Close
Faqja 28 prej 74 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 732
    echo Maska e Dara
    Anëtarësuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    694
    Citim Postuar më parë nga White_Angel
    Akoma ke ura je mo ???? ncnnccn kush ju jep libra ne dore ju moreee....

Sapo kam mbaruar" Unaza " e Danielle Steel .

Mire jo keq .
    Danielle Steel, eshte nje shkrimtare qe ASNJEHERE sme ka terhequr, lol, jam munduar qe te mabroja nje liber te saj deri ne fund por asnjeher nuk kam mundur, qofte ne shqip qofte ne anglisht lol

[xeni], fatkeqesith nuk e mabj mend kush e ka perkthyer ne shqip, di qe varianti i librit qe po lexoj ehste nga Oprah Club....

Ne vazhdim me Dan Brown ju sugjeroj te lexoni "Digital Fortress". Liber fantastik, e nje fare menyre ai paraqet xgjedhjet e njeriut ndermjet "Lirise personale" dhe " Sigurise se Shtetit".

Citim Postuar më parë nga Pilivesa
    Ne vazhdim me Dan Brown ju sugjeroj te lexoni "Digital Fortress". Liber fantastik, e nje fare menyre ai paraqet xgjedhjet e njeriut ndermjet "Lirise personale" dhe " Sigurise se Shtetit".
    Shume i bukur eshte si liber, ndonese jo si Angels and Demons apo DaVinci Code. Po prape ja vlen. Majde tingellon dhe pak si aktual tani mbas skandalit te survejimit qe NSA i ben shtetasve amerikane dhe atyre neper bote.
    Une po ashtu do ju sugjeroja Deception Point po nga Dan Brown.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

echo Maska e Dara
    Anëtarësuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    694
    Citim Postuar më parë nga Darius
    Shume i bukur eshte si liber, ndonese jo si Angels and Demons apo DaVinci Code. Po prape ja vlen. Majde tingellon dhe pak si aktual tani mbas skandalit te survejimit qe NSA i ben shtetasve amerikane dhe atyre neper bote.
    Une po ashtu do ju sugjeroja Deception Point po nga Dan Brown.
    Pikerisht prandaj me ra ne mendje ky liber, meqe po lexoja ne lidhje me MOnopolizimin e pushtetit ... persa i perket librit qe permende kam lexuar vetem preview, nuk me ka rene ne dore si liber, por gje qe rregullohet me ndihmen e Amazon.com

Po nga John Grisham keni lexuar gje? Eshte shkrimtar shume i zoti, edhe libri i fundti nga ky autor qe kam lexuar ka qene "The last Juror" Ja u sygjeroj .

Citim Postuar më parë nga Pilivesa
    Pikerisht prandaj me ra ne mendje ky liber, meqe po lexoja ne lidhje me MOnopolizimin e pushtetit ... persa i perket librit qe permende kam lexuar vetem preview, nuk me ka rene ne dore si liber, por gje qe rregullohet me ndihmen e Amazon.com

Po nga John Grisham keni lexuar gje? Eshte shkrimtar shume i zoti, edhe libri i fundti nga ky autor qe kam lexuar ka qene "The last Juror" Ja u sygjeroj .
    Mos u lodh me Amazon.com se te charging edhe shipping. Shko me mire ne Book Store dhe e ke aty

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Mu me pelqeu me shume Deception Point megjithate edhe Digital fortress nuk ishte keq. Mgjth duke qene se Deception Point eshte libri i pare fare qe kam lexuar nga Dan Brown me ka lene pershtypje te vecanta. Sa keq qe gjalleset aliene nuk ishin ne fakt aspak 'aliene'.

Tani kam filluar THE CABINET OF CURIOSITIES nga Dauglas PRESTON edhe Lincoln CHILD. Eshte nje tjeter aventure e Agjentit Aloicious Pendergast te cilin e kam lexuar nga keta 2 autore me BRIMSTONE edhe DANCE OF DEATH. Ju keshilloj te lexoni Brimstone ne fillim pastaj Dance of Death se kane ca lidhje ne ate kronike, mgjth jane libra qe shkojne edhe vecas njeri tjetrit.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga bayern : 03-02-2006 më 01:27
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

...gjení... Maska e mad
    Anëtarësuar
    18-03-2004
    Vendndodhja
    Prage [EU]
    Postime
    1,321
    eshte liber fantastik, flas te pakten nga pervoja qe kam patur duke e lexuar dhe mbresat qe me ka lene.

{^_^}
    ::|maDes!gn © 2009|::

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Citim Postuar më parë nga [xeni]
    LOL. Si flet per librat ti Leila, sikur po thua se ç'hengre per darke...

Sa per lenjen pergjysme te librave...Une do thoja se nuk ia vlen te lexosh nje liber thjeshte pse e ke filluar...Jeta eshte shume e shkurter dhe libra ka aq shume...

Po lexoj "Njeqind vjet vetmi" nga Markez, i cili eshte fantastik.
    Evet, librat jane nje forme ushqimi E provova keshillen tende (para se te ma jepje ) dhe lashe pergjysem "Wuthering Heights" te Emily Brontes qe per kete me vrau ndergjegja me vite. Tani jam duke lexuar Ramayana e Valmikit nga (Norton's) Antologjia e Letersise Boterore. S'ia kam varur mitologjise Indiane, dhe do ti qe edhe per kete me vret ndergjegja mua? lol
    Gorusuruz!
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Kjo lenja pergjysem me ndodh edhe mua shpesh. Jo se nuk me pelqen libri, por me ngjan si puna e asaj kusise me groshe;...pasi i kam shijuar groshet per dy dite rresht...nuk ma terheq me. PO e kam mbaruar mire, po s'e kam mbaruar hidhet ne plehra

Si thote nje kusheriri im...nuk haet groshe perdite

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Citim Postuar më parë nga Leila
    Evet, librat jane nje forme ushqimi E provova keshillen tende (para se te ma jepje ) dhe lashe pergjysem "Wuthering Heights" te Emily Brontes qe per kete me vrau ndergjegja me vite. Tani jam duke lexuar Ramayana e Valmikit nga (Norton's) Antologjia e Letersise Boterore. S'ia kam varur mitologjise Indiane, dhe do ti qe edhe per kete me vret ndergjegja mua? lol
    Gorusuruz!
    Ti moj aguridhke se ti je e shkathet per keto pune: ku mund ta gjej librin The Devil to Pay in the Backlands nga Joao Guimaraes Rosa? Kur shkoj tek amazon.com me del vetem nje used one, and damn it! it's $150.00.
    Summertime, and the livin' is easy...

echo Maska e Dara
    Anëtarësuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    694

.......................................

Nje liber tjeter qe do te sygjeroja ehste nga Bernard Cornwell me titull Stonehenge

www.bernardcornwell.net

Gjithashtu : Nqs keni ppyetje per Origjinen tone edhe per kuptimin e esences edhe egzistences ju sygjeroj Origin nga Stephen Baxter

Faqja 28 prej 74 FillimFillim ... 18262728293038 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lexoni Biblën on-line në gjuhën shqipe.
    Nga Albo në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 30-11-2012, 05:42
  2. Lexoni > Sekretet e Ahmet Zogut
    Nga Humdinger në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-10-2006, 12:12
  3. Sa shume lexoni?
    Nga Kryeplaku në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 09-02-2005, 12:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •