Postuar më parë nga Darius
Jemi te mishershem ne, prandaj ata luajne ketu.
Postuar më parë nga Darius
Jemi te mishershem ne, prandaj ata luajne ketu.
Kur njeriu e kupton që nuk është i ditur, ai ka hedhur një hap drejt diturisë.
(Mark Tuain)
Aha i paska bo Argjentina me zemer te gjithe keta sa kane ra squk. Bayern shko e bo deklarata sa andej ketej qe do humbim, te tjeret as qe duken me, Kolombit i paska humb busulla etj etj etj... ca boni mer o tifoza leshiPo sdo luajme me gogolin mer po me Argjentinen.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Kena me e mujte edhe me loje edhe me rezultat.
Do ta rrahim si "Gomarin ne Duhan" - thote populli dmth tifozat gjerman.
DEUTSCHLAND WIRD MEISTER!
Ore po ca e kane kete loje keta sot? Spo i njof ne fushe hic. Sesi po luajne sot ose me si me frike ose pastaj po mundohen te ulin rritmin e Argjentines dhe ti fusin noi petull me kundersulm. Spo i marr vesh fare...
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
...ndoshta po perdorin tekniken pasive, edhe heret per te dhene verdikt....te shofim pjesen e dyte si do te luaje. Si kam qef fare Allemanet, por nje loje te bukur e kam shume...keshtu qe duhet te zgjohen keta tuajit se po del llafi im kur thashe qe:Gjermania ben loje te merzitshme!!! (boring)
My whores left me no time to get married.
Gjermania 1 - 1 Argjentina
Gol fantastik nga Klose!
Forca Gjermania!
URIMEeeeeeee ........................beni dhe 1 tashi dhe ta mbyllim kete ndeshje se na beri me zemer![]()
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Dojca,fati vendoset nga pikat e bardha midis dy ekipeve qe nuk jane eleminiuar kurre me pare ne boterore.
Cfare do te ndodhi jemi krenar per ekipin qe dha shpirtin ne fushe.
Fati ne kembet e lojtareve dhe duart e Lehman.
Tensioni 40.................
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Urime,urime Gjermanise se mi beri miqt me zemer.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
yesssssssssssssssssssssssss
Krijoni Kontakt