njeriu ka mundesi te udhtoi ne koh edhe pa kurfar makinerie teknologjike vetem se duhet ta thyej barieren e kriuar gjat egzistences se vet njeriu nuk eshte i vetdishem per per fuqin qe e ka per gjerat qe mund ti bej me mendjen me trurin e vet .
njeriu ka mundesi te udhtoi ne koh edhe pa kurfar makinerie teknologjike vetem se duhet ta thyej barieren e kriuar gjat egzistences se vet njeriu nuk eshte i vetdishem per per fuqin qe e ka per gjerat qe mund ti bej me mendjen me trurin e vet .
We are all Aliens
Kam pare rastesisht ne internet per nje makineri te ashtu-quajtur HDR -Hyper Dimesional Resonator. Ka ndonjeri me teper info...rreth kesaj apo eshte thjesht nje mashtrim banal?
E pamundura egziston vetem per momentin . Nje e pamundur ne shekullin e 18 tani eshte e mundur , me siguri nje e pamundur ne kete shekull sdo te jete e pamundur ne shekujt ne vijim.
Udhetimi ne kohe ? Per mendimin tim eshte i mundshem sepse vet teoria e relativitetit ka mangesi dhe keto mangesi vrehen pikerishte tek drita dhe shpejtesia e saj .
Une mendoj se udhetimi ne kohe eshte vetem qeshtje (apo mbase eshte zbuluar) vitesh .
te pergezoj qe paske pasion shkencen sa do qe se studjoke ate por mos ngatarro
cosmic holes me black holes per udhetimin ne kohe
te udhetosh nga black hole in time eshte pothuajse e pamundur duke e ditur qe e vetmja menyr eshte cmosic hole.
Edi qe do thuash po prit se kto te dyja kan lidhje , jo skan ate lidhje qe konceptohet jan dy drejtime te ndryshme ,
pra hapja e nje vrime ne kozmos , dhe ajo egzistuesja , qe eshte black hole
gjithashtu egziston dhe teoria e nje makine e cila do ndante te gjitha atomet e trupit ne vendnisjen A dhe do ti mblidhte ato perseri ne vendarritjen B
por edhe kjo ska shumi siguri sepse rimbledhja e atomeve mund te nxjerri robin gjysmak nga krahu tjeter ose te vdekur ose thjesht mund te krijoj nje clon te tije .
well jan spekullime te vertetuara nga fizika por jo te vena ne prove tpakten not yet.
te pershendes
Ndryshuar për herë të fundit nga NeutronStar : 05-02-2011 më 08:05
Me kujtove nje shkrim qe kam bere ketu ne forum me kete fraze. Duhet te jete tek temat Misteret ku flet per nje ekspedite te supozuar tek Piramida e Gizes te cilet arriten te gjenin hyrjen per ne dhomat e nendheshme dhe ku zbuluan gjera te paimagjinuara. Nder te tjera flet dhe per tekste ku shpjegohet spostimi nga pika A ne piken B nepermjet shperberjes se atomeve por qe saktesia duhet te ishte e atille (me milisekonda) qe cdo objekt te dilte ne piken B i plote sic ishte nisur nga pika A, ose te mos perfundonte diku tjeter. Asnjehere skam qene ne gjendje te konfirmoj vertetesine e zbulimit dhe sa here jam drejtuar me pyetje aty ku duhet ka patur nje heshtje ose rrudhje supesh. Mbase do e konsiderosh me interes ta lexosh. Shpjegimi qe i behet eshte sa fantastik aq dhe i mahnitshem. E ke ketu tek shkrimi #24 http://www.forumishqiptar.com/showth...t=63335&page=2gjithashtu egziston dhe teoria e nje makine e cila do ndante te gjitha atomet e trupit ne vendnisjen A dhe do ti mblidhte ato perseri ne vendarritjen B
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
pa tjeter darius ja ti hedh nje sy
Ndryshuar për herë të fundit nga NeutronStar : 05-02-2011 më 12:19
Darius bera nje shpjegim tek tema e sapo dhene me siper nga ty. mund ta lexosh kur te kesh kohe , dhe shpresoj te te pelqej dhe te arrish te kuptosh disa gjera qe te cilat jan me te vertet misterioze.
E ke fjalen per imagjinaten! Po, kjo mund te arrihet nepermjet imagjinates!I vetmi mjet i super-sofistifikuar i njeriut,qe arine te ia kaloj te gjitha shpejtsive,ne fakt ky quhet iluzion pasi qe prezenca jote qendron aty ku je ,perderisa imagjinata mund te pershkoje hapsira gjer ne infinit per nje kohe relativishte shume te shkurter!
Ndryshuar për herë të fundit nga bindi : 05-02-2011 më 15:28
Krijoni Kontakt