjet e duhura,tre nderrimet ,freskuan dhe gjalleruan ekipin.
    Klinsmani nuk enderron,as nuk ka si prioritet te beje emer si trajner,as te zere pune ne bankinen e ndonje Bayerni dhe Verder,thjesht eshte nje sherbetor perfekt,i nacionales qe kaq shume e ka nderuar si futbollist.

Sot besoj se do jini ne nje mendje me mua,se lojtari me i papare i Gjermanise se sotme ishte Marathonomaku Torsten FRINGS.Mbylli shtigje,vrapoi,markoi,nxirrte topin i qete kur te tjeret presoheshin.

Pozicionin qe i ka gjet Jurgeni eshte perfekt,ate te skaterro-ndertuesit,pasi njeh futbollin me kile.

Jeni te gjithe teutonike,qe nga nata e sotshme koken poshte,dhe presim nje tjeter sfide,nje hap larg finales se Berlinit,tashme pa mure,pa ideologjira,por me epshin dhe pasionin e gjithe tifozeve gjermane neper bote,te nje finaleje.

Suksese.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga kolombi
    Edhe nje here pershendetje gjithe tifozeve gjermane te forumit.

Sot ishte dita e Klinsmanit,nje njeriu me kurajo,me finence.Nje njeriu qe ne kohet kur zbriste ne fushat e futbollit,kenaqej kur luante,argetohej.Ndoshta shume nga ju nuk e dine se kurre nuk ka pasur manager,per ti qendisur kontratat me ekipet qe nenshkruante .
    Edhe sot,Klinsmani beri levizjet e duhura,tre nderrimet ,freskuan dhe gjalleruan ekipin.
    Klinsmani nuk enderron,as nuk ka si prioritet te beje emer si trajner,as te zere pune ne bankinen e ndonje Bayerni dhe Verder,thjesht eshte nje sherbetor perfekt,i nacionales qe kaq shume e ka nderuar si futbollist.

Sot besoj se do jini ne nje mendje me mua,se lojtari me i papare i Gjermanise se sotme ishte Marathonomaku Torsten FRINGS.Mbylli shtigje,vrapoi,markoi,nxirrte topin i qete kur te tjeret presoheshin.

Pozicionin qe i ka gjet Jurgeni eshte perfekt,ate te skaterro-ndertuesit,pasi njeh futbollin me kile.

Jeni te gjithe teutonike,qe nga nata e sotshme koken poshte,dhe presim nje tjeter sfide,nje hap larg finales se Berlinit,tashme pa mure,pa ideologjira,por me epshin dhe pasionin e gjithe tifozeve gjermane neper bote,te nje finaleje.

Suksese.
    Pash Zotin Kolombo, se boll qava sot .... nuk kam zemer me te lexoj keto postimet e tua, lol.

Bayon ku e kemi?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2006
    Postime
    119

Tifozat e Gjermanisë!

FRINGS DHE PER MU ISHTE ME I MIRI NE FUSHE.JU PRESIM NE FINALE PO DO PERSERITET SI NE 2002 RONI DOPIETTE

Bayern ku je mer? Qite koken se na ke prish gjakun mrom me ato deklarata qe jepje... Nejse ta kam bo hallall se na nderun cunat sot

KETE AVATAR JA KUSHTOJ TE GJITHE TIFOZAVE GJERMANE

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga Darius
    Bayern ku je mer? Qite koken se na ke prish gjakun mrom me ato deklarata qe jepje... Nejse ta kam bo hallall se na nderun cunat sot
    Ore me te vertete, se kur lexova ato postimet e tij pesimiste, me merziti. Nga e ka futur koken tani ?

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Bayerni me ka marre gjete ndeshjes 13 here ne tel,sa numri i Ballack.Eshte shendoshe e mire duke pire birre gjermane.
    Nje dolli edhe nga une me Becks,se keshtu na pelqen.

Lehman heroi yne i ri.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Forever and a day...
    Anëtarësuar
    11-02-2003
    Vendndodhja
    Ju-Es-Ej
    Postime
    54

Lehman heroi yne i ri.
    Po se mos vetem ay....si heronjte e Vigut jane te tere...

e pe ci bene sportit apo jo.....!!!.....ja lojten fene thone nga anet tona

p.s. per inat te tere inacoreve
    p3rf3<+!0n 15 4 r@r!+y

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Bayerni me ka marre gjete ndeshjes 13 here ne tel,sa numri i Ballack.Eshte shendoshe e mire duke pire birre gjermane.
    Nje dolli edhe nga une me Becks,se keshtu na pelqen.

Lehman heroi yne i ri.
    Puuuuuu, c'me kujtove. Po shikoja pjesen e pare, dhe kur beri gol Argjentina, lere mos pyet, me iku truri. Kur u kujtova me vone (me falet, tere naten pa gjume lol), si e bera ate gafe: Ne kater ndeshjet deri tani, kisha veshur pantallonat e uniformen, me nr.13 te Kapitenit, dhe sot nuk i kisha veshur . Thashe po u sjell fat te keq cunave, qe me marrte e mira me marrte, i nderrova menjehere, lol ...... and the rest is history .

Klisman prandaj eshte i madh, me gjithe verejtjet qe nuk vuri Kahn, e dinte ai cfare bente.

Te fala Bayo's po fole lol.

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Une jam ne pune kthehem pas pune per elegjite.
    Kolomb sot kapelen ja heq vetem duarve te zotni Lehman.

Sot treguam qe e kemi uniformen te rende sa vete kupa e arte.

URIME, luftaffe marshon drejt berlinet.

WELT MEISTER
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

i/e regjistruar Maska e Labeati
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    BURRA! (edhe vajza/gra.... whatever...)

Mos harroni se sot asht e premte.... dita e "birres" (te pakten ketu ne Kanada)...

Nji Keg ose Kuti te madhe me birra gjermane.... se e meritojm, u lodhem shume...

koha per relax

Apo nuk kemi edhe long weekend.... (ne Can.)

Bafshi qejf te gjithe......

Faqja 46 prej 140 FillimFillim ... 3644454647485696 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. BESA - Tifozat verdhezinj
    Nga FЯODO në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 20-07-2008, 06:00
  2. Tifozat e Italisë!
    Nga Isomer937 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 710
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 05:39
  3. Tifozat e Francës!
    Nga Juventini në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 09-07-2006, 22:16
  4. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •