Close
Faqja 11 prej 18 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 180
    i/e regjistruar Maska e kotolili
    Anėtarėsuar
    16-02-2008
    Postime
    12
    Darius ne lidhje me librin do te doja te te beja nje pyetje meqe je me i mireinformuar ne lidhje me kete liber .Sa te verteta mund ti marrim keto te dhena ?!Qe neqoftese do te vertetoheshin do te ishin dramatike .

kotolili nuk mund te konfirmoj dhe as te pergenjeshtroj asgje nga ato qe jane te shkruara ne liber. Jam ne te njejtin pozicion me autorin gje qe ai e ben te qarte qe ne fillim te librit. Pra jane materiale e mbledhura, shkruara dhe analizuara nga shume studiues. Mund te jene te verteta, mund te jene te rreme ate nuk mund ta them aspak me siguri. Personalisht mendoj dhe besoj se ka shume te verteta ne kete liber sic mund te kete dhe lojra kunderinteligjence. Mund te duket kontradiktore kjo qe po shkruaj por ne fund te fundit eshte vete situata e ufologjise e tille. Mendimi me i sakte eshte ai qe krijohet individualisht nga lexuesi. Vetem ti, une dhe tjetri vendosim per bindjen tone bazuar ne ate qe lexojme.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2003
    Vendndodhja
    Ne Kete Univers
    Postime
    147
    Pershendetje Darius.
    Tek ky liber"L_D",ose te disa shkrime te tuat,"mbase dhe te udhetimi ne kohe",flitet "nje pjese e intiligjences se marines Usa"dua te me besh dicka te qarte!?Kjo pjese e intiligjences ishte kunder Iluminatit,apo pjese e tij??
    U be shume kohe qe e kam lexuar,po kjo pjese me ka mbetur si me thene ne Mendje,sepse si pas shume teorive,kundra Iluminatit nuk ka dale askush kunder,por sipas memes natyre ne kimi thuhet qedo Reaksion ka nje kunder reaksion.

Pyetja eshte e paqarte. Me nje pjese te inteligjences i referohesh asaj te perfshire ne keto plane apo ata qe jane kunder asaj? (sepse ekzistojne te dyja fraksionet).

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2003
    Vendndodhja
    Ne Kete Univers
    Postime
    147
    Ateher i nderuar mik virtual,
    Fraksioni qe eshte kunder ketyre Planeve,dmth ekziston dhe pse mund te jete ne minorance!?

Dhe pse mund te dal jashte temes,intervista e fundit qe ke hedhur Mbi Iluminatin,ne japoni mundohu te na gjesh dhe pjesen e dyte te saj.
    eshte ajo intervista me ate djalin qe ka punuar per Forbes,ishte interesante.
    Faleminderit per mundimin tuaj,per ndihmen ne kete forum.
    tung.

Natyrisht qe ekziston ai fraksion. Fale atij fraksioni jane marre shume nga informatat qe lexohen sot. Dhe llogjikisht i bie qe te jene kunder planeve te Illuminatit.

Ne lidhje me intervisten do e vazhdoj sapo te siguroj 2 pjeset e tjera. Por mund te ndjekesh videot qe kam vendosur ne teme (nese di anglisht). Eshte e njejta interviste.

i/e regjistruar Maska e mistreci87
    Anėtarėsuar
    12-03-2009
    Postime
    51
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Natyrisht qe ekziston ai fraksion. Fale atij fraksioni jane marre shume nga informatat qe lexohen sot. Dhe llogjikisht i bie qe te jene kunder planeve te Illuminatit.

Ne lidhje me intervisten do e vazhdoj sapo te siguroj 2 pjeset e tjera. Por mund te ndjekesh videot qe kam vendosur ne teme (nese di anglisht). Eshte e njejta interviste.
    mirmbrema zoti darius une jam i ri ne forum por me ka bere shume kurios fakti qe ju keni kaq shume informacione dhe me da kam arritur te lexoj nga to dhe duke i krahasuar me libra dhe informacione te tjera nga interneti pergjithesisht me duken shume te besueshme.por pyetja ime ka te bej pak me shume me ju personalish se sa me librin tuaj (shume interesant).ju kur keni filluar te merreni me keto studime dhe cfare ju ka shture te beni nje gje te tille duke marre parasush qe shume njeres mund edhe tju merrnin per te cmendur, (me fal per frankecen).faleminderitr per mirekuptimin.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2003
    Vendndodhja
    Ne Kete Univers
    Postime
    147
    Eng,Itl,Esp,Frgj,Swe.
    materialet ne shqip i marr (te gatshem,,)dhe i lexoj ne udhetim,sepse mbas ca kohe nuk do te jem kaq aktiv ne forum sa kam qene deri tani,sepse udhetoj shpesh,dhe jo gjithmone jam on line n internet.
    Thnx per pergjigjet tuaja.

Citim Postuar mė parė nga mistreci87 Lexo Postimin
    mirmbrema zoti darius une jam i ri ne forum por me ka bere shume kurios fakti qe ju keni kaq shume informacione dhe me da kam arritur te lexoj nga to dhe duke i krahasuar me libra dhe informacione te tjera nga interneti pergjithesisht me duken shume te besueshme.por pyetja ime ka te bej pak me shume me ju personalish se sa me librin tuaj (shume interesant).ju kur keni filluar te merreni me keto studime dhe cfare ju ka shture te beni nje gje te tille duke marre parasush qe shume njeres mund edhe tju merrnin per te cmendur, (me fal per frankecen).faleminderitr per mirekuptimin.
    Me ka shtyre kurioziteti, interesi per dicka te panjohur, pasioni per misteret qe na rrethojne, deshira per te mesuar me shume dhe sidomos mania per te ngritur PSE si pyetje mbas cdo gjeje qe sme kenaqte me shpjegime. Sa per ate qe mund te mendonin te tjeret te them te drejten sme eshte bere vone asnjehere. (aq me pak tani kur ky informacion eshte shume me shume publik se me pare). E megjithate kam patur shume shoqeri qe flisnim per gjera te tilla dhe interes ka patur gjithmone tek njerezit pavaresisht se nuk shpreheshin hapur. Nese pelqen dicka, ke pasion per dicka dhe nuk e praktikon ate vetem pse tjetri qe eshte prane teje mund te mendoje se je jo normal, apo me keq, i cmendur atehere me mire mos ju fut fare pa cliruar me pare veten nga komplekse te tilla. Nuk duhet harruar qe ka te verteta qe shpesh jane shume here me te cuditshme se fantastiko shkencorja. Ka rendesi qe je ok me ate qe ben dhe ndjen. Kush e can koken se cfare mendojne te tjeret

BESASHEHT Maska e PELASG
    Anėtarėsuar
    11-12-2008
    Vendndodhja
    Nė tokėn e lashtė Pellazge
    Postime
    154

Post Lidhja midis Nephilim dhe alienėve Gri, Drakonianėve dhe Nordikėve...?!?!?!

Darius, kam shumė falenderime pėr t'ju dhėnė nė disa pikėvėshtrime:

1. Si anėtar forumi qė pasuroni ēdo ditė e mė tepėr me tė dhėna kėtė "vatėr virtuale shqiptare".

2. Si studiues qė i argumentoni faktet me aq menēuri dhe pasion njėkohėsisht.

3. Si shqiptar qė mundoheni me mish e me shpirt t'iu jepni shqiptarėve "ndonjė fije drite nga rrezet tuaja tė diturisė".

4. Si njeri qė sakrifikoheni pėr tė mirėn e pėrgjithshme tė njerėzimit pėr t'i informuar dhe pėr t'i paralajmėruar njerėzit pėr misteret dhe pėr tė vėrtetat e "padukshme"

Pėr tė gjitha kėto, dhe shumė tė tjera unė iu falenderoj pėrzemėrsisht dhe iu uroj qė tė mos rreshtni kurrė sė qėni vetvetja, por tė vazhdoni tė ndiqni pasionin qė iu ka qėndruar kaq pranė tėrė kėto vite!!!!!!!!!!

Do pėrziej nė kėtė pyetje dhe disa tema tė tjera, qė dashur pa dashur, bėjnė pjesė nė tė vėrtetėn e dhimbshme, qė shumė pak njerėz e kanė kuptuar. Shpresoj tė marrė njė pėrgjigje tė pranueshme…

Cila ėshtė lidhja midis Gjigantėve Nephilim, dhe alienėve gri, drakonianėve, nordikėve etj, qė citohen te libri “Lufta e Dulces”. Pse nuk ėshtė pėrmendur 2012-a nė kėtė libėr, dhe ēfarė tė dhėnash kanė alienėt e Federatės ose tė Perandorisė pėr kėtė kataklizmė globale? A mendoni se 2012-a ėshtė njė mashtrim pėr tė hequr vėmendjen e njerėzve nga njė e keqe mė e madhe, Trekėndėshi Illuminati-Gritė-Drakonianėt?! Dhe nėse ka lidhje midis alienėve dhe Gjigantėve Nephilim, atėherė, nė cilėn anė do tė pozicionoheshin kėta tė fundit, me Federatėn e Orionit apo me Perandorinė e Sirius B?

Kisha dhe shumė pyetje tė tjera por nuk i shkrova pasi do behesha i bezdisshėm, tė tjerat do t’jua postoj gjatė debatit, megjithatė kėto i pėrmenda pasi i lexova temat tuaja mė kryesore dhe disa prej tė cilave i vėrtetova pak mė vonė.

p.s. PSE-ja mė brejti pėrbrenda prandaj dhe pyetjet e mia qenė tė shumta.
    Pellazg nuk bėhesh, lind i tillė!

Faqja 11 prej 18 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kadare, i madh apo i famshėm?
    Nga kalemi nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 10-11-2010, 06:36
  2. Prifeterinjte Pyesin Hoxhallaret Pergjigjen
    Nga Fjala e drejte nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 07:33
  3. Roli i Akides sė Selefėve nė bashkimin e muslimanėve
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 06:28
  4. Lumturia E Librit
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-08-2005, 17:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •