Darius, nga kapjet mbreme gjithe ai hajer he?.
Darius, nga kapjet mbreme gjithe ai hajer he?.
Hihihihihihi pse jo ePash zotin Lioness asaj siper teje kercitja nje me pellembe po nga ato mbrapsht qe ta kapin vetem gishtat dhe ti djegi... gjyqtari thote, sikur eshte duke u bere Kupa e Republikes ne Shqiperi dhe jo Kupa e Botes... ncncncncncnc
/me pukes...khe khe khe
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Darius, ia kellcita pa merak. Shpejt e shpejt, lol.
Ahh qe ste kam afer te te puthja njehere ashtu sic puthin gjermanet(me hail dmth...hihihihihihihihi)
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ju dy me lart lerini puthjet ,per me vone.................lol
Nese behet mbare e veme kuroren..........,te kampionit.
Kjo ketu me poshte do puthet me Bayon..............
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Lol, une per vete e dua bjonde.
Kolombo si thua Suedia apo Anglia ne ndeshjen tjeter? Une per vete nuk e di se kush do jete po me ate kembe te hidhur qe e kam pare Ballack sot parashikoj qe goli tjeter do kete autoresine e tij dhe nga 20 metra biles. Goli i dyte nga Klose se ka ambicje tjetri
p.s. sapo u peshova tani, kisha shtuar 3 kile. Damn, do zoti nuk fitojne me rezultate te tilla keta se kush futet ne diete![]()
Ti kolombi, keshtu puthje korrespondence e kishim fjalen, tip hail kur thote Darius. Pastaj lesheverdhe s'behem une as per inat te vjehres, e jo me te mullinase
.
hehehehehe ska gje, bionde eshte shprehja. Mjafton tifoze e deutsch![]()
Thuj mos te kerkojn ndryshime tjera se per boje flokesh pune e kollajte....Postuar më parë nga Lioness
Mund ti besh edhe pink, jeshil apo blu...
Por meqe jemi ne world-cup kisha me thane me seksione: zi, kuq e verdhe![]()
Qe tja bash qejfin edhe vjehrres edhe mullinase edhe shokeve te temes
Flamurin e kemi ne shpirt, nuk ka nevoje per shpalosje publike.
Darius, ndonje pretendim tjeter ke ti para se te veme kuroren ..... e Boterorit ?!.
Krijoni Kontakt