Wie machen weiter, langlebe Deutschland :P
Gol i bukur i Ozil, shpresojmë në ndeshje tjera më të bukura.
Wie machen weiter, langlebe Deutschland :P
Gol i bukur i Ozil, shpresojmë në ndeshje tjera më të bukura.
Sui generis
Ndeshje e veshtire, kujtoja se do ishte pak me e lehte per Gjermanet por luajtem dobet. Ozil duhet te bej stervitje dhe te mesoj se si shenohet kur je vetem perball me portierin, hera e katert qe ka humbur golin ne ate menyre deri tani. Boateng shume dobet nga ajo ana e Badstuber, me mire do ishte Jansen me qe gjuan edhe me kemben e majte. Lahm ka qene ne cdo cep te fushes sot, fale atij nuk hengrem gol, beri disa krosime te mira ne zonen e Ganes po kush te shenonte? Kakau? U ndje pak mungesa e Kloses. Edhe ai Kedira si shume hidhet andej nga sulmi, le boshllek ne mesfushe. Mertesaker 2 metra gomar dhe nuk mund te fitoj asnje duel ne ajer, per te cuditur.
Welt Meister 2014
mertesaker e ka mbush cilkin,
duhet tjeter ne qender te mbrojtjes gjermane.
ndoshta duhet fut serdar taci,
po bohen shume te rinj.
shvajnshtager, sikur pati terheqje ne fund te ndeshjes?
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Schweinsteiger si ka punët mirë. Nuk është ende e sigurt nëse mund të jete gati për ndeshjen e se dielës.Më e keqja është se s'ka zëvendësim ky lojtare...
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Po luajten me Angline sic luajten me Ganen, eshte nuk eshte Schwein, e kane punen keq. Ose ti therrasin mendjes ose me mire te veme ndonje bast per Angline.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Jo, jo! Më e keqja që mund ti ndodh Gjermanisë është të luaj baras deri tek penalltitë, që është edhe me e mira njëkohësisht, kur dihet historia e anglezeve në penallti.
Por sido që të jetë Schweini do i mungoje më tepër se Ballacku Gjermanisë, kur dihet se Khedira i ka mendja të shënoj gola e jo te ndihmoje mbrojtësit e të organizoje lojën..
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Jam me Gjermanine tani. Gooo Gjermani . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Duhet ti falenderohemi Ozil dhe jo lojës që bëri skuadra.
Sui generis
Nëse vazhdojnë me ketë ritëm nuk i kane punët mire, shpresoj qe komponohen si ekip.
Me respekt,
Valdet Shala
Krijoni Kontakt