Hmmm, epo e ngaterroj me nje buterfly tjeter, ku luante Kevin Costner.
"Dragonfly"
Hmmm, epo e ngaterroj me nje buterfly tjeter, ku luante Kevin Costner.
"Dragonfly"
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Hide and Seek
super thriller
Lol. Se kam shume problem tek menyra sesi eshte hartuar historia, por tek vete historia qe paraqet. Ndonese eshte trajtuar ne menyre artistike ka shume te verteta ne te duke filluar me historine e atij plakut qe i tregon te birit per Night Templars dhe thesarin e tyre si dhe per Freemasonry dhe shenjat sekrete apo shoqerite sekrete qe perfaqeson. Kjo eshte arsyeja pse me ka pelqyer.Postuar më parë nga Manulaki
![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Postuar më parë nga pepi
when you put it that way, edhe mua me pelqeu.
"Clifford the big red doog"
Emilie Elisabeth says: "And Clifford's big idea for today is 'be truthfull'"![]()
Te shpëtohesh do të thotë të transformohesh prej Perendise, të ribëhesh ashtu siç Ai donte që ne të ishim që nga fillimi!
Hate makes you impotent, love makes you crazy, somewhere in between you can survive.
Nga filmi Throw Mamma From the Train me Billy Crystal and Danny De Vito.
If I Only Could....
Po Teletubbies ca thone Manule .. lolPostuar më parë nga Manulaki
psh ai i kuqi ... une jam i kenaqur .. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Juve mos perfitoni nga rasti qe keni femije dhe kjo ju jep avantazhin te shikoni filma me shume; not fair
P.S. Po ai filmi me ate avionin qe flet dhe fluturon?![]()
Une rekomandoj: "Pingu" seriale te BBC, shume funny dhe shume fantastike... gjithashtu "Angelmouse" dhe "Andy Pandy" BBC
Nuk e di per c'arsye, por mendoj se keta anglezet programet e femijeve i kane shume me teper edukative dhe shume me fun sesa programet amerikane.
"Jay Jay, The jet plane"Postuar më parë nga diikush
cute, cute, i lezetshem, i lezetshem
The Manchurian Candidate
I lezetshem!![]()
Krijoni Kontakt