si mendoni ju luan Feja nje rol kryesor ne 1lidhje me dike??
si mendoni ju luan Feja nje rol kryesor ne 1lidhje me dike??
How can she fall, if there is no one there to catch her
Unė nuk mendoj ashtu. Di qė ka fanatikė fetar qė nuk do tė krijonin lidhje me dikė qė nuk ėshtė i fesė sė tyre, por ky nuk mendoj se mund tė quhet rol kryesor nė lidhje sepse prapė janė faktorėt tjerė qė ndikojnė pastaj pėrveē fesė qė mendoj se luajnė rol shumė mė tė madh se feja. Unė pėr vete nuk jam fanatik fetar, dhe feja nuk mund tė luaj kurrfarė roli nė krijimin e njė lidhje, flas nga ana ime.
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Me imagjino mu tu i then nej femre: "Zoti im esht me i madh se i joti. Ik se s'kam pune me ty, femer e keqe, u djegsh ne ferr ishalla, ptuu!!" lol
feja eshte support star ne dashuri. psh ndezja e 250 qirinjve ne 10 mtr^2 ose falja me b.. perpjete jane kripa e dashurise, e ndezin si i thone. edhe statuja e buda-s pershembull mund te imagjinohet si do it in public bebe..
tani seriozisht, per mua feja nuk luan asnjelloj roli brenda shijeve dhe kufive te caktuar. peace
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
lol..ryder...ajo do te doje shum e shum po tia thuash ate..
por una e kisha me shum tek feja jote,nenkuptoj qe per shmb ti je mysliman,ajo eshte krishteri,ti nuk pin alko/mish derri...ajo gatuan ne shtepi ate lloj,dmth jane disa faktor qe e ben jeten te veshtire me 1 fetare,mesa kam degjuar.Do u ndaje ti nga ajo??
Bile ka nga ato njerez qe i gjykojne njerezit nga syri i fese...per shmb veshja/sjellja e asaj femre e ben dike(fetar)qe mos ti flase edhe pse ai mund ta pelqeje shum ate/bile doje.
ps.Dodono flm per mendimin.![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
haha s'eshte dhe aq e veshtire ta imagjinosh loolPostuar mė parė nga Ryder
Per besimtaret feja luan nje rol te madh;
Dhe per te tjeret qe nuk jan dhe kaq besimtare feja e partnerit luan rol, une vete s'besoj qe mundem te lidhem me njerez qe jane aq fetare qe humbasin te shtunat dhe te dielat ne kishe apo xhami.
Sa here lexoj postet e tua nismetare , c'te bej te qesh apo te qaj?
Padoganen dikur e ktheve ne arene politike,tani edhe ne kete nenforum qe merret me punet e shpirtit dhe te zemres,te dashurise,qe nuk njeh kur ajo eshte e paster ,e sinqerte,e vertete korniza te vjeteruara ,demode mendimesh apo dilemash te lyera me boje fetare si keto qe shpalos !
Ata qe ne nje dashuri kerkojne brenda nje zemre te ngrene kisha apo xhamia,e sidomos ne ditet e sotme,kane marre divorc me ndjenjat e dashurise para se ti prekin ,ti poerkedhelin,ti jetojne.
Per mua ky eshte absurditet,dhe rinia e sotme eshte fatkeqsi te lundroje ne oqeane dilemash te tilla.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Feja te luaj role ne nje lidhje?
Nuk e kuptoj se pse do te luante nje role, se kur nje njeri do ishte aq i dhene pas nje njeriu tjeter, 99% nuk mendoj se do i shkonte neper mend feja. Sidomos dhe mosha jone keto gjera nuk do i merrte parasysh fare.
Nga ana personale mendoj qe tek mua nuk do kishte efekt fare nese e dashura ishte myslimane, shik, cifute apo tjeter, se nese une do kisha marr ate hape qe e kisha pranuar, dhe nese dihesha i kenaqur prane saj, dhe ishim te dy happy prane njeri tjeterit atehere per mua feja s`do luante as nje role, dhe sikur familja mos te ma pranonte do i thoja "Ky jam une,kjo eshte vajza qe dua po deshet pranojeni po s`deshet atehere..."
Jam JETUS jo TREGUS!.
Kur dashurohesh nuk dashurohesh vetem me emrin kole ose hajdar.Ajo cka njeriu me shume e terheq ne dashuri eshte sjellja e njeriut, kultura ,vizioni i jetes ,karakteri ,personaliteti dhe shume pak eshte terheqese bukuria pasi ajo venitet nese keto tjerat nuk jane nen nivelin e "detit" .Pra nese feja ndikon ne keto qe kam permendur me lart natyrisht qe ka ndikim ne dashuri sidomos une do te thoja qe njerzit qe besojne jane me shume sensibel dhe kane me shume ndjenja ndoshta eshte prej besimit ndoshta prej dickaje tjeter ?????
Ah dhe dicka dashuria eshte pjese e zemres dhe ska njeri pa zemer por e kieqa qendron tek ato qe jetojne fizikisht dhe jo shpirterisht.
,Vdekje klinike do ta quaja dashurine e tyre.
Feja ka njer nder rolet me kryesore ne dashuri.Shume dashuri te zjarrta kane mbaruar vetem per shkak te dallimeve ne fe.Eshte me e lehte te dashurosh njeriun e fese se njejte,ama kjo eshte problem i ndjenjave dhe zemres te cilat nuk pyesin se ke dashurojne.Mundesi per kompromis ka,mirepo e dim te gjithe se sa here eshte efikas ai.
Pershendetje
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Krijoni Kontakt