Close
Faqja 9 prej 18 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 180
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Teorikisht mund te shkohet nga toka ne nje planet ne galaktike tjeter shume me larg se ku ndodhet ylli Alfa Centaur. Nese plani hapsinor midis ketyre galaktikave perthyhet aq shume sa toka dhe planeti teter te afrohen ne distance, atehere udhetimi behet edhe me nje shpejtesi me e ulet se shpejtesia e drites. Qe kjo perthyrje plani te ndodhe duhet nje force e forte gravitacionale ne mes qe do te kerkonte nje energji tmerresisht te paimagjinueshme. Nese jashtokesoret e kane zgjidhur kete problem, atehere skemi pse te cuditemi nese vertet kane ardhur ne toke.
    Po kjo force e fuqishme gravitacionale eshte ne qender te milky way,nje supermasive blackhole,por black hole thuhet qe te nxjerin ne nje univers tjeter paralel dhe realitet alternativ,eshte nje mister i madh
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Citim Postuar mė parė nga Peniel Lexo Postimin
    Kėtė e kisha kuptuar dhe ndoshta ishte gabimi im qė citova gjithė pjesėn, sepse pjesa qė nuk munda tė kuptoj ishin dy fjalitė e para tė citimit.

Nėse dėshiron, thjesht njė sqarim.

ns
    Ideja eshte qe jemi te krijuar gjenetikisht (madje dhe une jam partizan deri disi i dizajnimit inteligjent). Prandaj e perdora ate shprehje.

p.s. Ne lidhje me komentet e mepasshme; Do ju lutesha shume qe mos dilet nga tema. E kam bere te qarte me shume se njehere qe ne kete teme nuk ka vend per diskutime te ekzistences apo jo te alieneve, mundesive apo jo te ardhjes se tyre etj. Ato jane gjera qe diskutohen dhe po diskutohen neper tema te ndryshme ne kete nenforum dhe ne ate kontekst jane detajuar shume nga argumentat e paraqitura me siper. KJo teme ka lidhje direkt vetem me librin dhe sqarime per gjera te vecanta. Pra ju lutem mbaheni parasysh dhe le te mos i perzjejme temat kur nuk ka nevoje.

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    pershendetje darius..
    mbase nuk ka vend ktu kjo pytje por po mundohem ti nderlidhi disa gjera..
    krijesa misterioze Chupacabra, qe shum shpesh eshte raportuar ne rrethinen e Albuquerque, a mund te ket ndonje lidhje me experimentet nentoksore, ne bazat e tyre nen tokesore?
    me sakt a mund te jete krijes me prejardhje jashtetoksore(kafshe shtepiake e tyre)?
    pershendetje!
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Kjo eshte njera nga hipotezat. Dmth qe chupacabra eshte rezultat i nje eksperimenti gjenetik te ngjashem me ato qe behen ne Dulce dhe qe ose eshte lene i lire vullnetarisht ose ka arritur te iki. Vetem se ka nje problem te vogel, Chupacabra eshte pare fillimisht ne Porto Rico dhe pastaj ne Republiken Domenikane, Argjentine, Bolivi, Kili, Kolombi, Honduras, Salvador, Panama, Peru, Brazil, Shtetet e Bashkuara dhe sidomos ne Meksike. Pra ka nje shperndarje gjeografike shume te madhe. Ka dhe nje tjeter 'problem', ajo eshte rregjistruar dhe me pare, shekuj te kaluar dhe kjo deri diku veshtireson teorine e nje eksperimenti gjenetik. Mbetet dhe nje mundesi tjeter qe kjo te jete nje kafshe relativisht e zhdukur dhe qe mund te kete vazhduar te evoloje nentoke dhe here pas here shfaqet. Por ketu ajo mund te futet ne kriptozologji dhe nuk ben me pjese ne ufologji.

i/e regjistruar Maska e kotolili
    Anėtarėsuar
    16-02-2008
    Postime
    12
    Ne fillim fare do te doja t iu pergezoja mbi librin lufta e dulces. Kisha nje pyetje rreth librit kur ne liber citohet fjala humanoid per cfare behet fjale per njerez apo per qenie qe ngjajne me ne

Termi Humanoid i referohet cdo lloj qenie, struktura trupore e te ciles i ngjason asaj te njeriut. Pra me kete term pershkruhen primatet, krijesat mitologjike dhe organizmat artificiale (robotet) si dhe qeniet jotokesore qe permbajne keto karakteristika.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-03-2008
    Postime
    2
    Literatura thote qe jashte tokesoret kane qene toke qe nga krijimi i njerezimit

klikoni tek Dulce Underground Base
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 09-03-2008 mė 23:40

petrit me pelqen interesi dhe deshira per pjesmarrje por dua te te kujtoj qe je duke shkruar tek tema qe titullohet: Pyetje mbi librin Lufta Dulces. Ky liber trajton ne 99 % te tij bazen e nendheshme te Dulces. Te drejtosh anetaret ne kete teme qe te klikojne tek Dulce Underground Base me fal po eshte gjeja me pa kuptim qe mund te shkruhej. Do ishte mire qe sebashku me pjesmarrjen ne nje teme te caktuar te jete dhe ideja se per cfare eshte tema.

p.s. Do e vleresoja nese nuk vazhdojne replikat per gjerat jashte teme.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-03-2008
    Postime
    2
    Darius ju falenderoj shum per perkushtimin tend ndaj ketyre temave interesante e sidomos ndaj Dulces! A kishit patur mundesi qe perkthimin tend Lufta e Dulces te ma dergoni me email .

Emaili im - shari_d@hotmail.com

Ju faleminderit!

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Darius a osht i postum i gjith perkthimi qe e ke bo en temen me nalt ???
    We are all Aliens

Faqja 9 prej 18 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kadare, i madh apo i famshėm?
    Nga kalemi nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 10-11-2010, 06:36
  2. Prifeterinjte Pyesin Hoxhallaret Pergjigjen
    Nga Fjala e drejte nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 07:33
  3. Roli i Akides sė Selefėve nė bashkimin e muslimanėve
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:28
  4. Lumturia E Librit
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-08-2005, 17:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •