Verdalle a derebardhe jemi, po gajasemi e po brockullisim me ata qe kane vrapuar keto dite, se ata tanet kane bere sehir deri tani.
Nga e enjta ne darke do me zene ethet keq, lol. Keshtu qe na lejohen ca dite pushimi.
Verdalle a derebardhe jemi, po gajasemi e po brockullisim me ata qe kane vrapuar keto dite, se ata tanet kane bere sehir deri tani.
Nga e enjta ne darke do me zene ethet keq, lol. Keshtu qe na lejohen ca dite pushimi.
Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 27-06-2006 më 18:08
E vertete kjo ore tifoza gjermane?!!!Postuar më parë nga dordi1
Te verteten do ta mesosh kur t'jua rrasin ju golat... nqse arrini deri aty se kam nji parandjenje do t'ju nise ne shpi Franca...pa shum bujePostuar më parë nga i_pakapshem
![]()
shtttt urtePostuar më parë nga Labeati
Ne do jemi duke ju pritur juve ne finale......kujdes se mos ju japin dajak komshijte tane![]()
i_pakapshem, nuk i thuhet "shttt urte" zotit te shtepise lol. Trokit nje here, prit, trokit prape, ta shikojme te arsyeshme dhe te hapim deren, ama ligjin nuk e ben dot ketu.Postuar më parë nga i_pakapshem
PS: Je me fat se s'eshte Kolombi verdalle. Une jam pak me tolerante, lol, e pertoj te marr fshesen.
Kjo teme eshte per tifozat gjermane. Slejohet njeri tjeter sidomos ju bananaxhinjteAntigjerman free kemi thene.
![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ju jeni te zotet e shtepise, ne jemi mbreterit e futbollit. Perqindja me e madhe e forumistave kane votuar qe brazili fiton kupen. Ndeshjet tona jane me te ritransmetuara, me te kritikuara, me te komentuara etj etj. Cdo levizje qe ben brazili dhe lojtaret e saj vihet nden mikroskop, prandaj kemi te djreta speciale.Postuar më parë nga Lioness
p.s. Ku shkon objektiviteti jot si moderatore pastaj po more fshesen?![]()
Nje artikull i FIFAs qe krahason menyren e lojes dhe statistikat e Gjermanise dhe Argjentines, http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/060627/1/8cea.html.
Ne nje levozhge arre
Gjuajtje gjithse / Gjuajtje ne porte (%)
GER: 38/78 (49%)
ARG: 21/41 (51%)
Pasime gjithsej / Pasime te sakta (%)
GER: 1784/2070 (84%)
ARG: 1666/1998 (83%)
Krosime gjithsej / Krosime te sakta (%)
GER: 33/111 (30%)
ARG: 10/66 (15%)
etj. etj.
Mua me teper me bie ne sy ajo e para. Argjentinasit kane bere 10 gola ne 21 gjuajtje ne porte. Taneve i jane dashur 38 per po aq gola. Te shpresojme qe kuoten e zemergjeresise e kane shpenzuar me polaket dhe nordiket.
Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.
Nuk jemi nga kosta rika ne ose nga guatemala, pranaj bananexhinj nuk na shkon. Po do te na thuash kafexhinj ose vendi i modele, ajo shkon me shume. lolPostuar më parë nga Darius
Ama llogjike eshte kjo? lol. Me flet si ne vitet 90-te qe u be gjithe dynjaja me Bull-sat e as nuk e dinin nga binte Chicago, vetem pse fitonin apo se kishin Jordanon, lol.Postuar më parë nga i_pakapshem
Sa per levizjet aman beju derman atyre lojtareve, se me te vertete po i shikojme me imtesi, po me gjithe famen dhe leket e dynjase si nuk merren me pak estetike xhanem?! I thuaj Ronaldos, Ronaldinhos (fisit roookoko, lol, emra qe kane dhe keta
) te rregullojne dhembet, njeri si shtepi fshati, e tjetri me dhembe kali lol.
Qe t'i veme kapakun ketij muhabeti, ta kesh per nder qe lejohesh ketu here pas here (derisa te soset Kolombi lol) pa per te drejtat speciale s'pyesim. Kampionati eshte ne token tone, topin e kemi vete, dhe te tjerat .... no comment.![]()
Krijoni Kontakt