Eshte nje botim i hershem per nje rreth te ngushte njerezish. E kam siguruar nga nje njeri i afert i autorit. Po versioni i internetit ka me shume material sepse ka shtuar gjera te tjera qe nuk jane ne liber.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Mirė tani, pyetja ime ėshtė, a dinte Carl Sagani gjė apo jo pėr eksperimenet dhe kėtė bazė ? Me sa kam lexuar, dhe emri i atij mė bėri shumė pėrshtypje tė pėrmendej pasi kur u introduktova tek ky njėri pashė qė ishte jo thjeshtė shkencėtar por humanist i shkencave njė njėri me dimension human dhe intelektual tė jashtzakonshėm, autori nuk e kishte nė sy shumė tė mirė. E nxjerr si hipokrit por edhe pse e lėn cėshtjen pezull duket se anon nga teoria qė Sagani ishte nė dijeni tė kėsaj baze.
Ai si njėri gjėrat i vendoste shumė nė perspektivė dhe bėri njė thirrje shumė tė madhe duke popullarizuar universin dhe shkencėn pėr masat qė kjo ishte e ardhmja jonė, duhet ti futeshim shkencės, duhet tė shohim pėr planete e forma tė tjera jete, dhe kėto gjėra ai i shpaloste nė njė farė mėnyrė qė janė shumė tė arritshme do thoja. Tek libri Pale Blue Dot nė mos gabohem thotė pak a shumė se "nėse do ikim ndonjėherė tė kolonizojmė planete tė tjera nuk do jetė pėr arėsye x apo y evolucionare apo idealiste por do jetė sepse njė grup konsortium kombesh apo kompanishė e panė tė nevojshme ta bėnin kėtė gjė(nga ana e profitit)". Jam nė proces tė rileximit tė disa librave tė Saganit qysh kur lexova pėr tė tek ky libėr para disa kohėsh, sado qė pėrmendet vec njė herė mė duket. Do vendoste shumė gjėra nė perspektivė mbi "Space Race".
Njė gjė qė mė bėn pėrshtypje ėshtė dhe mbyllja e programit spacial tė Shuttle. Dje u nis Atlantis, me dixhiturėn Omega, fundi. Fundi i kujt ? Atlantis shumė emėr domethėnės, Omega gjithashtu. Dhe sigurisht si mos mungonte, fluturimi i fundit ėshtė fluturimi i 33-tė. Kush kapitull u mbyll ? Nė shumė rrethe konservatore dhe konspiracie spekullohet se vetė Amerika duke e paralelizuar me Atlantidėn e dikurshme mbaroi, i dha fund eksperimentit 200 e ca vjecar tė saj tė paktėn nė formėn ekzistuese. Nga ana tjetėr hapėsira dhe dėrgimi nė hapėsirė sipas Obamės do privatizohet ?! Mė duket dicka e rrezikshme. Ndoshta Sagani dinte dicka dhe pėr kėtė qysh para 20 vitesh. Cfarė i pengon njė grupi njerėzish mbasi siguruan gjithė farat nė Norvegji diku, tė ikin nė hapėsirė privatisht sepse askush sdo kishte mundėsi me pa duke mos qenė projekte shtetėrore e ta bėjnė botėn shoshė pėr tė zgjidhur disa probleme si popullsia mbi tė gjitha ? Pėrse ka vite qė History Channel pėrgatit njė skenar tė tillė apokaliptik pėr masat ? Pėrse vetė History Channel nė emisionin pėr Dulcen pati presion tė jashtzakonshėm nga ekzekutivat sipėr qė tė mos ta prekte mė kėtė subjekt ?
Shumė gjėra nuk kuadrojnė dhe janė tė rrezikshme. Nuk kuadrojnė sepse mbyllja e Nasas se njė fluturim kushtonte 1.5 bln dollar dhe se duhet tė ishte 20 milion sic ishte parashkikuar por nga ana tjetėr monedhėn vetė e shkatėrruan me inflacion dhe i dhanė me triliona dollarė bankave nuk ka asnjė farė sensi logjik. Eshtė njė justifikim qė nėse Amerika do funksiononte si Amerikė, Obama duhet tė bėhej "impeach" pėr kėtė akt tė paprecedentė, qė jo vetėm ekspozon Amerikėn tek Rusi, sepse nga hapėsira kontrollohet cdo gjė, por sepse ngre shumė pyetje nė perspektivė pėr privatizimin e "hapėsirės" dhe thėrret kėdo pėr njė rivlerėsim edhe mė objektiv tė teorive konspirative dhe kėtyre librave, por dhe rilexim tė vetė shkencėtarėve qė shumė gjėra duket se i kanė koduar dhe futur me shumė inteligjencė nė librat e tyre. Bota paska qenė qorre.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Hyllien : 09-07-2011 mė 11:30
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
E keqja eshte qe gjithmone ka patur dhe ka dy standarte ne nxjerrjen e informacionit dhe perpunimit te tij. Njeri eshte per masat dhe tjetri eshte per nje rreth te ngushte qe normalisht kontrollojne cdo aspekt te projekteve black dhe programeve te tjera sekrete. Nuk habiten nese Sagan ka patur dijeni pasi me kohe kam mesuar qe Francis Drake qe dilte publikisht dhe mohonte ekzistencen e jashtetoksoreve (ndonese nxorri ekuacionin e famshem Drake) nderkohe qe drejtonte programe supersekrete ku perfshihej dhe hetuesia e alieneve te kapur gjate rrezimeve te disqeve, madje dhe tortura te tyre fizike. Ky informacion eshte trajtuar me shume detaje nga Branton ne librin Sekreti i Mojave sipas deshmise se vete nje ushtari te bazes i cili asistoi ne kapjen e alient (e mbiquajten Hank) dhe ne disa seanca hetimore dhe ekzaminime mjeksore. Po ashtu flitet, madje ka dhe prova per ekzistencen e nje programi paralel te NASA-s (program sekret hapsnior), materiale qe i nxorri gabimisht Gary McKinnon kur hackoi NASA-s per te pare nese kishin materiale per alienet. Kjo ishte dhe arsyeja kryesore pse ai kerkoje me force nga SHBA qe te ekstradohej aty. Dhe po, bota ka qene dhe vazhdon te jete qorre.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
njeri ketu permendi dicka ne lidhje me reduktimin e races? cdo thote kjo,kur popullsia boterore vazhdimisht po shtohet?
Do te thote qe ne nje moment te caktuar (mbase) eshte menduar qe te reduktohet popullsia globale nepermjet ndonje virusi apo agjenti biologjik apo shperthimi nuklear...Menyrat jane te shumta. Edhe nje krize urie do bente pune te mjaftueshme per te ulur numrin e njerezve ne bote.
Darius ne kontaktin e pare MJ-12 edhe alienet domethen alient e treguan me te zgjuar se njerzit.
Edhe sa kam lexuar une nuk lexova per alienet qe transformohen madje edhe ne njeri,nese ke lexuar lidhje me kete sqaroma
Kam lexuar por ska lidhje me librin. Pyetjet jane per librin ne vecanti e jo cdo gje qe ka lidhje me alienet ne pergjithesi. Per ate ke teme tjeter.
Darius,
nuk po mundem te qendroj shume para kompjuterit, e te lexoj te gjitha faqet nese eshte bere kjo pyetje!
A gjindet libri i perkthyer shqip, ne ndonje vend te blihet? Jo ta lexoj ne kompjuter sepse po kam probleme me syte, por ama dua ta lexoj!
Rrespekte,
TheG.
███████████
HOLLANDA
███████████
Jo Godfather, librin se kam botuar ne leter asnjehere. E kam hedhur vetem ketu ne forum.
Krijoni Kontakt