Close
Faqja 17 prej 18 FillimFillim ... 715161718 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 180
    Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Darius legjend,mund te komentosh kete: Ketu nje banor i cili jeton afer Dulce shkruan per anomali te shumta qe ka zbuluar ,me shume munde te shohish ne blogun interesant te tije-
    http://www.abovetopsecret.com/forum/thread501175/pg1

Gjithashtu thote qe gjate vizites se qendres lokale seizmologjike ka pare qe shumica e termeteve qe ka ndodhur ne ate rejon gjate viteve 50-70 jane mu ne Dulce apo afer saje , kur epiqendrat e termeteve hidhen ne google earth fitohet nje pamje interesante.Dendesia e termeteve eshte me e shprehur ne rejonin perkates.

Ja vlen kjo qe thote ?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 08-06-2011 mė 23:36
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Shkrim i vjeter. Kam bere dhe nje koment aty por qe eshte fshire Ska asgje te cuditshme. Natyrisht qe ja vlen te lexohet e merret parasysh. Me gjithe ato germime te nendheshme eshte mese e pranueshme qe te kete patur destabilizim dhe si rrjedhoje dhe ka shkaktuar termete.

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Ja ta them une pse nuk e marrin parasysh. Pergjigjen do ta jap ne anglisht se ka me shume kuptim: If the base concept is not present in the human mind, not even the human eye will be able to see it.
    ...or maybe was not there to begin with ?!

Kjo qe thua ti ka shume interpretime te mundshme .Problemi eshte cila nga ato eshte e verteta .

Me pelqen shume nje sticker qe kane trucks nga mbrapa : "If you can't see my mirrors , I can't see you either" .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Viola.V : 02-07-2011 mė 14:56
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

Viola lere 'filozofine' pash zotin. Ajo qe them une ska asnje interpretim pervese ai i rastit konkret. Ka dale per kete fenomen apo te ngjashme dhe nuk pergjithesohet.

p.s. Nuk para shoh se cfare kane trucks nga mbrapa se ju rri gjithmone anash,

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Tjeta Darius, me fal per shqetesimin ... Arrita me se fundi ta gjej librin por formatimi i tekstit ne versionin e librit qe kam une eshte goxha i besdisshem saqe e ben te palexueshem ate. Nese ke ndonje version me te lexueshem, do te isha mirenjohes!

Me respekt,
    S
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

E ke fjalen ne anglisht apo ne shqip? Nese e do ne shqip me dergo e-mail ne msg. Ne anglisht e kam hard cover por mund te te jap website ku mund ta lexosh madje dhe me shtesa qe libri anglisht qe kam perkthyer une nuk i ka.

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    E ke fjalen ne anglisht apo ne shqip? Nese e do ne shqip me dergo e-mail ne msg. Ne anglisht e kam hard cover por mund te te jap website ku mund ta lexosh madje dhe me shtesa qe libri anglisht qe kam perkthyer une nuk i ka.
    Nuk e kam problem ne anglisht, ne fakt; origjinalja me intereson me shume. :0
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar Maska e Atlantisi
    Anėtarėsuar
    13-01-2011
    Postime
    91

The DULCE Book

Tungjatjeta Darius,mund ta kem edhe unė kėtė libėr por nė Shqip nėse ka mundėsi,falemnderit!

Do ja u dergoj po do ju lutesha dhe njehere kerkesa te tilla mos i beni ne teme por mi dergoni me mesazhe private.

Faqja 17 prej 18 FillimFillim ... 715161718 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kadare, i madh apo i famshėm?
    Nga kalemi nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 10-11-2010, 06:36
  2. Prifeterinjte Pyesin Hoxhallaret Pergjigjen
    Nga Fjala e drejte nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 07:33
  3. Roli i Akides sė Selefėve nė bashkimin e muslimanėve
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:28
  4. Lumturia E Librit
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-08-2005, 17:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •