Thashethemi fundit .
Miroslav klose i martuar me grua shqiptare nuk e di sa e vertete eshte ?
Por e degjova ne emisionin moviola tek digitalb.
Thashethemi fundit .
Miroslav klose i martuar me grua shqiptare nuk e di sa e vertete eshte ?
Por e degjova ne emisionin moviola tek digitalb.
Postuar më parë nga Titi
No comment.
gezoni edhe tre dite, gezoni...
"Miro" and his wife Sylwia (silva) had twins, named Luan and Noah on January 30th 2005
Me siguri shqiptare sepse djali i quhet Luan![]()
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Postuar më parë nga Antipatrea
Po , po presim me padurim perballjen me ju. Pas finales se 90' nuk jemi pare me ne nje kupe bote apo...dhe tash vjen rradha, ishalla nje loje e bukur te jete, sa per rezultatin 1:0 per Gjermont.![]()
Kur njeriu e kupton që nuk është i ditur, ai ka hedhur një hap drejt diturisë.
(Mark Tuain)
Mos ja ver re Antit, Bavarezo se ai eshte "nervous about re-match". Suksese Gjermaneve, me kembe te lehta dhe me mend ne koke.![]()
Ignore List: Den Bossi
U be su be s'ka rendesi. Rendesi ka qe si bullsat e 90-tave si brazili marrin respekt nga te gjithe dhe kudo qe shkojne.Postuar më parë nga Lioness
Bukurine ne ja u kemi lene italianve. Ne luajme futboll dhe kaq.
Cfare po beni ju te dy ne shtepi te huaj po lani hesapet:P
Kur njeriu e kupton që nuk është i ditur, ai ka hedhur një hap drejt diturisë.
(Mark Tuain)
Ehhh mire e kane se luanesha jone e ka zemren e bute. Prit sa te vije Kristofori dhe tju japi noi "shkelm" menderes qe te vene mend![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Luanesha eshte tolerante deri ne nje fare mase, lol, zemer bute the? Mos me prish imazhin te lutem, lol, mezi e kam krijuarPostuar më parë nga Darius
.
Krijoni Kontakt