/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Me duket sa u pergjigja me pare e thashe qe eshte fallco. Lexojini temat me vemendje qe mos perseriten komentet 100 here. Pastaj varni turinjte kur fshihen shkrimet...
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Te pershendes Darius!
Desha te te thoja dicka. Nese ti ishe pergjigjur pak perpara meje qe ajo ishte fallco, kjo nuk do te thote qe edhe nje antar tjeter qe ka po te njejtin mendim nuk duhet ta shprehi ate, vetem e vetem pse ju u treguat i "shpejte" (sdi ca emri ti ve) apo se e lexuat dhe e komentuat me shpejte se te tjeret. Nese une kam nje mendim per nje ceshtje, dhe neqoftese kam deshiren per ta shprehur atehere duhet ta shpreh ate, jeni apo jo ju kunder kesaj.
Pastaj nje sqarim i vogel:
komenti juaj
pra e shprehet shkurt, shqip, bukur dhe qarte mendimin tuaj me nje fjali shume kuptimplote me kater fjale.
komenti im:
po mundohem te ta shpjegoj.
Fjalia e pare tregon opinionin tim per ate qe ka shkruar antari me larte, nuk ka rendesi eshte i njejte apo jo me opinionin tuaj, madje ate qe shkruat ju as nuk e lexova fare.
Fjalia e dyte eshte nje pyetje per anetarin i cili ka postuar me pare, kjo pyetje tregon se, pavaresisht opinionit tim te pare, kam interes mbi ate cfare shkruhej.
Nuk pashe asgje te ngashme ne perpikmeri me postimin tuaj dhe nuk besoj se eshte nje koment qe duhet fshire, pasi pyetja qe i drejtohet antarit ka nevoje edhe per nje pergjigje. Pastaj sdi te kem bere ndonje postim deri tani i cili me eshte fshire, dhe aq me pak qe te te kem varur turinjte ty apo ndonje tjetri per ndonje ceshtje, ok?
Shpresoj se u kuptuam!
Mau_kiko
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
Mau arsyeja pse i rashe shkurt eshte per te shmangur diskutime qe nuk te cojne askund. Tema ka shume informacion qe te rendohet edhe me pandehma apo video e mesazhe qe eshte mbushur interneti sot. Pra nuk eshte aspak qellimi per te te mbyllur gojen ty apo te tjereve. Thjesht per ta mbajtur temen e paster nga gjera qe nuk kane vlere. E mbylla ketu kete diskutim.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Darius pershendetje ne Agarthen tende.
Nje pyetje nqs mundem se sdi si te ta nis privatisht.
doja te dija te gjitha keto specie Alienesh bazen e jetes se tyre kane oksigjenin ?
nqs se po si arrijne te marrin ate sasi te mjaftushme kur thuhet qe jane disa mijera alien dhe disa lloje rracash qe jetojne ne thellesira te atilla nen siperfaqen e tokes, si jetojne , me cfare ushqehen, ujerat e zeza e te bardha, rrobat....... cdo gje qe i duhet nje komuniteti per te jetuar normalisht?
Te falenderoj per perkushtimin tuaj per te na iluminuar sa te mundesh ne idete tona.
Me aq sa eshte shpjeguar, ata jane forma jetesore me baze karboni, pra si ne. Normalisht qe marrin oksigjen, ndonese ne disa raste eshte thene se atmosfera jone nuk eshte e pershtatshme per ta pa ndihmen e mjeteve te ndryshme te frymarrjes ose disa rregullatore te brendeshem per gravitetin. Mbi menyren e ushqimit per disa prej tyre eshte shpjeguar qe e sekretojne ate nepermjet lekures ne forme te lengshme. Mbi pyetjet e tjera nuk thuhet ndonje gje por llogjika te shtyn te mendosh qe nje civilizim ose civilizime kaq te avancuara, ne gjendje te nderrmarin udhetime nderplanetare ose nderyjore, duhet ta kene zgjidhur me se miri problemin e veshjes, mbetjeve e cdo funksion tjeter qe i duhet nje komuniteti per te jetuar.
pershendetje Darius
pyetja ime per kete teme eshte qe :
kemi te bejme me nje ose me teper se nje race aliene ne toke sipas asaj qe kam lexuar
dhe dime qe kane nje teknologji me te perparuar se ne
dhe qe jane me intelgjente se ne
dhe me lind pyetja cila eshte arsyeja qe keto qenie jane integruar ne planetin tone
1) per te miren tone
2)apo per te keqen tone
nese eshte per te pare perse keta nuk dalin ne siperfaqe dhe te dalin hapur
sepse nuk paskan qellime te keqija.
nese eshte per te dyten ata kane nje teknologji te perparuar dhe intelekt gjithashtu dhe munde te na mposhtin me cdo lloj arme perse nuk dalin hapur.
pra pyetja ime e pergjithshme eshte :
CFARE I DETYRON KETO LLOJ QENIE TE RRIJNE TE FSHEHUR?
gjithmon nese mundesh te pergjigjesh
FLM Shreku
"LIRIA S'ESHTE GJE TJETER, VECSE NJE KUFOM E DEKOMPOZUAR"
Pergjigjen me te mire normalisht qe do e merrje nese lexoje gjithe librin. Por mund te lexosh shkrimet permbyllese te tij, nga numri #113 deri ne #116.
Te them te drejten nuk shoh ndonje lidhje midis te dyjave.
Krijoni Kontakt