http://szmimg.sueddeutsche.de/upl/im...8059/18929.jpg
nuk kam cfar te them.komplimente.
me duket se do perseritet 1974-ra![]()
http://szmimg.sueddeutsche.de/upl/im...8059/18929.jpg
nuk kam cfar te them.komplimente.
me duket se do perseritet 1974-ra![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Cilat nga fjalet e mija te shtyne te mendosh qe jam nga Korca?
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Hehehehehehe, ncuq. Eshte tipike per myzeqaret (aka lalucet). E perdor se me duket sikur ja rras nonjonit me shpulle nga ato me tre gishta mbrapsht fytyresRrofsh per urimet.
Ne 2006 Ne roundin e 16-ve Argjentina mund Meksiken... edhe mundet ne cerekfinale nga Gjermania...
lol,,, historia perseritet edhe perseritet.. vetem se kesaj rradhe Gjermania ishte me pjellore ne gola.
Ai Bastan Zhvajnshtajger alamet lojtari yll.
Dhe ishalla fitoni ene me Spanjen me te njejtin rezultat ene me te njejten loje..
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Kjo Spanjë që pamë sonte don të sfidoj Gjermanët? Vetëm në endërr po luajti njëjt si sonte Spanja edhe në ndeshjen kundër Gjermanisë do të ec për në shtëpi.
Wir machen weiter.
Ndryshuar për herë të fundit nga RaPSouL : 03-07-2010 më 20:04
Sui generis
Krijoni Kontakt