Po extreme, i gjithe libri eshte i perkthyer. Libri mbaron ne shkrimin #116 dhe pjesa tjeter jane disa materiale te mepasshme ne lidhje me bazen.
Po extreme, i gjithe libri eshte i perkthyer. Libri mbaron ne shkrimin #116 dhe pjesa tjeter jane disa materiale te mepasshme ne lidhje me bazen.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Darius tash po dal pak jasht teme :P po lidhje me ty masi veq meresh aq shum me kto teori pse nuk i boton librat qe po i perkthen
We are all Aliens
Sepse sjam ne Shqiperi dhe nga ketu ku jam botimi nuk eshte nje opsion. Tjetra, nuk kam aspak eksperience te mire me botimet ne Shqiperi. Me jane vjedhur 2 te tille dhe nuk me jane paguar 4 te tjere. Sja vlen dmth.![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Foto postuar te shkrimi nr. 50 ke libri Lufta e DULCES
Komenti juaj: eshte nje foto shume e rralle qe tregon hyrjen e mbyllur te nje tuneli te nendheshm qe mund te jete pjese e nje sistemi te lashte komunikimi dhe qe eshte marre nga nje material i inteligjences ushtarake.
Nuk ngjan si nje port.
Mund te jet nje makin qe ka ngec se funksionuari pasi qe i perngjan shum ksaj makines tjeter.
Ja dhe nje gjigant qe pretendohet tjet ma i madhi prej atyre qe jan ndertu nga dora e njeriut.
![]()
Pershendetje Darius.
Edhe une do te deshiroja te ma dergoje perkthimin e Luftes se Dulces ne adresen time, gjithmone nese ke mundesi, pasi qe shkruajn shume dhe nderhyjne ne shkrimet e tua do te doja ta kisha te gjithe materialin.
Adresa ime eshte ilira_03@hotmail.com
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 05-05-2008 mė 08:54
Pershendetje Darius
Te komplimentoj per te gjitha informacionet qe ke dhene ne kete forum sepse nese ky forum eshte shume interesant mendoj qe kjo eshte fale teje.
Do deshiroja qe ta lexoja librin LUFTA E DULCES nese ma dergon ne adresen time .
indrit_@hotmail.com Me respekt
Patjeter indrius por meqe mu dha rasti, do i lutesha te gjithe atyre qe kane deshire te marrin kete liber nga une te me drejtohen me mesazh privat dhe jo ne teme. Kjo per te vetmen arsye qe te shmangen shkrimet jashte teme.
Faleminderit
Pershendetje Darius.Duke pare qe ti ke shume njohuri ne librat conspiracy occult desha te beja nja dy pyestje ty .Pyetja 1 : a esht e vertet qe Cathy O`Brain ka pare George Bush te shnerohet ne nje Reptil? Pyetja 2 : kjo pyetje ka lidhje me librin The Biggest Secret te David Icke besoj se e ke lexuar, a esht e vertet qe te gjith liderat e organizatave te fshehta satakine jan Reptilian full-blood ose gjak plot duke perfshire ktu David Rockefeller, Aleister Crowley , George Bush Albert Pike ?
lediooo kjo teme nuk flet per kete gje megjithate po te pergjigjem. Nuk mund te garantoj asgje ne vertetesine e atyre qe ka thene Cathy O'Brian. Kam pare intervisten me te, kam lexuar dhe degjuar me vemendje se cfare ka thene ajo por nuk mund te them asgje nese eshte ose jo e vertete. Sa per ate qe ka thene Icke ajo eshte nje teori e dale nga shume konspiraciste dhe jo vetem ai. Por edhe ne kete rast une nuk mund te konfirmoj asgje pasi si ty jam thjesht lexues ose studiues por jo deshmitar.
Krijoni Kontakt