Close
Faqja 42 prej 140 FillimFillim ... 3240414243445292 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 411 deri 420 prej 1397
    .... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Verdalle a derebardhe jemi, po gajasemi e po brockullisim me ata qe kane vrapuar keto dite, se ata tanet kane bere sehir deri tani .

Nga e enjta ne darke do me zene ethet keq, lol. Keshtu qe na lejohen ca dite pushimi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 27-06-2006 më 18:08

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga dordi1
    Sivjet, shpresojme t'a kete Lukas Podolski, qe flet polonisht ne fushen e lojes me Miroslav Klose! Po t'i besojme Jurgen Klinsmann, per k'te te fundit...

E vertete kjo ore tifoza gjermane?!!!

i/e regjistruar Maska e Labeati
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    Citim Postuar më parë nga i_pakapshem
    E vertete kjo ore tifoza gjermane?!!!
    Te verteten do ta mesosh kur t'jua rrasin ju golat... nqse arrini deri aty se kam nji parandjenje do t'ju nise ne shpi Franca...pa shum buje

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Labeati
    Te verteten do ta mesosh kur t'jua rrasin ju golat... nqse arrini deri aty se kam nji parandjenje do t'ju nise ne shpi Franca...pa shum buje
    shtttt urte

Ne do jemi duke ju pritur juve ne finale......kujdes se mos ju japin dajak komshijte tane

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    shtttt urte

Ne do jemi duke ju pritur juve ne finale......kujdes se mos ju japin dajak komshijte tane
    i_pakapshem, nuk i thuhet "shttt urte" zotit te shtepise lol. Trokit nje here, prit, trokit prape, ta shikojme te arsyeshme dhe te hapim deren, ama ligjin nuk e ben dot ketu.

PS: Je me fat se s'eshte Kolombi verdalle . Une jam pak me tolerante, lol, e pertoj te marr fshesen.

Kjo teme eshte per tifozat gjermane. Slejohet njeri tjeter sidomos ju bananaxhinjte Antigjerman free kemi thene.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Lioness
    i_pakapshem, nuk i thuhet "shttt urte" zotit te shtepise lol. Trokit nje here, prit, trokit prape, ta shikojme te arsyeshme dhe te hapim deren, ama ligjin nuk e ben dot ketu.

PS: Je me fat se s'eshte Kolombi verdalle . Une jam pak me tolerante, lol, e pertoj te marr fshesen.
    Ju jeni te zotet e shtepise, ne jemi mbreterit e futbollit. Perqindja me e madhe e forumistave kane votuar qe brazili fiton kupen. Ndeshjet tona jane me te ritransmetuara, me te kritikuara, me te komentuara etj etj. Cdo levizje qe ben brazili dhe lojtaret e saj vihet nden mikroskop, prandaj kemi te djreta speciale.

p.s. Ku shkon objektiviteti jot si moderatore pastaj po more fshesen?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Manchester, UK
    Postime
    1,079
    Nje artikull i FIFAs qe krahason menyren e lojes dhe statistikat e Gjermanise dhe Argjentines, http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/060627/1/8cea.html.

Ne nje levozhge arre

Gjuajtje gjithse / Gjuajtje ne porte (%)
    GER: 38/78 (49%)
    ARG: 21/41 (51%)

Pasime gjithsej / Pasime te sakta (%)
    GER: 1784/2070 (84%)
    ARG: 1666/1998 (83%)

Krosime gjithsej / Krosime te sakta (%)
    GER: 33/111 (30%)
    ARG: 10/66 (15%)

etj. etj.

Mua me teper me bie ne sy ajo e para. Argjentinasit kane bere 10 gola ne 21 gjuajtje ne porte. Taneve i jane dashur 38 per po aq gola. Te shpresojme qe kuoten e zemergjeresise e kane shpenzuar me polaket dhe nordiket.
    Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Darius
    Kjo teme eshte per tifozat gjermane. Slejohet njeri tjeter sidomos ju bananaxhinjte Antigjerman free kemi thene.
    Nuk jemi nga kosta rika ne ose nga guatemala, pranaj bananexhinj nuk na shkon. Po do te na thuash kafexhinj ose vendi i modele, ajo shkon me shume. lol

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Ju jeni te zotet e shtepise, ne jemi mbreterit e futbollit. Perqindja me e madhe e forumistave kane votuar qe brazili fiton kupen. Ndeshjet tona jane me te ritransmetuara, me te kritikuara, me te komentuara etj etj. Cdo levizje qe ben brazili dhe lojtaret e saj vihet nden mikroskop, prandaj kemi te djreta speciale
    Ama llogjike eshte kjo? lol. Me flet si ne vitet 90-te qe u be gjithe dynjaja me Bull-sat e as nuk e dinin nga binte Chicago, vetem pse fitonin apo se kishin Jordanon, lol.

Sa per levizjet aman beju derman atyre lojtareve, se me te vertete po i shikojme me imtesi, po me gjithe famen dhe leket e dynjase si nuk merren me pak estetike xhanem ?! I thuaj Ronaldos, Ronaldinhos (fisit roookoko, lol, emra qe kane dhe keta ) te rregullojne dhembet, njeri si shtepi fshati, e tjetri me dhembe kali lol.

Qe t'i veme kapakun ketij muhabeti, ta kesh per nder qe lejohesh ketu here pas here (derisa te soset Kolombi lol) pa per te drejtat speciale s'pyesim. Kampionati eshte ne token tone, topin e kemi vete, dhe te tjerat .... no comment.

Faqja 42 prej 140 FillimFillim ... 3240414243445292 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. BESA - Tifozat verdhezinj
    Nga FЯODO në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 20-07-2008, 06:00
  2. Tifozat e Italisë!
    Nga Isomer937 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 710
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 05:39
  3. Tifozat e Francës!
    Nga Juventini në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 09-07-2006, 22:16
  4. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •